tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART MUNTEN VIER

tarot Munten vier tarot Munten vier

De Tarotkaart Pentagrammen Vier of Munten 4 kondigt meestal een periode aan van materiële zekerheid, dit kan zijn door een promotie, bonus, lottowinst of een erfenis. Verandering is op komst. Het is een tarotkaart die materiële en financiële vooruitgang aankondigt, maar geen emotionele of geestelijke vooruitgang. De Tarotkaart Munten Vier wil u waarschuwen om deze periode van aankomende rijkdom ook wijs aan te pakken en niet alles onmiddellijk te gaan verkwisten. Wees dus een klein beetje spaarzaam met de gelden die u zullen te beurt vallen. Laat ook anderen meegenieten van uw verworven rijkdom en hierdoor zal je ook op geestelijk en spiritueel vlak vooruitgang boeken.

De Tarotkaart Munten Vier wil dus dat je je gelden zal gaan beheren als een goede huisvader, maar dat je anderen in nood ook zal steunen. Het kleine verlies dat je hierdoor financieel zal leiden in geld, zal je des te meer te beurt vallen in geluk en geestelijke gezondheid.

De Tarotkaarten van de munten verwijzen naar de standvastigheid van de mens die bang is om verandering toe te laten in zijn of haar leven. Eens we onze cocoon gevormd hebben, onze levensstijl hebben gevonden, onze gewoontes ons bevallen,... dan kan verandering deze rust wel eens door elkaar schudden. Als je succes hebt in je werk, waarom zou je dan van tactiek, richting of werk veranderen? Het is eigen aan de mens om op hetzelfde pad verder te wandelen wanneer dat pad tot op heden succesvol bleek te zijn. Voor de ene persoon leidt het verkrampt vechten tegen verandering tot behoud van het huidige succes, voor anderen leidt dit echter tot verlies van de huidige waarden en middelen. De Tarotkaart Munten Vier wil je duidelijk maken dat vechten tegen verandering zinloos is.

Hou je niet vast aan het verleden, het biedt een tijd zekerheid, maar verandering kan ook mooie dingen brengen voor uw toekomst.

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Munten vier getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Munten vier op jouw leven.


DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP