spirituele paragnosten

 paragnosten daghoroscoop maagd DAGHOROSCOOP MAAGD HOROSCOOP 28 SEPTEMBER

Gratis daghoroscoop vandaag voor daghoroscoop Maagd:

Sterrenbeeld Maagd, venus zorgt ervoor dat je graag en gemakkelijk samenwerkt.

Het is ook een gunstige dag om meningsverschillen en ruzies uit de wereld te helpen. Je valt graag op en blijft toch helemaal jezelf.

Je zit nu goed in je vel. Je toekomst houdt je flink bezig.

Het is goed om idealen te hebben, maar maak daar dan wel concrete plannen bij.

Je straalt ervan.

Hierboven leest u de gratis horoscoop van de dag van Maagd voor 28 september 2023 .

Deze horoscoop voor sterrenbeeld Maagd wordt elke dag opgesteld door astroloog Thomas, die deze horoscopen exclusief op paragnost.nl aanbiedt voor elk sterrenbeeld. Hij kijkt naar de stand van de sterren en planeten ten opzichte van België en Nederland.

Wanneer u als sterrenbeeld Maagd een account aanmaakt, dan kan u door onze astroloog Thomas ook uw persoonlijke geboortehoroscoop laten uitschrijven. Een daghoroscoop is immers een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang, succes en levenspad in het leven. paragnosten daghoroscoop maagd DAGHOROSCOOP MAAGD HOROSCOOP EIGENSCHAPPEN

Sterrenbeeld Maagd

Een Maagd is een opmerkzaam, trouw, teder en zeer zorgzaam persoon die heel voorzichtig is en georganiseerd te werk gaat. Details zijn erg belangrijk voor een maagd. Analyses en observaties helpen je om weloverwogen beslissingen te nemen. Voordat je ergens aan begint, maak je een plan in je hoofd, een vast plan over hoe je het wil laten gebeuren. Alles moet tot in de puntjes nauwkeurig gepland zijn. Er is geen ruimte voor onzekerheden, onduidelijkheden of onverwachte wendingen.

Je streeft naar efficiëntie, naar perfectie en acceptatie van anderen. Je kan ook genieten van alledaagse zaken, het moet niet elke dag luxe of extravagant zijn.

Je hebt je partner veel te bieden, je biedt zowel stabiliteit als een veilige thuis en helpt waar je kan. Je kan heel goed de gezinsfinanciën beheren.

Geboren tussen 23 augustus en 22 september.

Als enige sterrenbeeld in de dierenriem wordt het sterrenbeeld Maagd vertegenwoordigd door een vrouw. Je bent als sterrenbeeld Maagd precies en verfijnd en erg gesteld op je hygiëne en netheid, dit reflecteert het vrouwelijke dat in u zit. Je bent soms in gedachten verzonken en probeert alles steeds te analyseren en dingen te perfectioneren. Hierdoor is het soms onrustig in je hoofd.

Van alle zonnetekens is Maagd het beste thuis in zorgzaamheid en het voeden van een geliefde. Je doet er alles voor om uit te zoeken wat een partner precies prettig vindt en bespaart kosten nog moeite om daarin te voorzien. Je hecht veel waarde aan een geliefde die ook begrijpt wat jij prettig vindt. Toch moet je uw geliefde laten weten wat voor u belangrijk is. Je voelt je het meest op je gemak in een langdurige relatie waarin je voldoende tijd krijgt om de relatie vorm te geven.

Als sterrenbeeld maagd heb je de neiging om je emoties te verbergen voor anderen, hierdoor zal je niet snel nieuwe vriendschappen aangaan of een bepaalde afstandelijkheid houden bij nieuwe vriendschappen. Je focust teveel op je eigen tekortkomingen en hebt schrik dat anderen deze zullen opmerken.

Als sterrenbeeld maagd maak je voor alles plannen, zo maar een dagje weg dat lukt niet, je wil alles van te voren plannen en zo perfect mogelijk regelen en uitstippelen. Door je steeds nadenken en analytisch redeneren ben je in staat om zaken wetenschappelijk aan te pakken en je hebt dan ook interesse in wetenschap en onderzoek. Je kan de motieven van een ander al snel doorgronden en je zal je dus niet snel laten beetnemen of oplichten.

Je analytische vermogen stelt je ook in staat om te bemiddelen tussen partijen die in conflict liggen met elkaar. Je bent als maagd leergierig en wil steeds orde brengen in de wanorde. Het is nooit ordelijk of logisch genoeg voor een maagd, daar waar andere sterrenbeelden zaken relativeren, gaat de maagd door met analyseren en ordenen. Vergeet jezelf dus niet af en toe geestelijk wat rust te gunnen!

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Maagd en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Maagd in het leven.

 paragnosten daghoroscoop maagd HOROSCOOP MAAGD ELKE DAG GRATIS IN JE MAILBOX

Schrijf je hieronder gratis in als sterrenbeeld maagd en ontvang elke dag je gratis maagd-horoscoop per e-mail.


paragnosten UW PERSOONLIJKE HOROSCOOP

Onze spirituele paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke horoscoop voor vandaag geven. Wilt u weten wat u als maagd te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Bel vandaag met een spiritueel paragnost en kom nog meer te weten over je persoonlijke daghoroscoop van 28 september.TOP