tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART MUNTEN KONING

tarot Munten Koning tarot Munten Koning

De Tarotkaart Munten Koning of Koning van de Munten kondigt een periode aan van welvaart en financiële zekerheid. Alles wat je zal aanraken, zal veranderen in goud of je succes brengen. Ofwel ligt er een carrièrekans op je pad ofwel komt het uit onbekende hoek, maar het succes is vooral uw eigen verdienste. U bent immers een betrouwbaar persoon met doorzettingsvermogen, anderen kunnen beroep op u doen en een woord is bij u een woord. Deze tarotkaart symboliseert uw intelligentie, ervaring en de mogelijkheid om het ver te brengen in het leven. De rijkdom die op uw pad ligt zal je vooral gemoedsrust en zekerheid brengen. Aanzie het als een spaarpotje voor uw oude dag en verbras het niet aan nutteloze zaken. Daardoor zal de kans ook klein zijn dat je jezelf moet opjagen of boos maken.

Deze tarotkaart doet niet mee aan de algemene trend van verandering. Waarom veranderen wanneer het pad dat je nu bewandelt je zal leiden naar succes? Neem dus geen risico’s zoals beleggen op de beurs of nu starten met nieuwe projecten. Wel moet je blijven bijleren en je huidige kennis en vaardigheden uitspelen. Mensen zijn bereid om je te betalen omdat je betrouwbaar en eerlijk bent en vooral heel wat kennis in pacht hebt.

Het enige waarvoor je zal moeten opletten zijn de mensen die uit zijn op je rijkdom of mensen die je vertrouwen zullen beschamen. Voor de rest hoef je geen zorgen te maken over je toekomst.

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Munten Koning getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Munten Koning op jouw leven.
tarotkaarten paragnosten TAROTKAART MUNTEN KONING

De Tarotkaart Munten Koning vereenzelvigt zichzelf met de aarde, je streeft immers naar aardse bezittingen en welvaart.

Als je in een relatie zit dan kan deze tarotkaart wijzen op het streven naar affectie en lichamelijk contact. Een dikke knuffel of een streling van uw rug... je hebt er duidelijk nood aan. Communiceer dit dan ook duidelijk met je partner. Maak ook weer eens tijd voor elkaar, denk aan die eerste maanden dat jullie samen waren en herbeleef die mooie momenten.

Ook in je relatie moet je (tijd) investeren en het gras lijkt enkel groener op een ander. Communicatie en praten over elkaars wensen is ook van groot belang.

Hierboven leest u de tarotkaart Munten Koning, deel van de De Kleine Arcana en specifiek over Munten voor 18 juni 2024 . Deze tarotkaart Munten Koning werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op paragnost.nl aanbiedt.

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP