tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART ZWAARDEN ZEVEN

tarot Zwaarden zeven tarot Zwaarden zeven

De Tarotkaart Zwaarden Zeven of 7 van Zwaarden is een tarotkaart met een eerder negatieve betekenis van bedrog of oneerlijkheid. Ze kan wijzen op heimelijk gedrag door een ander, die je kwaad wil doen of bedriegen. Wees dus op je hoede! Maar misschien ben jij het wel zelf die wegkijkt voor aankomende problemen of hindernissen. Het is niet omdat je wegkijkt, dat ze er niet zijn.

De tarotkaart Zwaarden Zeven kan er dus zowel op wijzen dat je op je hoede moet zijn voor iemand uit je omgeving die geen eerlijke plannen met je heeft, maar ook dat je er moet over waken dat je geen slachtoffer wordt van je eigen ontkenning. Maak jezelf niet wijs dat alles ok is en durf de realiteit en de hindernissen op je pad onder ogen zien.

De tarotkaart Zwaarden 7 wil je laten inzien dat je niet altijd kan kiezen voor de gemakkelijkste weg, soms moet je over de hindernis in plaats van er rond te gaan. Maar eens dat je dat beseft, dan zal je groeien in je eigen waarde en zal je je gelukkiger voelen.

Hou je ogen open voor hindernissen... ze liggen op je pad. Het kan ook zijn dat iemand deze met opzet op je pad legt, dus extra waakzaamheid is geboden. Wees naar anderen toe niet te goedgelovig en streef je eigen waarden na zonder jezelf iets wijs te maken.

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Zwaarden zeven getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Zwaarden zeven op jouw leven.
tarotkaarten paragnosten TAROTKAART ZWAARDEN ZEVEN

Heb je soms het gevoel dat iemand je iets voorliegt of voel je door je intuïtie aan dat er iets niet pluis is? Wees niet naïef, niet iedereen heeft het altijd goed met je voor. Er zijn ook jaloerse mensen die je kwaad willen doen.

De tarotkaart 7 van zwaarden is een waarschuwingskaart, een tarotkaart die je vraagt de komende dagen extra waakzaam te zijn voor externe factoren en problemen, hindernissen die je anders misschien niet zou opmerken.

Een verwittigd man of vrouw is er twee waard, aangezien je gewaarschuwd bent, loop je minder kans om in de val of hindernis te lopen. Neem je zwaard in de hand en wees voorbereid op aankomende problemen, met getrokken zwaard maak je minder kans dat iemand je in de luren kan leggen.

Bereid je mentaal voor op enkele mogelijke problemen en voorzie reeds nu een eventuele oplossing, zo kan je gerust de komende periode aanvangen. Geloof in jezelf, bereid jezelf meer voor dan je anders zou doen en je zal zien dat je elke hindernis aankan.

De tarotkaarten Zwaarden verwijzen eveneens naar astrologie gezien de zwaarden symbool staan voor het element lucht (geest, ideeën, plannen) en de horoscooptekens van Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Hierboven leest u de tarotkaart Zwaarden zeven, deel van de De Kleine Arcana en specifiek over Zwaarden voor 18 juni 2024 . Deze tarotkaart Zwaarden zeven werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op paragnost.nl aanbiedt.

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP