telefoonadvies paragnoste SALINA

2122 SALINA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Salina is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Salina, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Salina komt pas later online.

PARAGNOSTE SALINA - LUISTEREND OOR

PARAGNOSTE SALINA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Salina je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Salina respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Salina je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Salina je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Salina herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Salina met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Salina leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

PARAGNOSTE SALINA - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door paragnoste Salina.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief paragnoste heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld paragnoste, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen paragnoste zoals paragnoste Salina... juister is.

Bel nu met paragnoste Salina! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze paragnosten die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, paragnoste Salina is zo een paragnoste met deze bijzondere intuïtieve gave.

 PARAGNOSTE SALINA AGENDA JULI PARAGNOSTE SALINA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE SALINA

DAG

paragnoste Salina heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Salina heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Salina, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Salina in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Salina, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE SALINA

Geeft sinds 10 oktober 2011 spiritueel telefoonadvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Paragnoste Salina gebruikt als
persoonlijke pincode 2122

INTUITIEF

Salina gaf laatste telefoonadvies op
13 juli 2024 om 21u08
Salina gaf laatste chatconsult op
8 juli 2024 om 14u39

glazen bol  paragnoste Salina Nederland

14 JAAR ERVARING

Salina is al 14 jaar actief op paragnost.nl

AF EN TOE ONLINE

Paragnoste Salina is maar af en toe online, u kan best een verzoek indienen.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Salina is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.43 out of 5
292 reviews

SALINA PARAGNOSTE SALINA

Ik ben Salina paragnost en als lichtwerker zal ik je helpen op je pad en inzichten en raadgeven, op je vragen.

Als medium maak ik gebruik van de kaarten versterkt door m,n helderziende gave.

Licht en liefde, is wat we nodig hebben om de weg te vinden die we gaan.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE SALINA

TOP