telefoonadvies paragnoste DOERGAA

2912 DOERGAA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Doergaa is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Doergaa, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Doergaa komt pas later online.

PARAGNOSTE DOERGAA - PARAGNOST

PARAGNOSTE DOERGAA - PARAGNOST

Een paragnost zoals paragnoste Doergaa beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals paragnoste Doergaa neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van paragnoste Doergaa. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, paragnoste Doergaa staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met paragnoste Doergaa. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

PARAGNOSTE DOERGAA - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt paragnoste Doergaa al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan paragnoste Doergaa om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt paragnoste Doergaa het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt paragnoste Doergaa eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende paragnoste. Pendelaars zoals paragnoste Doergaa schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met paragnoste Doergaa en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 PARAGNOSTE DOERGAA AGENDA JULI PARAGNOSTE DOERGAA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE DOERGAA

DAG

paragnoste Doergaa heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Doergaa heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Doergaa, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Doergaa in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Doergaa, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE DOERGAA

Geeft sinds 11 april 2024 spiritueel telefoonadvies op deze website.

PARAGNOST

Paragnoste Doergaa gebruikt als
persoonlijke pincode 2912

PENDELEN

Doergaa gaf laatste telefoonadvies op
11 juli 2024 om 19u37

glazen bol  paragnoste Doergaa Nederland

1 JAAR ERVARING

Doergaa is al 1 jaar actief op paragnost.nl

VAAK ONLINE

Paragnoste Doergaa is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

DOERGAA PARAGNOSTE DOERGAA

Welkom lieve mensen.

Ik ben Doergaa. Ik mag u helpen door mijn gaven van God en mijn gidsen en engelen dat ik ontvang door de spirituele wereld mag ik u helpen om verlichting in uw leven en levensvragen te beantwoorden.

Ik heb van kind af zag ik het beelden en van mijn ouders voorouders die erg spiritueel zijn door middel van mijn tarotkaarten en Engelen kaarten geef ik de boodschappen zo zuiver mogelijk wat ik hoort ziet en voelt. Als het nodig is gebruik ik mijn pendel.

Ik leg u vraag in de hand van God die het het antwoord zo zuiver geeft. Ik ben een lichtwerker van God.

Door middel van Kwantum Touch en magnetiseren kan ik met de hand van God in uw kracht zetten en energie geven en in balans brengen. Kan je ook een Healing geven.

Je kan zowel al liefdewerk financien en en voor toekomst bij mij terecht. Als je hart wil luchten kan je ook bij mij terecht.

Samen zoeken we oplossing.

Een hele warme vriendelijke groet, paragnost Doerga.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE DOERGAA

TOP