telefoonadvies paragnoste LAAYA

2700 LAAYA IS OFFLINE

Integer paragnoste Laaya is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Laaya, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Laaya komt pas later online.

PARAGNOSTE LAAYA - MEDIUM

PARAGNOSTE LAAYA - MEDIUM

Een medium zoals paragnoste Laaya communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan paragnoste Laaya en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met paragnoste Laaya en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals paragnoste Laaya is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energie├źn voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

PARAGNOSTE LAAYA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Laaya je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Laaya respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Laaya je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Laaya je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Laaya herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Laaya met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Laaya leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 PARAGNOSTE LAAYA AGENDA OKTOBER PARAGNOSTE LAAYA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE LAAYA

DAG

paragnoste Laaya heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Laaya heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Laaya, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Laaya in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Laaya, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE LAAYA

Geeft sinds 15 januari 2021 spiritueel advies op deze website.

MEDIUM

Paragnoste Laaya gebruikt als
persoonlijke pincode 2700

LUISTEREND OOR

Laaya gaf laatste consult op
27 september 2023 om 00u40

glazen bol  paragnoste Laaya Nederland

3 JAAR ERVARING

Laaya is al 3 jaar actief op paragnost.nl

REGELMATIG ONLINE

Paragnoste Laaya is regelamtig online, u kan een verzoek indienen.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP PARAGNOSTE

Laaya is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
16 reviews

LAAYA PARAGNOSTE LAAYA

Mijn naam is paragnoste Laaya, ik ben een heldervoelend paragnost en kaartlegster en werk samen met de Lenormand kaarten.

Als paragnoste kan ik zo zuiver en eerlijk antwoord geven. Mijn ervaring door middel van mijn helderziende en voelende gave is dat ik op alle soorten vragen een antwoord kan geven.

Tot snel paragnoste Laaya.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE LAAYA

TOP