paragnost
icon-gi-ico-9

kwaliteit paragnostenKWALITEIT VAN INTEGERE PARAGNOSTEN

Onze paragnosten behoren tot de top en we doen er alles aan dit zo te houden. Wij streven naar 100% zuiverheid, integerheid en eerlijkheid, het gaat immers om een correcte beantwoording van de voor u zeer belangrijke levensvragen. Topparagnosten en spirituele paragnosten vind u enkel op deze website. Wij stellen kwaliteit op de eerste plaats.

anoniem bellen paragnostenAnoniem en vertrouwelijk

Onze paragnosten handelen uw telefoon en mailsessie honderd procent anoniem en in vertrouwen af. Onze paragnosten appreciëren een review, maar gelieve in uw review geen vertrouwelijke info en achternamen te vermelden. Reviews zijn immers door alle gebruikers en zoekmachines te lezen. De behandeling van vragen en eventuele klachten over paragnost.nl worden eveneens vertrouwelijk behandeld.

gescreende paragnostenGescreende paragnosten

Het streven van paragnost.nl is erop gericht om u enkel bekwame en integere kaartleggers en paragnosten weer te geven. De bij ons getoonde paragnosten hebben een selectieprocedure ondergaan op hun specifieke vakgebied en werken op zelfstandige basis. Wij behouden het recht paragnosten te weigeren op onze website indien zij niet voldoen aan onze gedragscode en privacyregels.

ervaring paragnostenJarenlange ervaring

Paragnost.nl is een spirituele hulplijn met jarenlange ervaring (sinds 2006) die een platform aanbiedt waar zelfstandige kaartlezers, kaartleggers paragnosten en astrologen hun diensten via onze website aanbieden.

Uw telefoonadvies met de paragnosten betaalt u enkel via uw telefoonrekening of paragnost.nl-account. Laat u dus nooit verleiden om rechtstreeks te bellen, e-mailen of bijkomend geld over te maken naar een paragnost! Wanneer u dit toch doet, dan kunnen wij bij eventuele klachten of problemen uw anonimiteit niet garanderen en bovendien geen refund geven.

Voor alle duidelijkheid, paragnost.nl benadert u nooit zelf! Onze paragnosten krijgen nooit via ons uw naam, e-mailadres of telefoonnummer te zien, uw anonimiteit is bij ons gegarandeerd. Tevens dienen onze paragnosten geen contactgegevens aan u te vragen. Doen ze dit toch, gelieve ons dit dan te melden via het contactformulier.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website paragnost.nl? Vragen over onze paragnosten? Dan kunt u ons snel en makkelijk online benaderen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

gedragscode paragnostenGedragscode ECT

Wij erkennen de wettelijke richtlijnen (gedragscode) van de Ethische Commissie voor de telecommunicatie.

gaven paragnostenUnieke gaven

Paragnost.nl is de pionier op de Nederlandse en Belgische markt en de paragnosten op deze website staan vaak al jaren ten dienste van u. Aangezien spiritualiteit zeer divers is, hebben onze professionele paragnosten vaak hun eigen gaven, een eigen vakgebied waar ze in uitblinken:

 •  -   Helderziende, helderwetende en heldervoelende paragnosten
 •  -   Spiritueel begaafd
 •  -   Toekomstvoorspellingen via kaartlegging (tarotkaarten, Lenormandkaarten, zigeunerkaarten, engelenkaarten)
 •  -   Integere paragnosten en astrologen
 •  -   Reiki ervaring
 •  -   Astrologie, sterrenwichelarij
 •  -   Dag en jaarhoroscopen, alsook persoonlijke horsocopen
 •  -   Luisterend oor
 •  -   Hulp bij relatieproblemen
 •  -   Pendelen
 •  -   Getallensymboliek
 •  -   Analyse van handschriften
 •  -   Wicca's & erfheksen
 •  -   Ontvang duidelijke visies over levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk


Op de profielpage van een paragnost kan u daarom een beschrijving, gaven en specialiteit van betreffende paragnost nalezen.

kwalitatieve paragnostenKWALITATIEVE PARAGNOSTEN

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Bel vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP