tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART TOVERSTAF DRIE

tarot Toverstaf drie tarot Toverstaf drie

Tarotkaart Toverstaf Drie of Staven 3 verwijst naar een tijd van eenzaamheid, alleen zijn, een lastige periode die je alleen hebt moeten afleggen. Drie verwijst naar sterkte, leiderschap en respect voor jezelf. De Toverstaf Drie kaart geeft u vandaag de kracht om er u op te wijzen dat in geval van problemen, je steeds terecht kan bij je innerlijke zelf.

Wanneer je drie toverstaven hebt om op te leunen, dan sta je heel stevig. Na een lange en moeilijke periode alleen kan je steeds op 1 van de drie bovenvermelde steunpilaren betrouwen. Indien je al lange tijd alleen of eenzaam bent, dan breekt nu de tijd aan dat er iemand op je weg zal komen, als vriend of in sommige gevallen ook een levenspartner. Bovendien is het geen schande om deze nieuwe vriend om hulp te vragen.

Als je tot op heden alle zorgen alleen hebt gedragen en ondanks dat je weet dat je heel binnenkort een vriend of partner zal hebben om deze zorgen te delen,... toch mag je fier zijn op jezelf dat je tot op heden deze zorgen zelf hebt gedragen. Het is een extra sterkte die je zal meedragen in de toekomst en die je niet meer kan verliezen. Het is een sterkte die je kan aanspreken in tijden van nood.

Leer van de ervaringen die je in het verleden hebt opgebouwd en pluk hiervan de vruchten in de nabije toekomst.

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Toverstaf drie getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Toverstaf drie op jouw leven.
tarotkaarten paragnosten TAROTKAART TOVERSTAF DRIE

Tarotkaart Toverstaf Drie of Staven 3 verwijst naar een moeilijke tijd, maar die is nu achter de rug en je staat nu waar je wil staan in het leven: vol vertrouwen en met een veilig gevoel. Het is belangrijk dat je dit beseft en dat je dankbaar bent voor wat je bereikt hebt.

Aangezien je de top hebt bereikt, kan je nu een beter overzicht krijgen over het heden en een zorgeloze toekomst. Je hebt een goede basis gevormd en vanaf hier kan je verder op het ingeslagen pad. Tijd om grote plannen te maken en ze uit te voeren.

Hierboven leest u de tarotkaart Toverstaf drie, deel van de De Kleine Arcana en specifiek over Toverstaf voor 18 juni 2024 . Deze tarotkaart Toverstaf drie werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op paragnost.nl aanbiedt.

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP