telefoonadvies paragnoste SABINA

2738 SABINA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Sabina is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Sabina, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Sabina komt pas later online.

PARAGNOSTE SABINA - AURAREADING

PARAGNOSTE SABINA - AURAREADING

Ieder mens heeft een aura, dit is een energieveld wat zich om de mens heen bevindt. De gekleurde aura van een persoon is een uitstraling die zeer bekend is, deze aura kan zelfs gefotografeerd worden met Kirilianfotografie.

Een gekleurde aura is slechts een enkele uitstraling van een persoon. Elk mens heeft meerdere uitstralingen in totaal zelfs 7 stuks. De energie van het lichaam, geest en de ziel zorgen voor energievelden om maar ook in de persoon. Het meest bekend is de gekleurde aura, er bestaat echter ook een witte/witgrijze aura. De emoties het karakter en de ongezondheid van een persoon komen in de aura tot uitdrukking.

Deze eigenschappen zijn ook zichtbaar in het gezicht van de persoon en in de uitstraling, deze beïnvloedt zo de gesteldheid van de persoon, die helaas op deze manier wordt aangetast. Wanneer de energie vrij kan stromen, kan het zijn doel bereiken, maar wanneer iemand het wil beheersen wordt de energie beperkt en kan de energie niet zijn doel bereiken. Wat je aan wil trekken stoot je af en wat je afstoot komt naar je toe. Laat door paragnoste Sabina een Aurareading uitvoeren.

PARAGNOSTE SABINA - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt paragnoste Sabina al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan paragnoste Sabina om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt paragnoste Sabina het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt paragnoste Sabina eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende paragnoste. Pendelaars zoals paragnoste Sabina schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met paragnoste Sabina en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 PARAGNOSTE SABINA AGENDA JULI PARAGNOSTE SABINA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE SABINA

DAG

paragnoste Sabina heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Sabina heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Sabina, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Sabina in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Sabina, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE SABINA

Geeft sinds 30 september 2021 spiritueel telefoonadvies op deze website.

AURAREADING

Paragnoste Sabina gebruikt als
persoonlijke pincode 2738

PENDELEN

Sabina gaf laatste telefoonadvies op
14 april 2024 om 15u52

glazen bol  paragnoste Sabina Nederland

4 JAAR ERVARING

Sabina is al 4 jaar actief op paragnost.nl

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Sabina is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Sabina is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.68 out of 5
74 reviews

SABINA PARAGNOSTE SABINA

Sabina,spiritueel adviseur en healer, Hulp vragen is een kracht en geen zwakte.

Ik luister zonder te oordelen en geef antwoord op jouw vragen , inzichten in jouw issues,en hulp bij het doorbreken van blokkades en patronen. Naast het werken met verschillende energieen,ben ik ook een natuurlijke healer.

Door het afstemmen op jouw aura met jouw toestemming, geef ik je mogelijkheden die je nodig hebt om verder te kunnen. Graag bevestiging van de kaarten en of de pendel, of verkiest u een foto reading, ik hoor het graag.

Bel en krijg het antwoord op je vragen van gisteren, vandaag en morgen.

Liefs en tot snel, paragnost Sabina.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE SABINA

TOP