telefoonadvies Paragnoste ESMERALDA

2845 PARAGNOSTE ESMERALDA IS BESCHIKBAAR

visionair paragnoste Esmeralda staat klaar voor u, ontvang duidelijke visies en spirituele inzichten. Bel nu met paragnoste Esmeralda, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJparagnoste Esmeralda

PIN 2845 PARAGNOSTE ESMERALDA

telefoonadvies  paragnosten
Hallo, mooie zielen, ik wil me even voorstellen. Ik ben medium Esmeralda en dankbaar dat ik hier aanwezig mag zijn om jullie samen met de Lenormand kaarten, mijn pendel en intuitie bij te staan. Soms is het ons niet duidelijk waarom we vastzitten in een situatie en ik kan u hierin een spirituele begeleiding bieden naar het best van mijn vermogen. Mijn doel is om u te helpen en u de juiste weg te wijzen. Ik doe dit aan de hand van tools die we aangereikt krijgen door de wet van de aantrekkingskracht. Mijn hulp is slechts op een vingerklik van uw verwijderd! Ik wens jullie allen een mooie dag!
Medium - Lenormand kaarten - Pendelen - Nederlands

PARAGNOSTE ESMERALDA - PARAGNOST

PARAGNOSTE ESMERALDA - PARAGNOST

Een paragnost zoals paragnoste Esmeralda beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals paragnoste Esmeralda neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van paragnoste Esmeralda. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, paragnoste Esmeralda staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met paragnoste Esmeralda. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

PARAGNOSTE ESMERALDA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Esmeralda je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Esmeralda respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Esmeralda je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Esmeralda je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Esmeralda herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Esmeralda met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Esmeralda leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 PARAGNOSTE ESMERALDA AGENDA JULI PARAGNOSTE ESMERALDA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE ESMERALDA

DAG

paragnoste Esmeralda heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Esmeralda heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een visionair paragnoste zoals Esmeralda, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Esmeralda in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Esmeralda, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE ESMERALDA

Geeft sinds 31 mei 2023 spiritueel telefoonadvies op deze website.

PARAGNOST

Paragnoste Esmeralda gebruikt als
persoonlijke pincode 2845

LUISTEREND OOR

Esmeralda gaf laatste telefoonadvies op
23 juli 2024 om 10u26

glazen bol  paragnoste Esmeralda Nederland

2 JAAR ERVARING

Esmeralda is al 2 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Esmeralda is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Esmeralda is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.57 out of 5
14 reviews

ESMERALDA PARAGNOSTE ESMERALDA

Hallo, mooie zielen, ik wil me even voorstellen.

Ik ben paragnoste Esmeralda en dankbaar dat ik hier aanwezig mag zijn om jullie samen met de Lenormand kaarten, mijn pendel en intuitie bij te staan. Soms is het ons niet duidelijk waarom we vastzitten in een situatie en ik kan u hierin een spirituele begeleiding bieden naar het best van mijn vermogen.

Mijn doel is om u te helpen en u de juiste weg te wijzen.

Ik doe dit aan de hand van tools die we aangereikt krijgen door de wet van de aantrekkingskracht.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE ESMERALDA

TOP