telefoonadvies Paragnoste MALIE

2265 PARAGNOSTE MALIE IS BESCHIKBAAR

Integer paragnoste Malie staat klaar voor u, ontvang duidelijke visies en spirituele inzichten. Bel nu met paragnoste Malie, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJparagnoste Malie

PIN 2265 PARAGNOSTE MALIE

telefoonadvies  paragnosten
Hallo lieve mensen, ik ben Malie, een krachtige lichtdrager, helderhorend en heldervoelend medium. Ik geef liefdevol inzichten en antwoorden op uw levensvragen. Tevens werk ik met Lenormand en Tarotkaarten om je te helpen. Tevens heb ik mij verdiept in regressietherapie. Karma de Wet van oorzaak en gevolg. Door de oorzaak te vinden in onverwerkte ervaringen uit het verleden coach ik spiritueel de mensen om naar nieuwe keuzemogelijkheden te zoeken die probleemoplossend werken. Het verleden, heden en toekomst zijn verzameld in de Akasha kronieken (het spiritueel pad van de Ziel). Elke gedachte en elke emotie wordt voorgoed opgeslagen in het Astraal licht. Via mijn gidsen sta ik in contact met de astrale Lichtwezens. Verder beschik ik over de gave om dromen te analyseren. De meeste dromen komen voort uit het onderbewuste van een mens en wijzen vaak op een boodschap vanuit de geest. Vanuit de pure liefde en kracht sta ik altijd voor je klaar en ben je van harte welkom voor al je levensvragen.
Heldervoelend - Lichtkennis - Intuitief - Nederlands

PARAGNOSTE MALIE - LENORMAND KAARTEN

PARAGNOSTE MALIE - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt paragnoste Malie gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan paragnoste Malie antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van paragnoste Malie zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met paragnoste Malie die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze paragnosten. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van paragnoste Malie op al je levensvragen.

PARAGNOSTE MALIE - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals paragnoste Malie ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door paragnoste Malie, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van paragnoste Malie is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat paragnoste Malie zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

 PARAGNOSTE MALIE AGENDA JUNI PARAGNOSTE MALIE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE MALIE

DAG

paragnoste Malie heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Malie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Malie, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Malie in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Malie, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE MALIE

Geeft sinds 5 mei 2014 spiritueel telefoonadvies op deze website.

LENORMAND KAARTEN

Paragnoste Malie gebruikt als
persoonlijke pincode 2265

HELDERZIEND

Malie gaf laatste telefoonadvies op
18 juni 2024 om 16u50

glazen bol  paragnoste Malie Nederland

11 JAAR ERVARING

Malie is al 11 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Malie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Malie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.62 out of 5
141 reviews

MALIE PARAGNOSTE MALIE

Ik ben paragnoste Malie, een krachtige lichtwerker, paragnoste en helderwetend en voelend paragnoste.

Ik werk ook met de tarot en Lenormand kaarten. Ook ben ik gespecialiseerd in regressietherapie, en vind zo de oorzaken die uit je verleden omhoog komen en kan je helpen deze te verwerken.

Karma is de wet van oorzaak en gevolg.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE MALIE

TOP