telefoonadvies paragnoste SHANTI

2867 SHANTI IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Shanti is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Shanti, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Shanti komt pas later online.

PARAGNOSTE SHANTI - RAADGEVER

PARAGNOSTE SHANTI - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

paragnoste Shanti beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

paragnoste Shanti heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met paragnoste Shanti om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

PARAGNOSTE SHANTI - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij paragnoste Shanti is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals paragnoste Shanti reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan paragnoste Shanti je helpen met jouw levensvragen.

 PARAGNOSTE SHANTI AGENDA JUNI PARAGNOSTE SHANTI

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE SHANTI

DAG

paragnoste Shanti heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Shanti heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Shanti, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Shanti in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Shanti, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE SHANTI

Geeft sinds 19 augustus 2023 spiritueel telefoonadvies op deze website.

RAADGEVER

Paragnoste Shanti gebruikt als
persoonlijke pincode 2867

HOOGSENSITIEF

Shanti gaf laatste telefoonadvies op
1 november 2023 om 08u48

glazen bol  paragnoste Shanti Nederland

2 JAAR ERVARING

Shanti is al 2 jaar actief op paragnost.nl

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Shanti is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

SHANTI PARAGNOSTE SHANTI

Ik weet al van kinds af aan dingen die nog moeten gebeuren.

In de loop der jaren ben ik me gaan richten op het kaartleggen en ik leg de Gilded reverie kaarten. Dat doe ik inmiddels 20 jaar.

Ik kan geen verleden zien, omdat ik niks met het verleden heb, want daar kan je niets meer aan veranderen. Ik maak gebruik van de energie in iemands stem en aan de hand van mijn kaarten en gidsen kan ik voor mensen voorspellingen doen.

Ik werk met duidelijke vragen, een algemene legging is te onduidelijk en dat doe ik ook liever niet. Ik heb veel ervaring met readings, zowel telefonisch als op spirituele beurzen.

Tot snel en liefs, paragnoste Shanti.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE SHANTI

TOP