telefoonadvies paragnoste TEA

2849 TEA IS OFFLINE

Integer paragnoste Tea is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Tea, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Tea komt pas later online.

PARAGNOSTE TEA - GEZONDHEIDSCOACH

PARAGNOSTE TEA - GEZONDHEIDSCOACH

Een gezondheidscoach zoals paragnoste Tea helpt u bij het realiseren van een gezonde levenswijze. Tips voor een gezonde voeding, gezonde geest en een gezond lichaam.

PARAGNOSTE TEA - TAROTKAARTEN

Op verschillende manieren kunnen tarotkaarten gebruikt worden voor de waarzeggerij of toekomstvoorspelling. Een van de meest gebruikte manieren van tarotkaarten leggen is in de volgorde heden, verleden en toekomst. Door middel van deze methode kan paragnoste Tea via de tarotkaarten veel vertellen over het hoe en waarom van je huidige situatie, probleem of uw specifieke vraag.

Een andere methode om de tarotkaarten te leggen is de driekaartenlegging, een snelle manier om antwoord te krijgen op een eenvoudige vraag. De kaarten vertegenwoordigen respectievelijk het verleden, het heden en de toekomst. De eerste kaart geeft aan wat de aanleidingen of oorzaken kunnen zijn voor je vraag. De tweede kaart geeft je inzicht in je situatie van vandaag en hoe je er nu mee omgaat. De derde kaart vertelt je hoe de situatie of het probleem kan aflopen in de toekomst.

Er bestaan ook meer uitgebreide leggingen voor belangrijke of moeilijke levensvragen zoals de Blinde Vlek Legging, de Blokkade, de Grote Arcana en het Keltisch Kruis.

Laat je tarotkaarten leggen door paragnoste Tea. Door de jarenlange ervaring met de Tarot kan je zo te weten komen wat de tarotkaarten voor jou betekenen.

Wat kan de Tarot betekenen voor jou?

Stel zelf eens een vraag over uw toekomst, verleden of heden en laat de tarotkaarten u een antwoord bieden. Tarotkaarten kunnen ook voor jou verheldering bieden om oplossingen te vinden.

Bel nu met paragnoste Tea! Stel een specifieke vraag over een concreet probleem, een bredere vraag over een belangrijke of moeilijke levenskwestie en laat de tarotkaarten je een antwoord bieden. De Tarot kan ook voor jou verheldering brengen!

 PARAGNOSTE TEA AGENDA FEBRUARI PARAGNOSTE TEA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE TEA

DAG

paragnoste Tea heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Tea heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Tea, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Tea in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Tea, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE TEA

Geeft sinds 12 juni 2023 spiritueel advies op deze website.

GEZONDHEIDSCOACH

Paragnoste Tea gebruikt als
persoonlijke pincode 2849

TAROTKAARTEN

Tea gaf laatste consult op
22 februari 2024 om 16u25

glazen bol  paragnoste Tea Nederland

2 JAAR ERVARING

Tea is al 2 jaar actief op paragnost.nl

VAAK ONLINE

Paragnoste Tea is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP PARAGNOSTE

Tea is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.65 out of 5
17 reviews

TEA PARAGNOSTE TEA

Dag lief mens, mijn naam is paragnoste Tea.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat.

Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven in jouw hoogste goed.

Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van heldervoelendheid.

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carriere, werk, financien en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult.

Ik ben er voor je.

Lieve groet, Tea.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE TEA

TOP