tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART TOVERSTAF TIEN

tarot Toverstaf tien tarot Toverstaf tien

De Tarotkaart Toverstaf tien of Staven 10 is de laatste getalkaart van de toverstafkaarten. De tarotkaart toverstaf tien kondigt aan dat het tijd is om een periode af te sluiten, het einde is nabij. Je bent al een hele tijd veel energie aan het steken in een project, je werk of relatie. Maar eigenlijk blijf je stil staan, je verspilt je energie, je vult een bodemloos vat. Je gedachten raken vol, je geest wordt moe, het heeft echt geen zin om op deze manier verder te doen. Let op voor een burn-out!

Deze tarotkaart wil je erop wijzen dat het misschien beter is om even na te denken over de dingen waar je op dit moment veel tijd en energie insteekt, misschien is het dat allemaal niet waard. Denk in eerste plaats even terug aan jezelf, wees even egoïstisch en herbron jezelf. Het leven mag geen sleur voor je worden.

De tarotkaart toverstaf tien wil je aanzetten om even afstand te nemen van dagdagelijkse zaken die te veel energie van je vragen, bekijk even rustig van op een afstand waar je eigenlijk mee bezig bent. U even onttrekken van je verantwoordelijkheden is eigenlijk in strijd met de tarotkaarten van Toverstaf, maar in combinatie met het cijfer tien dat het einde van iets aankondigt, verklaart dat het wel mogelijk is om even afstand te doen van zaken die energie van je vragen en nu even dingen te gaan doen die je leuk vind.

Je zit op een trein,... je bent beladen met dagdagelijkse zorgen en bekommernissen, de trein rijdt altijd maar verder en steeds neem je meer zorgen en ballast op je spoor mee. Het is tijd dat je op het volgende perron even afstapt, eens nadenkt over je leven, weer eens geniet van dingen die jezelf leuk vindt. Het leven is meer dan werken alleen.

Herbron jezelf en geniet weer wat meer van het leven. Het is tijd om dingen te doen die jij echt leuk vindt!

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Toverstaf tien getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Toverstaf tien op jouw leven.
tarotkaarten paragnosten TAROTKAART TOVERSTAF TIEN

De Tarotkaart Toverstaf tien of Staven 10 fungeert als het zwaard van Damocles, je bent bang er een tegenslag te gebeuren staat nu je eigenlijk alle touwtjes in handen hebt, je bent op je hoede en je piekert en twijfelt de hele dag.

Kan je om met alle stress en verantwoordelijkheid die op je afkomt? Kan je al deze extra ballast blijven meedragen op je schouders? Misschien is het verstandiger om jezelf af te vragen of het dit allemaal wel waard is en of het niet even tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten. Het is tijd om actie te ondernemen, een werkpauze in te lassen en niet in een spiraal van sleur terecht te komen.

Misschien is het tijd voor een stap terug in plaats van een stap voorwaarts en extra lasten op je schouders mee te nemen.

Hierboven leest u de tarotkaart Toverstaf tien, deel van de De Kleine Arcana en specifiek over Toverstaf voor 18 juni 2024 . Deze tarotkaart Toverstaf tien werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op paragnost.nl aanbiedt.

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP