telefoonadvies Paragnoste ANGIE

2937 PARAGNOSTE ANGIE IS NU IN GESPREK

Integer paragnoste Angie geeft op dit ogenblik een spiritueel telefoonadvies. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Angie, momenteel is deze paragnoste in gesprek. Paragnoste Angie is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET paragnoste Angie

PIN 2937 PARAGNOSTE ANGIE

telefoonadvies  paragnoste Angie
Hallo en welkom op mijn profiel, mijn naam is medium Angie. Ik ben heldervoelend, helderwetend en een hsp. Ik werk zuiver met liefde en licht en kan al je vragen beantwoorden. Heeft u behoefte aan een goed gesprek, een luisterend oor of wilt u graag advies of een reading? Graag help ik u verder op uw pad. Ik werk onder andere met kaarten of de pendel. Warme groet Angie.
Medium - Heldervoelend - Hoogsensitief - Nederlands

PARAGNOSTE ANGIE - PARAGNOST

PARAGNOSTE ANGIE - PARAGNOST

Een paragnost zoals paragnoste Angie beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals paragnoste Angie neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van paragnoste Angie. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, paragnoste Angie staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met paragnoste Angie. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

PARAGNOSTE ANGIE - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt paragnoste Angie al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan paragnoste Angie om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt paragnoste Angie het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt paragnoste Angie eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende paragnoste. Pendelaars zoals paragnoste Angie schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met paragnoste Angie en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 PARAGNOSTE ANGIE AGENDA JULI PARAGNOSTE ANGIE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE ANGIE

DAG

paragnoste Angie heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Angie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Angie, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Angie in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Angie, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE ANGIE

Geeft sinds 2 juli 2024 spiritueel telefoonadvies op deze website.

PARAGNOST

Paragnoste Angie gebruikt als
persoonlijke pincode 2937

PENDELEN

Angie gaf laatste telefoonadvies op
15 juli 2024 om 08u31

glazen bol  paragnoste Angie Nederland

1 JAAR ERVARING

Angie is al 1 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Angie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

ANGIE PARAGNOSTE ANGIE

Hallo en welkom op mijn profiel, mijn naam is paragnoste Angie.

Ik ben heldervoelend, helderwetend en een hsp. Ik werk zuiver met liefde en licht en kan al je vragen beantwoorden.

Heeft u behoefte aan een goed gesprek, een luisterend oor of wilt u graag advies of een reading? Graag help ik u verder op uw pad. Ik werk onder andere met kaarten of de pendel.

Warme groet Angie.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE ANGIE

TOP