Paswoord vergeten?  
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies Home  |  Getuigenissen   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   |  Disclaimer   
 

Spirituele Hulplijn, verkrijg direct antwoord

betrouwbare en directe antwoorden van paragnosten Verkrijg betrouwbare en directe antwoorden op uw vragen
paragnosten via telefoon opbellen verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via telefoon
verkijg inzichten en antwoord van paragnosten via e-mail
Veel gestelde vragen over paranormale paragnosten Veel gestelde vragen over paranormale paragnosten
 

Voordelen van een paragnost.nl-account

gratis paragnosten account 4 extra minuten gratis bij eerste oplading
Goedkoper bellen met paragnosten (vanaf 80cpm)
Veilige betaalmiddelen - Paragnost.nl Veilige betaalmiddelen zoals iDeal, Mastercard, Maestro, ...
  gratis Paragnost.nl account aanmaken
Veel gestelde vragen over paranormale paragnosten

Veel gestelde vragen over consults met paragnosten


Antwoorden op de meest gestelde vragen.


Welke paragnost of paragnoste is de beste van de lijn?

Eerlijk is eerlijk. Daar kunnen wij u niet mee helpen. Elke paragnost of paragnoste heeft zijn of haar specialiteiten en gaven. Het moet ook klikken tussen u en de betrokken paragnost of paragnoste. De ene is goed in kaartleggen, de andere dan weer in pendelen. De ene paragnoste kan goed praten en trekt zelf het gesprek op gang, de andere heeft liever dat u zelf gerichte vragen stelt. Daarom kan het handig zijn dat u op de foto van een paragnost of paragnoste klikt om zijn of haar profiel te lezen. Op een profiel van onze paragnosten kan u een korte omschrijving vinden van de paragnost zelf, maar ook getuigenissen van andere bezoekers over deze paragnost of paragnoste. Zo kan u zelf een beeld vormen van welke consulent het beste bij u past. Ontdek zelf bij welke paragnost u zich het beste voelt.


Kan ik ook aan 80 cent per minuut bellen? Wat is het voordeligste?

Iedereen die een account aanmaakt bij ons, kan bellen aan 80 cent per minuut. Een account is geheel gratis en kan ten allen tijde gratis worden opgezegd. Bovendien ontvangt u bij uw eerste oplaadbeurt extra gratis belminuten. U belt met een account naar een lokaal nummer. U kan betalen via iDeal, Visa en andere online betaalmethoden die u het beste passen. He betaalt pas wanneer je wordt doorverbonden met een paragnost.

Indien u meer dan 60 euro saldo oplaadt, dan ontvangt u altijd extra gratis minuten.


Ik bel een paragnost die vrij staat op de website en toch krijg ik na een tijd te horen dat ze bezet is. Hoe komt dat?

Ons belsysteem communiceert alle 5 seconden met deze website. Indien een paragnost beschikbaar is op de website, dan is ze dat ook op het belsysteem.

Toch zitten we met een menselijke factor van de paragnost zelf of een andere bezoeker die net 1 seconde sneller inbelde dan u. Wanneer u met ons systeem belt, dan verbinden wij u door met de gekozen paragnost of paragnoste. Wanneer de betrokken paragnost de telefoon niet binnen de minuut opneemt of wanneer zij haar antwoordapparaat aanzet of wanneer zij een privé-telefoongesprek voert zonder zich af te melden op de website, dan krijgt u te horen dat ze al in gesprek is.

Wij doen er alles aan om dit probleem zoveel mogelijk te vermijden, maar de menselijke factor kunnen we niet voledig uitschakelen.


Kan een paragnost me genezen?

Je gezondheid is je kostbaarste bezit en we raden dan ook aan dat u voor gezondheidsklachten steeds contact opneemt met een specialist ter zake of een dokter. Onze paragnosten kunnen u alleen mentaal helpen en ondersteunen om uw behandeling die de dokter voorschrijft gemakkelijker te kunnen kaderen en dragen.


Ik heb een klopgeest in mijn huis. Hoe kom ik hier vanaf?

Sommige van onze paragnosten zijn bedreven in het verwijderen van negatieve geesten en zielen die de nog niet overgegaan zijn. Onze paragnosten kunnen de negatieve invloed van deze geesten op uw gemoedstoestand in uw huis en de omgeving neutraliseren. Lees goed de profielpagina's van onze paragnosten om te weten welke paragnost u kan helpen met dit probleem.


Hoe lang moet ik wachten op antwoord op mijn e-mailvraag aan een paragnost?

Neem altijd eerst een kijkje in uw account bij e-mailhistoriek. Uw antwoorden kan u ook in uw account nalezen indien u geen antwoord via mail zou ontvangen hebben. Normaal gezien heeft u uw antwoord via e-mail binnen de 48u. De paragnosten werken op eigen zelfstandige basis en kiezen zelf hun of haar werkdagen in de week. Het kan dus zijn dat u uw vraagt stelt op hun vrije dag en dat u pas de dag nadien antwoord ontvangt. Indien u niet binnen de 48u een antwoord kreeg, dan kan u ons dit melden via de knop contact in uw account. Wij laten u dan de keuze om nog even te wachten of om uw volledige saldo terug te krijgen in uw account.


Hoe werkt een foto reading?

Aangezien u onze paragnosten enkel kan benaderen via telefoon of e-mail en ze u niet in levende lijve kunnen zien, kan u gratis uw foto of dat van een huisdier, partner, familielid doorsturen naar onze paragnosten. U gaat eerst naar het onderdeel foto reading, vervolgens klikt u op de paragnost van uw keuze en stuurt u uw foto in. Via onze mobiele website kan u dit ook rechtsreeks vanop uw gsm, mobiel of smartphone doen. Vervolgens kan u deze paragnost bellen of e-mailen en verwijst u in uw consult naar het tijdstip waarop u uw foto doorstuurde.


       
  Copyright 2008 - 2023
© Paragnost.nl.
Microbel | Kwaliteit | Uw privacy | Site index | Klacht | Algemene voorwaarden | FAQ | Gratis horoscoop | paragnost worden | Top  
     
     
 
         
paragnost.nl - Paragnost - online paragnosten - paranormaal advies

Veel gestelde vragen over paranormale paragnosten

TELETEKST paragnostenMobiele app

Paranormale paragnosten


Jouw toekomst


Reiki


Numerologie

Paragnost.nl


Relatie


Astrologie

Kaartlegging


Waarzeggen

Thema


Gratis horoscopen


Advies


Wicca