telefoonadvies paragnoste STIENTJE

2230 STIENTJE IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Stientje is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Stientje, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Stientje komt pas later online.

PARAGNOSTE STIENTJE - CHANNELEN

PARAGNOSTE STIENTJE - CHANNELEN

Channelen of channeling is een modern begrip, dikwijls geassocieerd met de new age beweging, dat in de breedste zin van het woord wordt verstaan als het ontvangen van boodschappen van spirituele entiteiten of geesten door paragnoste Stientje.

In een meer beperkte zin zijn gechannelde boodschappen uitgebreide beschrijvingen van een godsdienstige of filosofische leer die zo bij paragnoste Stientje binnenkomen.

Belangrijk om weten is dat ieder van ons boodschappen ontvangt. De kunst is om er naar te luisteren en er iets mee te doen. Velen van ons channelen zonder het te weten. Het wordt dan inspiratie genoemd. We channelen via muziek, het schrijven van boeken of het maken van kunst. Het komt uit het hart: dat zie je, dat voel je of dat hoor je.

Bel nu met paragnoste Stientje en gebruik de gave van het channelen en krijg een antwoord op al je vragen. Zo kan paragnoste Stientje inzicht geven in de dingen die je bezig houden of waar je het nu moeilijk mee hebt.

PARAGNOSTE STIENTJE - LICHTKENNIS

De lichtverschijnselen die er bestaan zijn o.a. (geesten/engelen), bollen, puntjes, flitsen, kolommen, lijntjes, X-lichten, smogslierten, lijnen & vormen en een sluier, er zijn nog allerlei andere lichtverschijnselen.

Lichtverschijnselen zijn zeer constant aanwezig in onze huidige realiteit en niet in een parallel universum of een andere dimensie wat vaak wordt gedacht. Ook al wordt gedacht dat het lijkt alsof je er met andere ogen naar kijkt. Het zijn geen andere ogen die de lichtverschijnselen bekijken, maar andere sensoren in de ogen die voorbij ons normale scala waar kunnen nemen en paragnoste Stientje aan u kan uitleggen. Wat er waargenomen wordt aan lichtverschijnselen zijn etherische energie of licht, onstoffelijke energie├źn.

Heb je ook interesse in lichtverschijnselen die voor jou iets kunnen betekenen. Wacht dan niet langer en bel paragnoste Stientje: laat ze u meer vertellen over lichtverschijnselen.

 PARAGNOSTE STIENTJE AGENDA JULI PARAGNOSTE STIENTJE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE STIENTJE

DAG

paragnoste Stientje heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Stientje heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Stientje, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Stientje in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Stientje, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE STIENTJE

Geeft sinds 21 januari 2014 spiritueel telefoonadvies op deze website.

CHANNELEN

Paragnoste Stientje gebruikt als
persoonlijke pincode 2230

LICHTKENNIS

Stientje gaf laatste telefoonadvies op
13 juli 2024 om 18u18

glazen bol  paragnoste Stientje Nederland

11 JAAR ERVARING

Stientje is al 11 jaar actief op paragnost.nl

VAAK ONLINE

Paragnoste Stientje is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Stientje is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.63 out of 5
88 reviews

STIENTJE PARAGNOSTE STIENTJE

Ik ben paragnoste Stientje en geboren uit een geslacht van erfheksen, zodoende dat ik deze gave mocht voortzetten.

Ik kan u helpen met al uw vragen en gebruik daarvoor mijn helderziende gave. Ik leg de Lenormand kaarten en of de tarotkaarten.

Mijn specialiteit ligt op het gebied van liefde, laat mij u bij staan.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE STIENTJE

TOP