tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART BEKERS TWEE

tarot Bekers twee tarot Bekers twee

Je zou kunnen denken dat de Tarotkaart van Bekers Twee enkel verwijst naar 2 personen of de liefde tussen 2 personen. Maar dat is niet zo. De Tarotkaart van Bekers Twee verwijst naar de liefde en het getal twee, maar ook in de betekenis van de liefde voor ons zelf, ons innerlijk en uiterlijk, je moet immers ook van jezelf kunnen houden.

De Tarotkaart van Bekers Twee kondigt dus vaak een soulmate aan, een zielsverwant die op je pad zal komen en wie jou onvoorwaardelijk lief zal hebben. Jullie zijn beide aparte entiteiten, maar wanneer jullie samen zijn, dan zijn jullie meer dan 1 en 1, julie zullen elkaars geluk versterken. Voor anderen zullen jullie wij zijn en aanzien worden als 1 entiteit. De Tarotkaart van Bekers Twee zal dus 2 entiteiten verenigen tot 1. Eens jullie samen een entiteit, een koppel vormen zal je er echter wel zelf moeten aan werken, liefde is immers een werkwoord en daar kan de Tarotkaart van Bekers Twee jullie niet mee helpen. Deze tarotkaart brengt jullie samen, maar de twee in de tarotkaart van Bekers Twee verwijst dus eerder naar dat jullie met twee aan de relatie zullen moet werken, beiden de kar zullen moeten trekken.

Daarom dat de Tarotkaart van Bekers Twee ook de nadruk wil leggen op de betrokkenheid van de twee personen, jullie zullen beiden instaan voor de stabiliteit en de slaagkansen van de relatie. Leer eerst jezelf lief te hebben, kijk ook in je innerlijke zelf, laat het licht in jezelf schijnen, dan kan je vervolgens ook jezelf vol overgeven aan een ander. Door in jezelf te kijken, in het reine te komen met jezelf, jezelf graag te zien... zo zal je de slaagkans van je relatie verhogen.

Liefde is geen materieel voorwerp, liefde is een gevoel die heel moeilijk te visualiseren is en daarom misschien te vaak verwaarloosd. Bovenal is het een zaak die enkel kan slagen als beide partners, duidelijke verwijzing naar de twee van deze tarotkaart, zich ten volle inzetten voor de liefdevolle relatie, het is een gedeelde verwezenlijking of verdienste. Het is meer dan alleen leuke dingen samen doen.

Zelfreflectie is af en toe noodzakelijk. Stel je niet altijd de vraag 'Houdt hij voldoende van mij?' of 'Is hij de man van mijn leven?' maar neem samen af en toe de tijd om na te denken over : 'Hoe houden wij van elkaar en kan het beter en intenser?' Leer van elkaars verlangens en noden.

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Bekers twee getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Bekers twee op jouw leven.


DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP