spirituele paragnosten

 paragnosten daghoroscoop leeuw DAGHOROSCOOP LEEUW HOROSCOOP 13 APRIL

Gratis daghoroscoop vandaag voor daghoroscoop Leeuw:

Sterrenbeeld Leeuw, je zou jezelf vandaag wat ondeugend kunnen voelen.

Je pakt stiekem dat laatste koekje, je bent provocerender dan normaal en misschien wat flirterig in je gedrag. Vergeef jezelf snel, want je hebt er vandaag alleen maar behoefte aan de sleur een beetje te doorbreken.

Als het weer goed is, zal een uitje met het gezin aangenaam en naar wens verlopen.

Hierboven leest u de gratis horoscoop van de dag van Leeuw voor 13 april 2024 .

Deze horoscoop voor sterrenbeeld Leeuw wordt elke dag opgesteld door astroloog Thomas, die deze horoscopen exclusief op paragnost.nl aanbiedt voor elk sterrenbeeld. Hij kijkt naar de stand van de sterren en planeten ten opzichte van België en Nederland.

Wanneer u als sterrenbeeld Leeuw een account aanmaakt, dan kan u door onze astroloog Thomas ook uw persoonlijke geboortehoroscoop laten uitschrijven. Een daghoroscoop is immers een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang, succes en levenspad in het leven. paragnosten daghoroscoop leeuw DAGHOROSCOOP LEEUW HOROSCOOP EIGENSCHAPPEN

Sterrenbeeld Leeuw

Als Sterrenbeeld leeuw val je graag op, je krijgt graag erkennning in alles wat je doet. Geregeerd door de zon, straalt de Leeuw en heb je een erg warme persoonlijkheid. De Leeuw houdt er vooral van om vooraan te staan, je bent een echte leidersfiguur. Ondanks je aantrekkingskracht en leiderschap, heb je een hart van goud en aarzelt je niet om vrijgevig te zijn en te delen met je omgeving.

Een Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid en je kan het niet verdragen wanneer iemand anders in je professionele leven je de loef afsteekt. De leeuw is een fier dier en je wil dan ook de beste worden in wat je doet. De Leeuw vindt het heerlijk om zijn talenten te laten zien en in de schijnwerpers te staan. Je optimisme en kunde zorgt wel voor respect bij anderen.

Je hebt dus veel zelfvertrouwen, bent een extravert persoon met een aangeboren charme en legt de lat voor jezelf soms te hoog. Mensen herkennen deze karaktereigenschappen van de leeuw omdat jij blijft vechten terwijl alle anderen het al lang hebben opgegeven.

Als leeuw heb je grote dromen en ook het doorzettingsvermogen om ze te verwezenlijken. Leeuwen zijn nobel en romantisch. Je kan nooit genoeg aandacht, liefde en knuffels krijgen. Je hebt mensen nodig die in jou en je dromen geloven, dus je bent wat afhankelijk van de liefde en erkenning van anderen. Hoewel je zelfzeker en onafhankelijk overkomt. RESPECT is een belangrijk basisprincipe van de leeuw. Zonder respect krijgt men niets van je gedaan.

Geboren tussen 23 juli en 22 augustus.

De Leeuw is 1 van de meest dominante, spontane, creatieve en extroverte sterrenbeelden van de hele dierenriem. Je beschikt als sterrenbeeld leeuw over een grote uitstraling en persoonlijkheid, je ogen stralen en anderen merken dit zeker op. In het dierenrijk is de leeuw de koning van de dieren, maar ook bij mensen is het sterrenbeeld leeuw de koning.

Een leeuw twijfelt niet snel, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het sterrenbeeld weegschaal. Een leeuw heeft alles goed onder controle. Als je geboren bent onder het sterrenteken leeuw dan is de kans groot dat je een geboren leider bent die zich 100 procent inzet, enkel het beste is goed genoeg. Als leeuw ben je helemaal in je element wanneer ja kan leiding geven, waarbij je persoonlijke aantrekkingskracht en aangeboren leiderschap anderen kan inspireren. Het geeft je een goed gevoel als anderen naar je opkijken. Andere mensen voelen zich aangetrokken tot de levenslust en de warme ziel van het sterrenbeeld leeuw. Leeuwen hebben de mogelijkheid om anderen op te vrolijken en kunnen anderen goed aanmoedigen tijdens sombere en depressieve tijden. Je enthousiasme trekt mensen van nature aan.

Als leeuw ben je dus van het perfectionistisch type, niets is eigenlijk goed genoeg .... tenzij het volmaakt is. Dit gegeven telt zowel op professioneel vlak als op privé vlak. Verder heb je als leeuw een enorme werklust, inzet en doorzettingsvermogen. Indien uw zelfvertrouwen toeneemt ben je in staat om tot grote hoogte te groeien. Stabiliteit en zekerheid is voor een leeuw een must. Op privé vlak kan het soms echter voor de nodige strubbelingen zorgen aangezien degene waarmee je privé samenleeft niet zo perfectionistisch is als jezelf, probeer hier de compromis in te vinden. Let er als leeuw wel op dat je voldoende tijd investeert in je privéleven: het leven bestaat niet enkel uit werken.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw zetten hun vermogens in voor het goede, want een leeuw is idealistisch, menslievend en bezorgd. Als leeuw heb je een scherpe en intelligente geest.

Een leeuw heeft een passie voor luxe, honger naar macht, soms ook seksuele lusten en emotionele en financiële uitspattingen. Gelukkig is een Leeuw maar zelden zo ongedisciplineerd om erg veel toe te geven aan alle ondeugden en neemt de wijsheid van de leeuw het over van de ondeugd. Degenen met de zon in sterrenbeeld Leeuw hebben meestal ook de benodigde intelligentie om actief zijn lusten en ondeugden in bedwang te houden.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Leeuw en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Leeuw in het leven.

 paragnosten daghoroscoop leeuw HOROSCOOP LEEUW ELKE DAG GRATIS IN JE MAILBOX

Schrijf je hieronder gratis in als sterrenbeeld leeuw en ontvang elke dag je gratis leeuw-horoscoop per e-mail.


paragnosten UW PERSOONLIJKE HOROSCOOP

Onze spirituele paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke horoscoop voor vandaag geven. Wilt u weten wat u als leeuw te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Bel vandaag met een spiritueel paragnost en kom nog meer te weten over je persoonlijke daghoroscoop van 13 april.TOP