telefoonadvies paragnoste TEA

2849 TEA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Tea is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Tea, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Tea komt pas later online.

reviews paragnosten REVIEWS OVER PARAGNOSTE TEA

Hieronder kan je reviews lezen van andere mensen die contact hebben gehad met paragnoste Tea. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonadvies van paragnoste Tea.

Deze reviews kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of paragnoste Tea aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Tea, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Tea in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Tea, geniet van tal van ledenvoordelen.


PARAGNOSTE TEA

Geeft sinds 12 juni 2023 spiritueel telefoonadvies op deze website.

GEZONDHEIDSCOACH

Paragnoste Tea gebruikt als
persoonlijke pincode 2849

TAROTKAARTEN

Tea gaf laatste telefoonadvies op
21 mei 2024 om 21u00

glazen bol  paragnoste Tea Nederland

2 JAAR ERVARING

Tea is al 2 jaar actief op paragnost.nl

VAAK ONLINE

Paragnoste Tea is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Tea is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.63 out of 5
24 reviews

TEA PARAGNOSTE TEA

Dag lief mens, mijn naam is paragnoste Tea.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat.

Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven in jouw hoogste goed.

Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van heldervoelendheid.

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carriere, werk, financien en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult.

Ik ben er voor je.

Lieve groet, Tea.

TOP