Paswoord vergeten?  
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies Home  |  Getuigenissen   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   |  Disclaimer   
 

Spirituele Hulplijn, verkrijg direct antwoord

betrouwbare en directe antwoorden van paragnosten Verkrijg betrouwbare en directe antwoorden op uw vragen
paragnosten via telefoon opbellen verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via telefoon
verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via e-mail
Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies
 

Voordelen van een paragnost.nl-account

gratis paragnosten account 4 extra minuten gratis bij eerste oplading
Goedkoper bellen met paragnosten (vanaf 80cpm)
Veilige betaalmiddelen - Paragnost.nl Veilige betaalmiddelen zoals iDeal, Mastercard, Maestro, ...
  gratis Paragnost.nl account aanmaken
Tarotkaart Zwaarden negen

Tarotkaart Zwaarden negen


U trok vandaag de tarotkaart Zwaarden negen en deze tarotkaart zal de hele dag voor u beschikbaar blijven op Paragnost.nl. Tarotkaart Zwaarden Negen of Zwaarden 9. Pieker niet over zaken die nog moeten gebeuren, maar geniet van de dingen die je nu overkomen.

Elke dag kan u op Paragnost.nl een tarotkaart trekken en zien welke levensles of wijsheid deze voor u persoonlijk kan bieden.
Wat betekent de tarotkaart Zwaarden negen voor u?

De Tarotkaart Zwaarden Negen verwijst naar innerlijke angsten gedurende de nacht, meer specifiek nachtmerries. Het is niet omdat je je naar de buitenwereld sterk opstelt, dat je 's nachts geen verantwoording aan jezelf aflegt. 's Nachts zal je immers met je eigen in het reine moeten komen en je angsten onder ogen leren zien. Hoe vaak wordt je niet 's nachts wakker omdat je je zorgen maakt over dingen die misschien kunnen mislopen? Ga ik wel slagen voor dat examen? Ga ik die promotie krijgen? Gaat mijn partner de relatie verbreken? Ga ik volgende week voldoende geld hebben? Tijdens de nacht kunnen je grootste angsten, verschrikkingen en zorgen door je geest spoken, maar vaak zien we deze 's nachts ook door een vergrootglas. Het is in onze natuur om onze problemen uit te vergroten, zeker in ons onderbewustzijn gedurende de nacht.

De Tarotkaart Zwaarden Negen kondigt een periode aan waarin je de klok zou willen terugdraaien, omdat je denkt dat bepaalde zaken die nu fout lopen hun oorzaak vinden bij jezelf. Leer aanvaarden dat je de klok niet kan terugdraaien, doe je ogen toe en slaap verder... aanvaard de dromen die je tegemoetkomen, want gedane zaken nemen geen keer.

De Tarotkaart Zwaarden Negen wil je eveneens laten zien dat je vooral niet nog meer angsten moet ondergaan voor de zorgen die je denkt te zullen gaan hebben, want dan creƫer je een sneeuwbaleffect. Aanvaard de kleine zorgen die je nu hebt en maak van een mug geen olifant, want anders zal je pas echt zorgen en problemen krijgen omdat je niet meer helder kan nadenken.

Vaak denken we Wat als? Wat zal die persoon van me denken? We maken ons veel te veel zorgen over problemen die er nog niet eens zijn. Deze tarotkaart wil je er op wijzen dat je de problemen pas moet aanpakken als ze zich voordoen, want als je je zorgen maakt over problemen die er nog niet zijn, dan ga je je geest te veel belasten. De meeste van de tijd, de Negen van zwaarden niet zien wat er bestaat op het moment, maar wat zou kunnen zijn als de situatie voortduurt. Er is een kwetsbare plek in uw leven die gemakkelijk kunnen worden doorboord door een van de negen zwaarden - zelfs degenen die er niet zijn. Het eerste ding om te doen is dan om te stoppen met het zien van problemen die niet bestaan. Ook in spreekwoorden komt het symbool van het zwaard naar boven : Het zwaard van Damocles hangt boven je hoofd : het onbehagelijke gevoel hebben dat er ongekend gevaar dreigt, terwijl er eigenlijk niets aan de hand is.

Denk niet langer aan problemen die er (nog) niet zijn! Pak enkel de echte problemen in je leven aan en probeer deze op te lossen.

       
  Copyright 2008 - 2019
© Paragnost.nl.
Microbel | Kwaliteit | Uw privacy | Site index | Klacht | Algemene voorwaarden | FAQ | Gratis horoscoop | paragnost worden | Top  
     
     
 
         
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies

Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies

TELETEKST paragnostenMobiele app

Paranormale paragnosten


Jouw toekomst


Reiki


Numerologie

Paragnost.nl


Relatie


Astrologie

Kaartlegging


Waarzeggen

Thema


Gratis horoscopen


Advies


Wicca