telefoonadvies paragnost DIRK

2202PARAGNOST DIRK IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnost Dirk is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnost Dirk, momenteel is deze paragnost offline. Integer paragnost Dirk komt pas later online.

PARAGNOST DIRK - KLEURENKENNIS

PARAGNOST DIRK - KLEURENKENNIS

Een toepassing die via de inspirerende kleuren van uw eigen keuze een harmonieus welzijn tot stand brengt.

Aura-Soma is een holistische toepassing gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspect, of alleen op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze brengt deze energieën weer in evenwicht en daardoor uw lichaam in balans.

Door de eeuwen heen heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele "wel-zijn" onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie die paragnost Dirk aan u kan uitleggen. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld een blauw licht gebruikt bij baby's die een onvoldoende leverfunctie hebben.

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. De meer dan 100 kleurencombinaties bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze.

PARAGNOST DIRK - PARAGNOST

Een paragnost zoals paragnost Dirk beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals paragnost Dirk neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van paragnost Dirk. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, paragnost Dirk staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met paragnost Dirk. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

 PARAGNOST DIRK AGENDA JULI PARAGNOST DIRK

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOST DIRK

DAG

paragnost Dirk heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnost Dirk heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnost zoals Dirk, mailsessies met paragnosten, stel paragnost Dirk in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnost Dirk, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOST DIRK

Geeft sinds 2 november 2013 spiritueel telefoonadvies op deze website.

KLEURENKENNIS

Paragnost Dirk gebruikt als
persoonlijke pincode 2202

PARAGNOST

Dirk gaf laatste telefoonadvies op
13 juli 2024 om 16u10

glazen bol  paragnost Dirk Nederland

12 JAAR ERVARING

Dirk is al 12 jaar actief op paragnost.nl

VAAK ONLINE

Paragnost Dirk is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOST

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOST

Dirk is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.87 out of 5
189 reviews

DIRK PARAGNOST DIRK

Dag lieve mensen, ik ben medium Dirk, en al heel veel jaren bezig met tarot en astrologie.

Door mijn hoogsensitiviteit en helder denken, kan ik je helpen. Het hoeft niet lang of ingewikkeld te zijn, mijn zesde zintuig heeft snel door waar de problemen zitten, en wat we eraan kunnen doen.

Geen zweverigheid, voetjes op de grond Bel me, en je bent geholpen, voor een horoscoopberekening heb ik uw exacte geboorte-uur/plaats/datum nodig.

Tot hoors Dirk.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOST DIRK

TOP