Paranormaal begaafd: bellen met paragnosten

PARANORMAAL BEGAAFD

Paranormaal begaafd zijn is een ruim begrip, u bent spiritueel begaafd als u dingen en omstandigheden aanvoelt, hoort of ziet. Ook is het mogelijk dat u zelf spiritueel begaafd bent zonder dat u dat van uzelf weet.

PARANORMAAL BEGAAFDPARANORMAAL BEGAAFD

Paranormaal begaafd zijn is ook in contact staan met gene zijde en met het heden. Iedereen heeft wel eens een spirituele ervaring gehad, het hoeft maar iets heel kleins te zijn bijvoorbeeld een déjà vue gevoel is ook een spiritueel begaafd verschijnsel. Of een gevoel van 'dit is niet goed' of 'dit voelt goed' is ook een vorm van spiritueel begaafd, vandaar dat spiritueel begaafd zijn een ruim begrip / gegeven is. Heb je het gevoel zelf paragnost te zijn of wens je dit te laten testen?

Je kan bij onze paragnosten altijd terecht met vragen over wat spiritueel begaafd zijn is, laat door onze paragnosten checken in welke mate je zelf spiritueel begaafd bent,... je zal verbaasd zijn wat onze paragnosten u allemaal over uzelf kunnen bijbrengen.DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.

paragnosten PARANORMAAL BEGAAFDPARANORMAAL BEGAAFD

Een paragnost is paranormaal begaafd als zij dingen ziet, voelt, smaakt, ruikt, hoort of aanvoet die andere mensen niet waar kunnen nemen. Soms spreken we dan van een zesde zintuig of over paranormale intuïtie. Een paranormaal begaafd paragnost is vaak in staat om energie op te vangen en inzicht te verschaffen in iemands onbeantwoorde vragen of toekomst.

Als een paranormaal begaafd paragnost met u een telefoonadvies aangaat, dan zal zij zich eerst mentaal leeg maken. Een paranormaal begaafd paragnost is in feite een doorgeefluik van jouw energie naar de gedachten van de paragnost.FACEBOOK PARANORMAAL BEGAAFD

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over paranormaal-begaafd. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze paragnosten en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE REVIEW OVER PARAGNOST ANITTA

Lieve Anitta, altijd als ik je bel voel ik mij daarna zo goed. Je hebt veel energie en je deelt die ook met andere, dat is het mooie eraan. Ik heb je nu een paar keer gesproken, en alles wat jij mij toen had voorspeld, is uitgekomen, zelfs de kleine details wist jij te benoemen. Ik wil je bedanken voor je lieve en hoopvolle woorden, want ondanks dat ik de relatie zelf heb verbroken, steunde je mij in mijn verdriet en hou ik me vast aan jou voorspelling dat het met hem straks ook weer goed gaat. Ik vind jou een schat van een vrouw, en jou voorspellingen komen echt zoals jij het zegt, echt bizar. Nogmaals dankjewel Heleen.

TOP