Paswoord vergeten?  
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies Home  |  Getuigenissen   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   |  Disclaimer   
 

Spirituele Hulplijn, verkrijg direct antwoord

betrouwbare en directe antwoorden van paragnosten Verkrijg betrouwbare en directe antwoorden op uw vragen
paragnosten via telefoon opbellen verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via telefoon
verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via e-mail
Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies
 

Voordelen van een paragnost.nl-account

gratis paragnosten account 4 extra minuten gratis bij eerste oplading
Goedkoper bellen met paragnosten (vanaf 80cpm)
Veilige betaalmiddelen - Paragnost.nl Veilige betaalmiddelen zoals iDeal, Mastercard, Maestro, ...
  gratis Paragnost.nl account aanmaken
Tarotkaart Matiging

Tarotkaart Matiging


U trok vandaag de tarotkaart Matiging en deze tarotkaart zal de hele dag voor u beschikbaar blijven op Paragnost.nl. Zoek evenwicht in je leven en je zal op lange termijn de vruchten plukken van deze nieuwe levensstijl. Neem vrede met jezelf, aanvaard je eigen tekortkomingen.

Elke dag kan u op Paragnost.nl een tarotkaart trekken en zien welke levensles of wijsheid deze voor u persoonlijk kan bieden.
Wat betekent de tarotkaart Matiging voor u?

De Tarotkaart van de Matiging kondigt een periode aan van herstel, wederopbouw en het harmoniseren van je leven. Het is tijd om wat te matigen en je zelf weer wat rust te gunnen. Kom in het reine met je innerlijke zelf en aanvaard de problemen uit het verleden, op deze manier zal je rust vinden in het heden.

De Tarotkaart van de Matiging komt in je leven om je er op te wijzen dat je conflicten met anderen enkel kan oplossen door compromissen te sluiten en beiden de wil te tonen om samen te werken.

Deze periode van rust zal je ook in staat stellen om nieuwe relaties aan te gaan. Dat kan zowel een liefdesrelatie, zakelijk partnerschap als vriendschapsrelatie zijn. Neem vrede met jezelf, aanvaard je eigen tekortkomingen. Denk nooit dat de wereld aan je voeten ligt en dat er je niets kan overkomen, want dat is een val waar velen in trappen.

De Tarotkaart van de Matiging wil je aanzetten om een balans in je leven te vinden. Een balans tussen goed en kwaad, druk en rustig, blij en boos,... Aanvaard dat je leven uit extremen bestaat en dat de balans tussen de uitersten zorgt voor evenwicht, balans en matiging in je leven. Als je enkel het goede, rustige, positieve wil opzoeken en zien, dan zal je teleurgesteld zijn. Evenwicht en harmonie kan je enkel bereiken door evenwicht te bereiken in je leven. Wanneer je de liefde van je leven al enkele dagen hebt moeten missen, dan zal het verlangen zelf en de momenten eindelijk samen des te intenser zijn. Het verlangen zal evenwicht brengen tussen verdriet en geluk en zo je leven in balans brengen. Het leven is een aaneenschakeling van ups en downs, maar door de downs kan je ook des te meer genieten van de ups.

De Tarotkaart van de Matiging kan je ook helpen bij je genezingsproces. Omdat je in jezelf moet kijken, een evenwicht moet zoeken voor het negatieve, de ziektekiemen moet bestrijden en zo tot innerlijke rust en genezing zal komen.

Je kan de Tarotkaart van de Matiging vergelijken met een balansweegschaal, leef nooit volgens uitersten en extremen. Want wanneer je alles inzet op slechts 1 gebied van je leven, verwaarloos je vaak een ander gebied. Als je alleen gaat voor je carrière, verwaarloos je je gezondheid door te weinig te rusten.

Zoek evenwicht in je leven en je zal op lange termijn de vruchten plukken van deze nieuwe levensstijl.

       
  Copyright 2008 - 2020
© Paragnost.nl.
Microbel | Kwaliteit | Uw privacy | Site index | Klacht | Algemene voorwaarden | FAQ | Gratis horoscoop | paragnost worden | Top  
     
     
 
         
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies

Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies

TELETEKST paragnostenMobiele app

Paranormale paragnosten


Jouw toekomst


Reiki


Numerologie

Paragnost.nl


Relatie


Astrologie

Kaartlegging


Waarzeggen

Thema


Gratis horoscopen


Advies


Wicca