telefoonadvies paragnoste JEDA

2654 JEDA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Jeda is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Jeda, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Jeda komt pas later online.

PARAGNOSTE JEDA - PARANORMAAL BEGAAFD

PARAGNOSTE JEDA - PARANORMAAL BEGAAFD

paragnoste Jeda kan u helpen tijdens moeilijke periodes in uw leven zij krijgt bepaalde beelden of antwoorden door die duidelijkheid kunnen scheppen in de dingen die spelen in uw leven. Dit komt omdat zij een paranormale gave heeft.

Wanneer is iemand paranormaal begaafd?
Iemand als paragnoste Jeda is paranormaal begaafd als zij dingen ziet, voelt en weet die andere mensen niet waar kunnen nemen. Soms spreken we dan van een zesde (onwaarneembaar) zintuig of gewoon over intuïtie. Een paranormaal begaafd persoon is vaak in staat om inzicht te verschaffen in iemands tot dan toe onbeantwoorde vragen. Welke methode zij daarvoor gebruiken is van ondergeschikt belang: zolang ze maar op een bepaalde manier doorkrijgen hoe het zit in uw specifieke situatie.

Paranormaal begaafd: paragnoste Jeda helpt u!
Als paragnoste Jeda paranormaal begaafd is en met u in gesprek treedt, dan zal zij zich eerst proberen leeg te maken, paragnoste Jeda is in feite niets anders dan een doorgeefluik op dat moment en zal zijn of haar eigen gedachten zo veel mogelijk proberen uit te schakelen. Wilt u ook meer inzicht krijgen in belangrijke zaken die u bezighouden op het gebied van werk en relaties? Schakel dan paragnoste Jeda in en maak gebruik van haar paranormale gave.

Bel met een paranormaal begaafd persoon
Ook benieuwd naar uw toekomst en zoekt u naar directe antwoorden op vragen over bijvoorbeeld uw financiële situatie? Neem dan telefonisch contact op met paragnoste Jeda.

Spreek met een paranormaal begaafd persoon en krijg antwoorden op belangrijke vragen in uw leven.

PARAGNOSTE JEDA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Jeda je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Jeda respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Jeda je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Jeda je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Jeda herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Jeda met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Jeda leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 PARAGNOSTE JEDA AGENDA JUNI PARAGNOSTE JEDA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE JEDA

DAG

paragnoste Jeda heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Jeda heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Jeda, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Jeda in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Jeda, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE JEDA

Geeft sinds 6 februari 2020 spiritueel telefoonadvies op deze website.

PARANORMAAL BEGAAFD

Paragnoste Jeda gebruikt als
persoonlijke pincode 2654

LUISTEREND OOR

Jeda gaf laatste telefoonadvies op
13 februari 2023 om 09u44
Jeda gaf laatste chatconsult op
15 juni 2024 om 08u23

glazen bol  paragnoste Jeda Nederland

5 JAAR ERVARING

Jeda is al 5 jaar actief op paragnost.nl

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Jeda is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

JEDA PARAGNOSTE JEDA

Mij naam is Jeda en ik ben een heldervoelend en ziend paragnoste.

Ik doe dit werk al jaren. Mijn zesde zintuig heeft zich sterk ontwikkeld door de jaren heen.

Mijn energieveld gebruik ik om in te voelen op situaties van het heden, verleden en toekomst. Als coach ben ik een luisterend oor voor je problemen en samen kijken we dan naar de obstakels.

Je kunt bij mij terecht voor alle levensvragen.

Lieve groet Jeda.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE JEDA

TOP