Paswoord vergeten?  
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies Home  |  Getuigenissen   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   |  Disclaimer   
 

Spirituele Hulplijn, verkrijg direct antwoord

betrouwbare en directe antwoorden van paragnosten Verkrijg betrouwbare en directe antwoorden op uw vragen
paragnosten via telefoon opbellen verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via telefoon
verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via e-mail
Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies
 

Voordelen van een paragnost.nl-account

gratis paragnosten account 4 extra minuten gratis bij eerste oplading
Goedkoper bellen met paragnosten (vanaf 80cpm)
Veilige betaalmiddelen - Paragnost.nl Veilige betaalmiddelen zoals iDeal, Mastercard, Maestro, ...
  gratis Paragnost.nl account aanmaken
Tarotkaart Bekers twee

Tarotkaart Bekers twee


U trok vandaag de tarotkaart Bekers twee en deze tarotkaart zal de hele dag voor u beschikbaar blijven op Paragnost.nl. De Tarotkaart van Bekers Twee kondigt een soulmate aan, een zielsverwant die op je pad zal komen. Geniet met twee van elkaar en van het leven, maar werk ook aan de relatie.

Elke dag kan u op Paragnost.nl een tarotkaart trekken en zien welke levensles of wijsheid deze voor u persoonlijk kan bieden.
Wat betekent de tarotkaart Bekers twee voor u?

Je zou kunnen denken dat de Tarotkaart van Bekers Twee enkel verwijst naar 2 personen of de liefde tussen 2 personen. Maar dat is niet zo. De Tarotkaart van Bekers Twee verwijst naar de liefde en het getal twee, maar ook in de betekenis van de liefde voor ons zelf, ons innerlijk en uiterlijk, je moet immers ook van jezelf kunnen houden.

De Tarotkaart van Bekers Twee kondigt dus vaak een soulmate aan, een zielsverwant die op je pad zal komen en wie jou onvoorwaardelijk lief zal hebben. Jullie zijn beide aparte entiteiten, maar wanneer jullie samen zijn, dan zijn jullie meer dan 1 en 1, julie zullen elkaars geluk versterken. Voor anderen zullen jullie wij zijn en aanzien worden als 1 entiteit. De Tarotkaart van Bekers Twee zal dus 2 entiteiten verenigen tot 1. Eens jullie samen een entiteit, een koppel vormen zal je er echter wel zelf moeten aan werken, liefde is immers een werkwoord en daar kan de Tarotkaart van Bekers Twee jullie niet mee helpen. Deze tarotkaart brengt jullie samen, maar de twee in de tarotkaart van Bekers Twee verwijst dus eerder naar dat jullie met twee aan de relatie zullen moet werken, beiden de kar zullen moeten trekken.

Daarom dat de Tarotkaart van Bekers Twee ook de nadruk wil leggen op de betrokkenheid van de twee personen, jullie zullen beiden instaan voor de stabiliteit en de slaagkansen van de relatie. Leer eerst jezelf lief te hebben, kijk ook in je innerlijke zelf, laat het licht in jezelf schijnen, dan kan je vervolgens ook jezelf vol overgeven aan een ander. Door in jezelf te kijken, in het reine te komen met jezelf, jezelf graag te zien... zo zal je de slaagkans van je relatie verhogen.

Liefde is geen materieel voorwerp, liefde is een gevoel die heel moeilijk te visualiseren is en daarom misschien te vaak verwaarloosd. Bovenal is het een zaak die enkel kan slagen als beide partners, duidelijke verwijzing naar de twee van deze tarotkaart, zich ten volle inzetten voor de liefdevolle relatie, het is een gedeelde verwezenlijking of verdienste. Het is meer dan alleen leuke dingen samen doen.

Zelfreflectie is af en toe noodzakelijk. Stel je niet altijd de vraag 'Houdt hij voldoende van mij?' of 'Is hij de man van mijn leven?' maar neem samen af en toe de tijd om na te denken over : 'Hoe houden wij van elkaar en kan het beter en intenser?' Leer van elkaars verlangens en noden.       
  Copyright 2008 - 2020
© Paragnost.nl.
Microbel | Kwaliteit | Uw privacy | Site index | Klacht | Algemene voorwaarden | FAQ | Gratis horoscoop | paragnost worden | Top  
     
     
 
         
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies

Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies

TELETEKST paragnostenMobiele app

Paranormale paragnosten


Jouw toekomst


Reiki


Numerologie

Paragnost.nl


Relatie


Astrologie

Kaartlegging


Waarzeggen

Thema


Gratis horoscopen


Advies


Wicca