telefoonadvies paragnoste MARIA

2775 MARIA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Maria is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Maria, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Maria komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

PARAGNOSTE MARIA - LUISTEREND OOR

PARAGNOSTE MARIA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Maria je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Maria respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Maria je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Maria je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Maria herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Maria met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Maria leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

PARAGNOSTE MARIA - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat paragnoste Maria je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat paragnoste Maria je gids zijn.

 PARAGNOSTE MARIA AGENDA APRIL PARAGNOSTE MARIA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE MARIA

DAG

paragnoste Maria heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Maria heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Maria, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Maria in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Maria, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE MARIA

Geeft sinds 11 augustus 2022 spiritueel telefoonadvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Paragnoste Maria gebruikt als
persoonlijke pincode 2775

GIDSCONTACT

Maria gaf laatste telefoonadvies op
10 februari 2023 om 18u33

glazen bol  paragnoste Maria Nederland

3 JAAR ERVARING

Maria is al 3 jaar actief op paragnost.nl

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Maria is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

MARIA PARAGNOSTE MARIA

Welkom, ik ben paragnost Maria: heldervoelende, helderwetende, transformatie coach en sjamanic healer.

Bij mij vind je een luisterend oor en een veilig ruimte om je hart te luchten over alles die niet lekker voelt. Om je levensvragen te beantwoorden of over specifiek uitdagingen inzichten te geven, kan ik gebruik maken van verschillende mediamieke gaven, kaartleggen, pendelen en berichten van onze gidsen ontvangen.

Coaching, energiebehandelingen op afstand en fotoreading is ook mogelijk.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE MARIA

TOP