telefoonadvies paragnoste KIKI

2187 KIKI IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Kiki is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Kiki, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Kiki komt pas later online.

PARAGNOSTE KIKI - LUISTEREND OOR

PARAGNOSTE KIKI - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Kiki je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Kiki respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Kiki je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Kiki je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Kiki herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Kiki met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Kiki leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

PARAGNOSTE KIKI - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij paragnoste Kiki is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals paragnoste Kiki reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan paragnoste Kiki je helpen met jouw levensvragen.

 PARAGNOSTE KIKI AGENDA JULI PARAGNOSTE KIKI

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE KIKI

DAG

paragnoste Kiki heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Kiki heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Kiki, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Kiki in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Kiki, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE KIKI

Geeft sinds 22 juni 2013 spiritueel telefoonadvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Paragnoste Kiki gebruikt als
persoonlijke pincode 2187

HOOGSENSITIEF

Kiki gaf laatste telefoonadvies op
11 juli 2024 om 10u35

glazen bol  paragnoste Kiki Nederland

12 JAAR ERVARING

Kiki is al 12 jaar actief op paragnost.nl

VAAK ONLINE

Paragnoste Kiki is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Kiki is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.61 out of 5
233 reviews

KIKI PARAGNOSTE KIKI

Kom je er zelf niet meer uit, of ben je de weg even kwijt, dan ben ik er voor je en help ik je verder om weer in de toekomst te gaan geloven en in je kracht te gaan staan.

Helderwetend en voelend medium, en kan op gebied van werk relatie en alles wat daarom heen hangt antwoorden en uitkomsten bieden.

Mijn specialiteit is het gebied van soulmates en twinflames.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE KIKI

TOP