Paswoord vergeten?  
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies Home  |  Getuigenissen   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   |  Disclaimer   
 

Spirituele Hulplijn, verkrijg direct antwoord

betrouwbare en directe antwoorden van paragnosten Verkrijg betrouwbare en directe antwoorden op uw vragen
paragnosten via telefoon opbellen verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via telefoon
verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via e-mail
Pagina van Paragnost Anny - Helderziend Pagina van Paragnost Anny - Helderziend
 

Voordelen van een paragnost.nl-account

gratis paragnosten account 4 extra minuten gratis bij eerste oplading
Goedkoper bellen met paragnosten (vanaf 80cpm)
Veilige betaalmiddelen - Paragnost.nl Veilige betaalmiddelen zoals iDeal, Mastercard, Maestro, ...
  gratis Paragnost.nl account aanmaken
Pagina van Paragnost Anny - Helderziend Paragnost.nl

Bel nu met paragnost Anny


Paragnost     0900 02 65     (90 cpm)
Heldervoelend    0903 416 42   (150 cpm)
Helderziend    Pincode: 2161


Met een account belt u vanaf 80 cpm met Anny. De goedkoopste paranormale hulplijn op de markt.

Mijn naam is Anny en als medium beantwoord ik graag je vragen op diverse gebieden. Ik krijg dingen door met mijn gave en met de kaarten en pendel. Ik wil je graag voorzien van advies zodat je weet wat je kan verwachten. Ik werk op een zuivere en eerlijke manier. Voor duidelijk advies ben je bij mij aan het juiste adres.


Spreektalen:   Nederlands

Pagina van Paragnost Anny - Helderziend Paragnost.nl Foto reading door paragnost Anny" Belverzoek voor paragnost Anny Getuigenissen over  paragnost Anny Plaats getuigenis over paragnost Anny Kalender van paragnost Anny Gratis account - bel goedkoper paragnost Anny

Persoonlijke agenda paragnost Anny op paragnost.nl

May 2020

VrijdagZaterdagZondagMaandagDinsdagWoensdagDonderdag
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Een dag aangeduid met een = dag dat paragnost Anny heeft aangegeven beschikbaar te zijn op paragnost.nl.

Heeft paragnost Anny geen in de agenda staan, en wens je toch paragnost Anny te contacteren, laat dit dan weten via een verzoek.


Getuigenissen over onze paragnosten

De ervaringen van onze bezoekers op paragnost.nl over paragnost Anny

Bedankt voor onze babbel. Het meeste van wat je had gezegd is uitgekomen, ook al is het niet altijd positief. Toch ben ik blij met deze waarschuwingen omdat het mijn alertheid wel verscherpt. Ook andere zaken zijn er misschien nog niet, maar toch ervaar ik een ontwikkeling. Dank je wel.

    Getuigenis door collega op 15 juni 2018

Je vertelde dat ik een discussie zou krijgen met een bedrijf of instantie. Je hebt gelijk gekregen, want het stoom komt nog steeds uit mijn oren. Je zei tevens dat het voor mij goed ging aflopen. Ook hierin heb je gelijk, want de toezegging door het bouwbedrijf dat ze me voor de door hun geleden schade gaan compenseren. Toch laat ik het de woningbouw ook nog weten.

    Getuigenis door G op 11 december 2017

Lieve Annie
Ik heb hem gezien en we hebben ons eerste gesprek gehad. Zoals jij zei zou hij spijt hebben van hoe hij mij behandeld heeft. We hebben afgesproken vrienden te zijn en nu afwachten op een volgende ontmoeting en hoe het verder gaat ontwikkelen. Hij is nog wel steeds af en toe stil en teruggetrokken.
Liefs en een dikke knuffel.

    Getuigenis door G op 11 mei 2017

Lieve Anny, weer tot rust gekomen dankzij jou. Heel veel dank hiervoor. Allard.

    Getuigenis door Allard op 9 maart 2017

Voor mij is Annie de 4e Topper.

    Getuigenis door Clara op 28 februari 2017

Lieve Anny,

Je bent echt een topper. Ik heb je gister gesproken en dat is vandaag uitgekomen. Ik hoop je snel weer te spreken voor het verdere verloop. Dank je wel voor alles.
Misty.

    Getuigenis door Misty op 8 december 2016

Ik bel je nu al een tijdje, omdat je altijd bij het rechte eind zit. Ook al wil ik sommige dingen vooraf niet geloven, al je voorspellingen komen uit en weet dan ook dat je altijd gelijk hebt. Zo ook nu met mijn zusje die in de problemen zit.

    Getuigenis door G op 7 augustus 2016

Lieve Anny,

Zoals je eerder voorspeld hebt is er weer contact en ook andere zaken zijn al uitgekomen.
Ik kan je dan ook bij iedereen aanraden, want je bent een lieve, integere vrouw die direct antwoord weet te geven en ook niet afwijkt van wat je zegt. Je bent alle sterren waard en zelfs meer dan dat.
Hoop je snel weer te spreken.

Liefs.

    Getuigenis door G op 8 april 2016

Je voorspelde een jaar geleden. Dat ik het jochie eerst met z'n moeder zou tegenkomen en hem niet eerst zou zien met z'n vader. Zijn moeder zou me ook niet herkennen. Ik verklaarde je voor gek, want ik heb niets met z'n moeder. Kom daar nooit in de buurt dus hoe zou dat dan kunnen? Je bleef echter bij je verhaal. Nou afgelopen vrijdag is het precies gelopen zoals jij voorspeld hebt. Ik was verkleed in een stad waar ik normaal gesproken nooit ben of ben geweest. Het lot besliste dat z'n moeder bij een pomp achterop ons komt rijden. En ik het jochie een hand heb mogen geven en zij mij inderdaad niet herkende. Ik moet dus toegeven dat je weer gelijk hebt en je het ook nog nooit mis hebt gehad.
Dikke kus en knuffel.

    Getuigenis door je weet wel wie op 7 december 2015

Als je verwacht dat ze alleen maar zegt wat je wilt horen, heb je bij Anny niets verloren. Ook de niet zo leuke dingen komen naar boven en zaken die je niet verwacht. Ze is gewoon zuiver en eerlijk en dat is haar grote kracht. Daar waar nodig geeft ze je gewoon een schop onder je kont. Niet altijd even leuk, maar daarmee blijf je wel met beide benen op de grond. Een reading met Annie vind ik altijd top. Want ik voel me daarna weer een stuk beter en het lucht zo enorm op. Met wat er tot nu toe is uitgekomen zat ze nooit fout. Mijn advies: bel Anny, want ze is een hartelijk mens met een hart van goud.

    Getuigenis door Moos op 28 oktober 2015

Dank je wel weer voor je wijze woorden en ik hoop dat je voorspellingen weer uit mogen komen. Tot op heden is altijd alles tot nog toe nog uitgekomen. De leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen, echt tot in detail!.
Kan je dan ook zeer aanraden bij anderen, want je bent een warme lieve vrouw met een hart van goud maar die wel zegt waar het op staat.

    Getuigenis door (b)engeltje op 25 september 2015

Weer zaken tot in detail uitgekomen en weer had je niets fout erin.
Dank je wel voor alles, want je geeft me vertrouwen dat ook de rest goed mag komen. Je zegt de dingen zoals ze zijn of er nu positieve of negatieve ervaringen aankomen je geeft het vertrouwen om erdoorheen te komen. Je bent een dame met een hart van goud!!.

    Getuigenis door G op 31 juli 2015

Je bent eng hoor, want je hebt weer gelijk.
Wederom dus een voorspelling uitgekomen tot in het detail aan toe. en tot nu toe heb je geen enkele keer ongelijk gehad.

    Getuigenis door G op 18 mei 2015

Zo kloppend dat het eng is! Weer tot in detail de zaken uitgekomen zoals Anny gezegd heeft en ook zaken die liepen die ik niet wist blijken ook gelopen te zijn zoals ze gezegd heeft. Tijd kan niemand zeggen en is het dus vertrouwen hebben, maar dat ze in haar voorspellingen er weinig of nooit naast zit is zeker. Ik ben het typje ongeduld waardoor ik keer op keer ga twijfelen, maar dat is zeker niet nodig. Dikke knuffel voor haar en de volle waardering.

    Getuigenis door G op 27 april 2015

Over Anny,
Een vrouw waarmee je niet kan sollen en met een hart van puur goud, 100% eerlijk en zuiver, die je geen kwats verkoopt, maar zaken die daadwerkelijk ook staan te gebeuren en uitkomen. Ze houdt je niet onnodig lang aan de lijn, en verteld je direct de dingen die ze ziet en met de kaarten werkt ze ook verbluffend snel. Steekt je een hart onder de riem indien nodig en ze verteld je dingen zij niet kan weten en jij zelfs ook niet en als het is gebeurd sta je perplex als zijnde.....dit heeft Anny me nog zitten vertellen dat het zou gebeuren. Maar door de dingen die ze verteld blijf je vertrouwen houden in het leven, omdat ze je dat vertrouwen ook echt geeft. Nog nooit zo'n sterk, lief en zuiver medium meegemaakt!

    Getuigenis door (b)engeltje op 15 januari 2015

Beste Anny,

ik bel u zeker nog een keertje terug. Maar wat een kanjer van een vrouw ben je. Zonder dat ik iets zei, kwam je met alles boven tafel. Ik sta versteld. Mensen Anny zeker een aanrader. Ze komt gelijk op de punt. Warm en lief mens....

    Getuigenis door R op 18 december 2014

Anny heeft haar hart op de juiste plek. Ze is altijd eerlijk, oprecht en opgewekt. Voel me na een gesprek met haar altijd gerust, opgelucht, positief en energiek.

    Getuigenis door Moos op 25 oktober 2014

Hoop dat je er binnenkort weer bent, want er is weer wat uitgekomen wat je voorspeld hebt. Je verdient echt alle sterren en wel meer ook.
Ben benieuwd naar het volgende. Dikke kus, knuffel en al het licht en liefde die je ook verdient.

    Getuigenis door g op 5 september 2014

Lieve Anny,
Wederom een voorspelling die een paar weken geleden uit is gekomen.
Ik moest erg voorzichtig zijn in de auto. Dit heb je me meerdere malen op het hart gedrukt.
Laat ik nu een gigantische deuk hebben en dit zonder slachtoffers of gewonden. Hihi, ja ik kan er wel om lachen.

    Getuigenis door g op 17 augustus 2014

Een jaar geleden vertelde je dat ik een goede vriendin zou krijgen en waar ik de rest van m'n leven contact mee zou houden. Je hebt zelfs haar naam genoemd. Nu ben ik erg sceptisch in het vertrouwen en toelaten van mensen in mijn leven en ik kon niemand bedenken met die naam, maar wederom heb je weer gelijk. Momenteel ga ik heel goed om met een meisje met diezelfde naam en begin haar te vertrouwen. Verder heb je ook gelijk wat betreft de vriend die mij verzorgt heeft en hoop en vertrouw erop dat de rest ook uitkomt. Tijd is lastig te voorspellen, maar je hebt werkelijk waar nog niets mis gehad.
Hoop je snel weer te spreken, want zoals in een eerdere getuigenis al vermeld. Je bent eerlijk, zuiver, hebt een hart van goud en verteld niet wat mensen willen horen, maar de waarheid en geeft ze kracht en vertrouwen om ook moeilijke periodes te doorstaan.
Een hele dikke knuffel en heel veel liefde toegewenst en al het goede wat ik maar kan bedenken. X G

    Getuigenis door G op 20 april 2014

Lieve Anny, heerlijk om jou weer gesproken te hebben! Je bent een mooie, sterke, maar vooral eerlijke vrouw.......en een ontzettende lieverd. Dikke kus!

    Getuigenis door Ikke op 12 april 2014

Anny,
We hebben elkaar net gesproken.
Heel Veel Sterkte en Kracht in deze moeilijke tijd!

M.

    Getuigenis door M op 4 maart 2014

Lieve Anny, weer een voorspelling uitgekomen. Weliswaar een dag te vroeg, maar toch op zijn verjaardag geweest. Alvast de beste wensen voor 2014 en we spreken elkaar nog vast en zeker! Liefs, C.

    Getuigenis door Fan van Anny op 31 december 2013

Ondanks dat het moeilijker is een e-mailconsult te doen dan een telefonische had Anny het bij het rechte eind.
I.p.v. een e-mailconsult kun je beter met haar praten, omdat ze je dan beter kan invoelen. Anny is een enig mens die ontzettend oprecht en eerlijk is. Liefs, C.

    Getuigenis door Fan van Anny op 28 november 2013

Lieve Annie,
Dank je wel voor je eerlijkheid en steun! Ik had je aanmoediging vorige keer al ter harte genomen en heb zoals beloofd inderdaad actie ondernomen. Dank je voor het wakker schudden en het zuivere inzicht!
gr.,
Lenormand leester X

    Getuigenis door Anoniem op 26 november 2013

Helderheid gekregen over het totale plaatje.. (Een helder moment)
Vanmiddag nog geen half uur gebeld en voel me zoveel stukken lichter!
Ervaar ook nieuwe tintelingen van energie weer en een ''licht hoofd''

Heel erg bedankt Anny!

Ik ga u zeker over zo'n 2 weken terugbellen en hopelijk is het donkere verleden dan ergens diep begraven met een paar mooie rozen eromheen.

Fijne vakantie!

Groetjes Iris

    Getuigenis door Iris op 12 oktober 2013

Lieve Anny

Of ik blij moet zijn met de uitkomst van de voorspelling die je over vandaag hebt gemaakt weet ik niet. Een aantal maanden geleden in ieder geval zat je wel 100 procent juist al wilde ik je toen niet geheel geloven.
Ben wel blij met je als persoon en ook blij dat ik door je voorspelling het vertrouwen hebt dat het goed komt.
Je bent eerlijk, zuiver en hebt een hart van goud. Je draait niet en blijft erbij wat je doorkrijgt en wat je ziet. Bij mensen kan ik je dus zeker aanraden, want je verteld niet wat ze willen horen, maar ook eventueel, slecht, nieuws en geeft ze de kracht en het vertrouwen om de periode te doorstaan.
Bij deze dus mijn dank en een hele lieve knuffel. Ik hoop je dan ook snel weer te bellen.

Liefs G

    Getuigenis door G op 6 augustus 2013       
  Copyright 2008 - 2020
© Paragnost.nl.
Microbel | Kwaliteit | Uw privacy | Site index | Klacht | Algemene voorwaarden | FAQ | Gratis horoscoop | paragnost worden | Top  
     
     
 
         
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies

Pagina van Paragnost Anny - Helderziend

TELETEKST paragnostenMobiele app

Paranormale paragnosten


Jouw toekomst


Reiki


Numerologie

Paragnost.nl


Relatie


Astrologie

Kaartlegging


Waarzeggen

Thema


Gratis horoscopen


Advies


Wicca