tarotkaart spirituele  paragnost

tarotkaart paragnosten TAROTKAART WAGENMENNER

tarot Wagenmenner tarot Wagenmenner

De Tarotkaart Wagenmenner is een tarotkaart die verwijst naar controle over je geest en je angsten. Stop met piekeren en nadenken, het is tijd om alles te ordenen en om actie te ondernemen. Je hebt de mogelijkheid om al je wensen te laten uitkomen, al je dromen liggen binnen handbereik.

Zonder wagenmenner zouden de paarden elk hun eigen weg oplopen en zou er chaos ontstaan. Volgens deze tarotkaart heb jij de controle om anderen en je eigen emoties en angsten te sturen en de neuzen in dezelfde richting te brengen zodat het groter doel via teamwork tot stand kan komen.

Alleen wanneer je jezelf volledig kan beheersen en al je gevoelens, angsten en emoties kan focussen op je doel, zal je in staat zijn om anderen en de situatie volledig te controleren en te sturen. Hierdoor kan je alles bereiken wat je maar wensen kan, alles is dan mogelijk!

Je zal binnenkort je doelen bereiken zolang je vol discipline, inzet en vertrouwen in jezelf er voor gaat. Overwin je angsten, geloof in je eigen wilskracht en laat je door niets of niemand van je doel houden!

tarot paragnostenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Of heeft u zelf de tarotkaart Wagenmenner getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Wagenmenner op jouw leven.
tarotkaarten paragnosten TAROTKAART WAGENMENNER

De Tarotkaart Wagenmenner is een tarotkaart die verwijst naar een grote sprong naar voren, een vertrek die geluk brengt in plaats van angst of pijn of heimwee, voorspoed en succes is op komst. Deze tarotkaart geeft aan dat je jezelf losmaakt uit je vertrouwde omgeving en je een eigen weg inslaat, je neemt letterlijk de touwtjes in eigen handen vanaf nu, net zoals een wagenmenner zou doen.

Het mennen van een wagen, het leven in eigen handen nemen vereist een zekere ervarenheid, kennis, ... zeker wanneer je nieuwe paden inslaat.

Hierboven leest u de tarotkaart Wagenmenner, deel van de De Grote Arcana en specifiek over Bewustzijn voor 23 mei 2024 . Deze tarotkaart Wagenmenner werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op paragnost.nl aanbiedt.

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP