telefoonadvies paragnoste BEATIE

2844 BEATIE IS OFFLINE

Integer paragnoste Beatie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Beatie, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Beatie komt pas later online.

reviews paragnosten REVIEWS OVER PARAGNOSTE BEATIE

Hieronder kan je reviews lezen van andere mensen die contact hebben gehad met paragnoste Beatie. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonadvies van paragnoste Beatie.

Deze reviews kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of paragnoste Beatie aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Beatie, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Beatie in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Beatie, geniet van tal van ledenvoordelen.


PARAGNOSTE BEATIE

Geeft sinds 26 mei 2023 spiritueel advies op deze website.

HOOGSENSITIEF

Paragnoste Beatie gebruikt als
persoonlijke pincode 2844

LUISTEREND OOR

Beatie gaf laatste consult op
28 september 2023 om 19u48

glazen bol  paragnoste Beatie Nederland

1 JAAR ERVARING

Beatie is al 1 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Beatie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

BEATIE PARAGNOSTE BEATIE

Welkom lieve mensen, mijn naam is Beatie.

Ik breng je graag de antwoorden en inzichten die je zoekt. Mijn specialisaties zijn relatievragen, werk en hooggevoeligheid, healing en mediumschap.

Wil je weten hoe hij of zij tegenover je staat? Of je intuitie goed zit? Of je de juiste keuzes maakt? Hoe het verder gaat? Ik ben er graag voor je. Als sparringpartner, als medium, als coach.

En dat doe ik vanuit mijn hart, respectvol en eerlijk. Ik voel voor je in en stem me af op je vragen.

In wat ik mag zien in je energie en via boodschappen vanuit de energetische wereld kan ik je antwoorden en inzichten geven. En soms voel jij ze zelf al doordat we samen in gesprek zijn hierover.

Ook kunnen we kijken welke keus je het beste kan maken, of hoe jij je op kunt stellen in je situatie. Ik kan je tools en inzichten geven.

Naast spiritueel coach en medium werk ik ook als begeleider mediumschap en als begeleider ondernemerschap. Je bent welkom met je vragen rondom mediumschap, healing, spirituele coaching en je zakelijke vragen welkom zijn.

Ik kijk graag met je mee! Liefs Beatie.

TOP