tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART TOREN

tarot Toren tarot Toren

De Tarotkaart Toren verwijst naar het feit dat het nu tijd is voor verandering, de kaart kondigt transformatie aan, het begin van een nieuw tijdperk in je leven. Een beetje gelijkaardig aan de Tarotkaart De Dood. Als een oude toren vervallen is en begint af te brokkelen, dan is het tijd om deze volledig af te breken en een nieuwe toren te bouwen, zoals een feniks herrijst uit zijn as. Er is verandering op komst, of je het nu leuk vindt of niet.

Verandering is op komst en je hebt zelf de keuze of je deze verandering wenst te aanvaarden of niet. Zie de verandering niet als iets negatief, want de verandering is in uw voordeel, met de beste bedoelingen. Alleen de verandering op zich kan even een moeilijke periode voor je zijn, omdat je eerst moet beseffen dat de verandering een mooie periode aankondigt. Enkele zekerheden in je leven zullen worden weggehaald zodat je kracht en veiligheid in jezelf kan vinden, maar weet dat er een periode met betere zekerheden staat aan te komen. Bouw geen muren om je heen met geheimen, verberg je oprechte gevoelens niet voor mensen in je omgeving waar je echt van houdt. De Tarotkaart Toren wil je doen beseffen dat je die virtuele muur om je heen niet eeuwig kan ophouden, ze zal binnenkort langzaam afbrokkelen. Stel je open voor je naasten om je heen en je zal zo het echte geluk vinden.

Hou niet vast aan enkel materiële zaken, uw ziel en geestelijk genot hebben veel meer waarde. Je zal leren uit je fouten. Bij elke nieuwe toren die je bouwt, elke nieuwe periode uit je leven zal je rekening houden met de fouten uit je verleden. Je zal je toren steviger bouwen met betere funderingen, sterkere materialen, met hulp van betere werklieden. Zo bouw je ervaring op. Het probleem voor de meeste mensen is dat ze zich concentreren op het verlies van de vorige toren en ze negeren de kans die is gegeven voor een betere mooiere toren.

De Tarotkaart Toren zal alles wat negatief is en verouderd laten verdwijnen in een vuurzee, maar al het positieve zal over blijven zodat je een nieuwe start kan maken in de beste omstandigheden. Alles wat nodig is om je leven opnieuw te beginnen blijft overeind en alles wat verloren is gegaan zal je kunnen vervangen door nog betere zaken.

Kies ervoor om te laten wat je niet meer nodig hebt en hou je vast aan wat echt belangrijk voor je is, dan zal de overgangsfase veel soepeler en zonder frustratie verlopen. Probeer je niet vast te houden aan je huidige situatie, laat de dingen gebeuren, werk de Tarotkaart Toren niet tegen!

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Toren getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Toren op jouw leven.
tarotkaarten paragnosten TAROTKAART TOREN

De Tarotkaart Toren verwijst naar het feit dat het nu tijd is voor verandering, er zijn lasten die van je schouders vallen door deze verandering. Je nieuwe pad zal voor geestelijke bevrijding zorgen.

De tarotkaart Toren duidt erop dat je uit je schelp moet kruipen, dat er een mooie, spannende wereld op je wacht, buiten je comfortzone. Misschien was die schelp waarin je schuilde tot op heden goed, maar misschien heb je ook wel veel leuke dingen gemist omdat je ze niet aandurfde. Je zal nu in een fase terechtkomen waarin je je kwetsbaar moet opstellen, maar waarin het warme, uitdagende leven op je wacht.

Hierboven leest u de tarotkaart Toren, deel van de De Grote Arcana en specifiek over Onderbewustzijn voor 18 juni 2024 . Deze tarotkaart Toren werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op paragnost.nl aanbiedt.

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP