telefoonadvies paragnoste MIRANDA

2841 MIRANDA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Miranda is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Miranda, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Miranda komt pas later online.

PARAGNOSTE MIRANDA - EMPOWERMENT COACH

PARAGNOSTE MIRANDA - EMPOWERMENT COACH

Een empowerment coach helpt en leert je jezelf te ontwikkelen en je met daadkracht te laten groeien. Als je het beste uit jezelf wilt halen op allerlei diverse vlakken zoals: spiritualiteit, liefde, ondernemingschap, werk, familie dan kan een empowerment coach je hierbij van dienst zijn. Een empowerment coach zorgt dat je na een gesprek met een coach zelfverzekerd, vol kracht en positieve energie het leven aangaat. In de moderne maatschappij van vandaag kan een empowerment coach onwijs veel voor je betekenen.

PARAGNOSTE MIRANDA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Miranda je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Miranda respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Miranda je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Miranda je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Miranda herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Miranda met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Miranda leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 PARAGNOSTE MIRANDA AGENDA JUNI PARAGNOSTE MIRANDA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE MIRANDA

DAG

paragnoste Miranda heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Miranda heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Miranda, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Miranda in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Miranda, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE MIRANDA

Geeft sinds 17 april 2023 spiritueel telefoonadvies op deze website.

EMPOWERMENT COACH

Paragnoste Miranda gebruikt als
persoonlijke pincode 2841

LUISTEREND OOR

Miranda gaf laatste telefoonadvies op
9 september 2023 om 16u46

glazen bol  paragnoste Miranda Nederland

2 JAAR ERVARING

Miranda is al 2 jaar actief op paragnost.nl

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Miranda is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Miranda is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.78 out of 5
9 reviews

MIRANDA PARAGNOSTE MIRANDA

Paragnost, helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderruikend.

Ruime ervaring als paragnost. Ik ben gespecialiseerd in de grote legging van de Lenormandkaarten.

Tevens ben ik gecertificeerd oplossingsgericht Life Coach: ik probeer mensen op een effectieve manier positief te begeleiden, ik probeer samen met u oplossingen centraal te stellen, niet de problemen! Bel mij gerust, geen vraag is voor mij te gek. Ik wil graag een luisterend oor zijn.

Samen probeer ik inzichten te creeren en uw vragen te beantwoorden, met het uiteindelijk doel je weer prettig te voelen.

Ik doe mijn werk met een gezonde dosis humor.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE MIRANDA

TOP