telefoonadvies paragnoste KALI

2789 KALI IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Kali is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Kali, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Kali komt pas later online.

PARAGNOSTE KALI - PARAGNOST

PARAGNOSTE KALI - PARAGNOST

Een paragnost zoals paragnoste Kali beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals paragnoste Kali neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van paragnoste Kali. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, paragnoste Kali staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met paragnoste Kali. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

PARAGNOSTE KALI - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt paragnoste Kali al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan paragnoste Kali om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt paragnoste Kali het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt paragnoste Kali eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende paragnoste. Pendelaars zoals paragnoste Kali schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met paragnoste Kali en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 PARAGNOSTE KALI AGENDA JUNI PARAGNOSTE KALI

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE KALI

DAG

paragnoste Kali heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Kali heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Kali, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Kali in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Kali, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE KALI

Geeft sinds 4 oktober 2022 spiritueel telefoonadvies op deze website.
Kali is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailsessie.

PARAGNOST

Paragnoste Kali gebruikt als
persoonlijke pincode 2789

PENDELEN

Kali gaf laatste telefoonadvies op
3 juni 2024 om 16u27
Kali gaf laatste chatconsult op
25 mei 2024 om 06u52

glazen bol  paragnoste Kali Nederland

3 JAAR ERVARING

Kali is al 3 jaar actief op paragnost.nl

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Kali is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Kali is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
5 reviews

KALI PARAGNOSTE KALI

Ik ben paragnoste Kali, een paragnost en voelend medium.

Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.

Met een sterk ontwikkelde intuitie. Tevens heb ik de opleiding Akasha Kroniek therapeut gevolgd, de Akasha-kronieken is een methode waarmee je toegang kunt krijgen tot het geheugen van het universum.

In dit geheugen staat alle informatie over jouw ziel en de ziel van alle andere levende wezens op aarde. Op deze manier kan ik veel informatie ophalen over jou en/of de persoon waar je vragen over hebt.

Tijdens een consult werk ik vanuit mijn intuitie en luister ik naar je verhaal. Op die manier kan ik zuiver op je energie invoelen en je waardevolle inzichten geven.

Mijn doel is om mensen op een onvoorwaardelijke, integere en zuivere manier bij te staan. Samen, en met de hulp van mijn overleden vader, gidsen en engelen breng ik helderheid en duidelijkheid op al je levensgebieden.

Je mag me alles vragen, geen enkele vraag is me te gek.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE KALI

TOP