telefoonadvies paragnoste SUSANNA

2745 SUSANNA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

visionair paragnoste Susanna is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Susanna, momenteel is deze paragnoste offline. visionair paragnoste Susanna komt pas later online.

PARAGNOSTE SUSANNA - INVOELEND

PARAGNOSTE SUSANNA - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van paragnoste Susanna om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij paragnoste Susanna automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met paragnoste Susanna en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend paragnoste jou helpen?

Onze paragnosten zoals paragnoste Susanna hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met paragnoste Susanna.

PARAGNOSTE SUSANNA - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt paragnoste Susanna al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan paragnoste Susanna om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt paragnoste Susanna het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt paragnoste Susanna eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende paragnoste. Pendelaars zoals paragnoste Susanna schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met paragnoste Susanna en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 PARAGNOSTE SUSANNA AGENDA JULI PARAGNOSTE SUSANNA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE SUSANNA

DAG

paragnoste Susanna heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Susanna heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een visionair paragnoste zoals Susanna, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Susanna in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Susanna, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE SUSANNA

Geeft sinds 13 december 2021 spiritueel telefoonadvies op deze website.

INVOELEND

Paragnoste Susanna gebruikt als
persoonlijke pincode 2745

PENDELEN

Susanna gaf laatste telefoonadvies op
22 juli 2024 om 22u36

glazen bol  paragnoste Susanna Nederland

4 JAAR ERVARING

Susanna is al 4 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Susanna is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Susanna is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.76 out of 5
25 reviews

SUSANNA PARAGNOSTE SUSANNA

Ik ben paragnoste Susanna en van in mijn kindertijd voel ik dingen over andere mensen goed aan.

Mijn paranormale gaven heb ik geerfd van mijn grootouders en moeder. Ik zend je positieve energie wanneer je daar nood aan hebt.

Ik ben er voor je, ook indien enkel voor een luisterend oor.

Liefs, paragnoste Susanna.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE SUSANNA

TOP