telefoonadvies paragnoste SHARIDA

2611 SHARIDA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Sharida is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Sharida, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Sharida komt pas later online.

PARAGNOSTE SHARIDA - LICHTKENNIS

PARAGNOSTE SHARIDA - LICHTKENNIS

De lichtverschijnselen die er bestaan zijn o.a. (geesten/engelen), bollen, puntjes, flitsen, kolommen, lijntjes, X-lichten, smogslierten, lijnen & vormen en een sluier, er zijn nog allerlei andere lichtverschijnselen.

Lichtverschijnselen zijn zeer constant aanwezig in onze huidige realiteit en niet in een parallel universum of een andere dimensie wat vaak wordt gedacht. Ook al wordt gedacht dat het lijkt alsof je er met andere ogen naar kijkt. Het zijn geen andere ogen die de lichtverschijnselen bekijken, maar andere sensoren in de ogen die voorbij ons normale scala waar kunnen nemen en paragnoste Sharida aan u kan uitleggen. Wat er waargenomen wordt aan lichtverschijnselen zijn etherische energie of licht, onstoffelijke energie├źn.

Heb je ook interesse in lichtverschijnselen die voor jou iets kunnen betekenen. Wacht dan niet langer en bel paragnoste Sharida: laat ze u meer vertellen over lichtverschijnselen.

PARAGNOSTE SHARIDA - CHANNELEN

Channelen of channeling is een modern begrip, dikwijls geassocieerd met de new age beweging, dat in de breedste zin van het woord wordt verstaan als het ontvangen van boodschappen van spirituele entiteiten of geesten door paragnoste Sharida.

In een meer beperkte zin zijn gechannelde boodschappen uitgebreide beschrijvingen van een godsdienstige of filosofische leer die zo bij paragnoste Sharida binnenkomen.

Belangrijk om weten is dat ieder van ons boodschappen ontvangt. De kunst is om er naar te luisteren en er iets mee te doen. Velen van ons channelen zonder het te weten. Het wordt dan inspiratie genoemd. We channelen via muziek, het schrijven van boeken of het maken van kunst. Het komt uit het hart: dat zie je, dat voel je of dat hoor je.

Bel nu met paragnoste Sharida en gebruik de gave van het channelen en krijg een antwoord op al je vragen. Zo kan paragnoste Sharida inzicht geven in de dingen die je bezig houden of waar je het nu moeilijk mee hebt.

 PARAGNOSTE SHARIDA AGENDA JUNI PARAGNOSTE SHARIDA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE SHARIDA

DAG

paragnoste Sharida heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Sharida heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Sharida, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Sharida in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Sharida, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE SHARIDA

Geeft sinds 12 februari 2019 spiritueel telefoonadvies op deze website.

LICHTKENNIS

Paragnoste Sharida gebruikt als
persoonlijke pincode 2611

CHANNELEN

Sharida gaf laatste telefoonadvies op
15 juni 2024 om 13u02

glazen bol  paragnoste Sharida Nederland

6 JAAR ERVARING

Sharida is al 6 jaar actief op paragnost.nl

VAAK ONLINE

Paragnoste Sharida is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Sharida is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.73 out of 5
157 reviews

SHARIDA PARAGNOSTE SHARIDA

Hoi lieve mensen mijn naam is paragnoste Sharida, ik ben een heldervoelend en helderhorend paragnoste, tevens ook een spirituele coach.

Ik help je graag om je antwoorden te geven. Ik doe dit door jouw energie aan te voelen.

Mijn drijfveer is om op een eerlijke en zuivere manier mijn gave te gebruiken en je zo te kunnen helpen.

Veel licht en Liefde, paragnoste Sharida.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE SHARIDA

TOP