tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART ZWAARDEN ZES

tarot Zwaarden zes tarot Zwaarden zes

De Tarotkaart Zwaarden Zes verwijst naar een nieuwe periode in je leven, het is tijd om ballast die je meedraagt op je schouders los te laten. Wanneer ballast, problemen, geldzorgen of liefdesproblemen onoplosbaar blijken, is het soms beter om een hoofdstuk af te sluiten en volledig opnieuw te starten met een nieuwe lei. Eigenlijk is dit in tegenstelling met de tarotkaarten Zwaarden die toch verwijzen naar vechtlust, moed en de strijd aangaan. Toch is de Tarotkaart Zwaarden in combinatie met het cijfer Zes een teken dat het tijd is om van koers te veranderen, de woelige wateren achter u te laten en vooral met jezelf in het reine te komen. Het is tijd om je gedachten te ordenen.

Die koersverandering bij de Tarotkaart Zwaarden Zes verwijst symbolisch ook naar de zee, naar woelige wateren. Wanneer je op zee bent en voor u ligt een gigantische storm met kans op schipbreuk, dan zou je instinctief veranderen van koers, zonder aarzelen. In het echte leven blijkt dit echter moeilijker om zo instinctief van koers te veranderen. Nochtans is het net dat wat de Tarotkaart Zwaarden Zes je wil duidelijk maken, als er problemen op je pad liggen, vaar er dan niet recht door, maar verander tijdig van koers. Denk grondig na, analyseer uw mogelijkheden en kies voor de route met het gladste wateroppervlak, met de minste storm en het rustigste water.

Misschien zit je nu al in woelig water, of voel je je wat opgesloten alleen op je schip, maar weet dat door van koers te veranderen er kalmer water en land in zicht is. De overgang van woelig water naar kalm water naar land is iets dat heel geleidelijk gebeurt, verwacht dus geen plotse oplossing of uitweg uit uw problemen, maar aanvaardt dat beterschap op komst is en laat dat je innerlijke rust geven. Hierdoor zal je geest ontspannen en zal de reis naar het beloofde land nog sneller verlopen. Eens aangekomen heb je alle reden om gelukkig te zijn en je herwonnen geluk te vieren. Maak nu de keuze om van koers te veranderen, op te komen voor jezelf en uw toekomst zal zoveel rooskleuriger worden.

Zoals reeds hierboven aangehaald, zal je moeten vertrouwen op je innerlijke zelf, je intuïtie, je buikgevoel, ... op zee zal je immers op je instinct moeten vertrouwen om de juiste beslissingen te nemen in plaats van keuzes te maken op basis van schrik en angst.

Wanneer een symbolische storm op komst is, verander dan van koers in plaats van dwars door de storm te willen varen. Kies voor jezelf door ook af en toe eens de gemakkelijke weg te kiezen en problemen te ontwijken.

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Zwaarden zes getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Zwaarden zes op jouw leven.


DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP