telefoonadvies paragnoste DUNIA

2636 DUNIA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Dunia is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Dunia, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Dunia komt pas later online.

PARAGNOSTE DUNIA - INVOELEND

PARAGNOSTE DUNIA - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van paragnoste Dunia om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij paragnoste Dunia automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met paragnoste Dunia en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend paragnoste jou helpen?

Onze paragnosten zoals paragnoste Dunia hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met paragnoste Dunia.

PARAGNOSTE DUNIA - MEDIUM

Een medium zoals paragnoste Dunia communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan paragnoste Dunia en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met paragnoste Dunia en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals paragnoste Dunia is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energie├źn voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

 PARAGNOSTE DUNIA AGENDA JULI PARAGNOSTE DUNIA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE DUNIA

DAG

paragnoste Dunia heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Dunia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Dunia, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Dunia in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Dunia, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE DUNIA

Geeft sinds 21 januari 2020 spiritueel telefoonadvies op deze website.

INVOELEND

Paragnoste Dunia gebruikt als
persoonlijke pincode 2636

MEDIUM

Dunia gaf laatste telefoonadvies op
10 juli 2024 om 19u53

glazen bol  paragnoste Dunia Nederland

5 JAAR ERVARING

Dunia is al 5 jaar actief op paragnost.nl

REGELMATIG ONLINE

Paragnoste Dunia is regelamtig online, u kan een verzoek indienen.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Dunia is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.80 out of 5
5 reviews

DUNIA PARAGNOSTE DUNIA

Dag mooi lief mens, Mijn naam is Dunya, een sterk helder voelend en ziend medium, therapeut en transformatiecoach.

Met of zonder naam kan ik direct de nodige informatie door krijgen en naar de kern toe. Ik werk op een eerlijke en oprechte manier waarbij ik jou direct antwoorden kan geven en niet lang aan de lijn houdt.

Zonder kaarten te hoeven leggen maak ik gebruik van mijn gaven om je te helpen in relaties, spirituele groei, werk, liefde, kinderen, transformatieprocessen. Ik ben gespecialiseerd in liefde en relaties en transformatieprocessen waarbij ik jou kan helpen op diepere lagen in jezelf om je blokkades zichtbaar te maken en daar healing op te geven.

Ik krijg helder en direct door wat jij op dat moment nodig hebt. Met mijn sterk ontwikkelde gave help ik jou graag meer inzicht te krijgen over jou problemen, waardoor je meer bevrijding, evenwicht en rust in jezelf zal vinden.

Met al je vragen kun je bij mij terecht en met veel liefde help ik je graag.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE DUNIA

TOP