telefoonadvies paragnoste ESTHER

2706 ESTHER IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Esther is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Esther, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Esther komt pas later online.

PARAGNOSTE ESTHER - HELDERZIEND

PARAGNOSTE ESTHER - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals paragnoste Esther ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door paragnoste Esther, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van paragnoste Esther is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat paragnoste Esther zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

PARAGNOSTE ESTHER - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Esther je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Esther respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Esther je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Esther je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Esther herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Esther met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Esther leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 PARAGNOSTE ESTHER AGENDA JUNI PARAGNOSTE ESTHER

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE ESTHER

DAG

paragnoste Esther heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Esther heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Esther, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Esther in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Esther, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE ESTHER

Geeft sinds 31 maart 2021 spiritueel telefoonadvies op deze website.

HELDERZIEND

Paragnoste Esther gebruikt als
persoonlijke pincode 2706

LUISTEREND OOR

Esther gaf laatste telefoonadvies op
18 december 2023 om 11u06

glazen bol  paragnoste Esther Nederland

4 JAAR ERVARING

Esther is al 4 jaar actief op paragnost.nl

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Esther is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Esther is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.85 out of 5
13 reviews

ESTHER PARAGNOSTE ESTHER

Hallo lieve mensen.

Mijn naam is medium Esther. Vanaf kleins af aan ben ik heldervoelend en helderwetend.

Ben heel hoogsensitief en kan via energie me afstemmen op andere mensen. Ik werk met duidelijke vragen en namen.

Kan ook op situaties invoelen en werk met name met de lenormandkaarten. Nieuwsgierig geworden.

Probeer het gerust uit.

Heel graag tot horens, medium Esther.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE ESTHER

TOP