telefoonadvies Paragnoste RASHIEDA

2638 PARAGNOSTE RASHIEDA IS BESCHIKBAAR

visionair paragnoste Rashieda staat klaar voor u, ontvang duidelijke visies en spirituele inzichten. Bel nu met paragnoste Rashieda, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJparagnoste Rashieda

PIN 2638 PARAGNOSTE RASHIEDA

telefoonadvies  paragnosten
Vanuit liefde en zachtheid help ik je graag in een persoonlijk gesprek. Ik ben praktisch en spiritueel en kan je een helpend advies geven dat gericht is op jouw specifieke vraag of probleem. Doormiddel van mijn mediamieke gaven kan ik een verband leggen tussen verleden, heden en toekomst, waardoor het voor jouw duidelijk wordt welke weg je uit kan gaan. Ook kan ik je helpen met rouw en verliesverwerking en coaching. Ik kan contact maken met dierbare overledenen. Ik lees speel, karmakaarten en trek als het nodig is kaarten van de opgestegen meesters. Foto lezen hoort ook tot de mogelijkheden evenals afstandshealing. Ik geef consulten in het Nederlands, Surinaams en Engels. Vriendelijk groet, medium Rashieda.
Medium - Contact overledenen - Kaartleggen - Nederlands

PARAGNOSTE RASHIEDA - KLEURENKENNIS

PARAGNOSTE RASHIEDA - KLEURENKENNIS

Een toepassing die via de inspirerende kleuren van uw eigen keuze een harmonieus welzijn tot stand brengt.

Aura-Soma is een holistische toepassing gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspect, of alleen op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze brengt deze energieën weer in evenwicht en daardoor uw lichaam in balans.

Door de eeuwen heen heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele "wel-zijn" onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie die paragnoste Rashieda aan u kan uitleggen. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld een blauw licht gebruikt bij baby's die een onvoldoende leverfunctie hebben.

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. De meer dan 100 kleurencombinaties bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze.

PARAGNOSTE RASHIEDA - PARANORMAAL ADVIES

Loopt u al een tijdje rond met vragen met betrekking tot uw leven en uw toekomst of wilt u in contact komen met uw overleden dierbaren? Neem dan contact op met paragnoste Rashieda voor een deskundig, spiritueel en paranormaal advies. Leg uw vraag of problemen aan paragnoste Rashieda voor zodat u de antwoorden krijgt waar u al zo lang naar op zoek was.

Heldere inzichten en een zuiver en eerlijk paranormaal advies
Al onze paragnosten zijn zeer discreet en kunnen u van een zuiver en eerlijk paranormaal advies voorzien. Misschien vertelt hij of zij u wel meer over of uw potentiële partner een geschikt persoon is voor u. Of krijgt u meer te horen over wat de toekomst u te brengen heeft op het gebied van werk. Twijfel niet langer en neem contact op met paragnoste Rashieda!

Heeft u last van stress omdat er zaken in uw leven spelen waar u mee zit? Wilt u graag de rust terugvinden in uw leven? Laat een van onze consulenten u dan meer vertellen over uw leven en uw toekomst. U zult direct merken dat u zich met deze antwoorden een stuk rustiger voelt. U weet immers waar u aan toe bent en krijgt eindelijk antwoord op die steeds maar weer terugkerende vragen.

Neem contact op met paragnoste Rashieda!
Laat uw toekomst voorspellen met behulp van een paranormaal advies en neem per telefoon contact op met paragnoste Rashieda.

Krijg paranormaal advies op het gebied van uw relatie, werk en financiële situatie. Bel paragnoste Rashieda voor spirituele antwoorden!

 PARAGNOSTE RASHIEDA AGENDA JULI PARAGNOSTE RASHIEDA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE RASHIEDA

DAG

paragnoste Rashieda heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Rashieda heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een visionair paragnoste zoals Rashieda, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Rashieda in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Rashieda, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE RASHIEDA

Geeft sinds 26 september 2019 spiritueel telefoonadvies op deze website.

KLEURENKENNIS

Paragnoste Rashieda gebruikt als
persoonlijke pincode 2638

PARANORMAAL ADVIES

Rashieda gaf laatste telefoonadvies op
23 juli 2024 om 10u32

glazen bol  paragnoste Rashieda Nederland

6 JAAR ERVARING

Rashieda is al 6 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Rashieda is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Rashieda is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.63 out of 5
49 reviews

RASHIEDA PARAGNOSTE RASHIEDA

Vanuit liefde en zachtheid help ik je graag in een persoonlijk gesprek.

Ik ben praktisch en spiritueel en kan je een helpend advies geven dat gericht is op jouw specifieke vraag of probleem. Doormiddel van mijn mediamieke gaven kan ik een verband leggen tussen verleden heden en toekomst, waardoor het voor jouw duidelijk wordt welke weg je uit kan gaan.

Ook kan ik je helpen met rouw en verliesverwerking en coaching. Ik kan contact maken met dierbare overledenen.

Ik lees speel, karmakaarten en trek ik als het nodig is kaarten van de opgestegen meesters. Foto lezen hoort ook tot de mogelijkheden evenals afstandshealing.

Ik geef consulten in het Nederlands, Surinaams en Engels.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE RASHIEDA

TOP