reviews spirituele paragnost

reviews paragnosten REVIEWS OVER ONZE SPIRITUELE PARAGNOSTEN

Integere paragnosten staan klaar voor u, lees hieronder de reviews. Lees hier wat anderen over onze spirituele paragnosten schrijven in een review.

Door onderstaande reviews grondig door te nemen, krijg je een beter beeld van de verschillende vaardigheden, specialisaties en eigenschappen van de paranormaal paragnosten die beschikbaar zijn op deze site. Je kunt de reviews lezen . Dit stelt je in staat om een paragnost te kiezen die perfect aansluit bij jouw specifieke interesses.

Dus voordat je een beslissing neemt, neem de tijd om de reviews door te nemen. Laat je inspireren door de verhalen van anderen en gebruik deze waardevolle informatie om een weloverwogen keuze van paragnost te maken. Een paragnost kan je inzichten en begeleiding bieden die je kunnen helpen om helderheid te krijgen, obstakels te overwinnen en je levenspad met vertrouwen te bewandelen. Maak gebruik van de ervaringen van anderen en geef jezelf de kans om een positieve en transformerende ervaring te beleven met een paragnost.
Wauw Carola, je blaast mij van mijn sokken. Je bent een lieve maar duidelijke vrouw die je niet naar de mond praat maar eerlijk is en je daarnaast indien nodig liefdevol coacht. Geen woorden voor zo een geweldig Super MEDIUM. Thanks Essie.

Review van 4   geplaatst door Essie (uit Baarn)
review voor paragnoste Carola
Anitta is en blijft de beste, ken je echt al heel erg lang en daar ben ik echt blij mee. Als tegen zit beur jij mij altijd op en kunnen ook een partij lachen en heel vaak heb je ook gelijk. Dag topper tot gauw. J.

Review van 5   geplaatst door Justine (uit Papendrecht)
review voor paragnoste Anitta

spirituele paragnoste Wen
Wen
Lieve Wen. wauw wauw en nog eens wauw. Je had wat gezegd en de volgende dag gebeurde dit gewoon, ben er stil van, je bent absoluut een topper, ongelooflijk gewoon, nu ben ik ongeduldig tot de rest van jou voorspellingen uitkomen maar heb er volop vertrouwen in. Nogmaals hartelijk dank Noralie.

Review van 5   geplaatst door Noralie (uit Rucphen)
review voor paragnoste Wen
Yuorah wil hierbij mijn bewondering en dankbaarheid uitspreken. door jouw adviezen ben ik erg goed terecht gekomen dankjewel. Als ik weer vragen heb bel ik je zeker op. Deze medium geeft advies, luistert goed en leeft met je mee waardoor ze altijd haar best doet om oplossingen te zoeken. Emmy.

Review van 5   geplaatst door Emmy (uit Rotterdam)
review voor paragnoste Yuorah
Patricia Bedankt voor de uitleg ,en nee ga daar zeker niet iedere avond zitten !! Ik laat het nu komen zoals het komt Je vriendin :):)):):

Review van 5   geplaatst door Anoniem
review voor paragnoste Patries
Anouk is heel goed, wijze vrouw met doorleefde uitspraken. Je moet bereid zijn het echte verhaal te horen. Dankjewel voor je heldere kijk op de dingen Sacha.

Review van 5   geplaatst door Sacha (uit Oirschot)
review voor paragnoste Anouk
Donna. Na onze gesprekken voel ik me heel wat beter. jij geeft mij de moed om door te zetten. Dikke knuffels Anaya.

Review van 5   geplaatst door Anaya (uit Leusden)
review voor paragnoste Donna
Lieve Nina, Je zei dat hij deze maand contact zou opnemen, die voorspelling is uitgekomen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de andere voorspellingen ook uit zullen komen, dank u wel voor alles liefs Cassie.

Review van 5   geplaatst door Cassie (uit Bladel)
review voor paragnoste Nina
Safoera, ik zag het echt niet meer zitten. Dankzij jou heb ik toch weer de kracht gevonden. Wil je snel weer spreken. Peter.

Review van 5   geplaatst door Peter (uit Zoeterwoude)
review voor paragnoste Safoera
Nogmaals bedankt voor je voorspellingen, Mina is goed in het aanvoelen van personen. ik ga haar zeker weer bellen. Ema.

Review van 5   geplaatst door Ema (uit Nijmegen)
review voor paragnoste Mina
Dankbaar voor deze waardevolle les. Voel me gehoord en gezien. U bent helder en liefdevol. Dank nogmaals!!

Review van 5   geplaatst door Maaike
review voor paragnoste Eloise
Jij bent echt super. Een echte aanrader Terra. Oprecht en ontzettend zuiver in wat ze ziet. Liefs, Nore.

Review van 5   geplaatst door Nore (uit Zevenaar)
review voor paragnoste Terra
Anouk, eventjes dacht ik deze voorspelling gaat niet uitkomen! Maar ja hoor de koper heeft toch op het laatste minuut de financiering rond gekregen.

Review van 5   geplaatst door Lin
review voor paragnoste Anouk
Wat een super fijn gesprek Sita. Duidelijk en alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Dank lieverd Gloria.

Review van 4   geplaatst door Gloria (uit Bergeijk)
review voor paragnoste Sita
Lieve Maja…wat heb ik veel aan je gesprek gehad vandaag om 19:00…je hebt mij zoveel inzichten gegeven over mijn huidige relatie ..wauw…ik zal mijn zelfliefde omarmen met liefde….bedankt nogmaals ..je bent de beste op de lijn…veel liefs A.

Review van 5   geplaatst door Lisa A
review voor paragnoste Maja
Hey Aquila, ik hoorde jou nog doch jij mij blijkbaar niet meer. Geen erg, dank je wel voor jouw reading, ik kan verder. We horen mekaar nog wel. Super bedankt !

Review van 5   geplaatst door Je weet wel wie knipoog.
review voor paragnoste Aquila

spirituele paragnoste Wen
Wen
Lieve Wen. je geeft me veel tips en ziet het zo helder. Je voorspellingen komen uit. Dank je daarvoor. Je bent zo goed zo een mooi geruststellend gesprek gehad met jou. xxxx Allison.

Review van 5   geplaatst door Allison (uit Losser)
review voor paragnoste Wen
Lieve Lili. Pas met je gesproken. Je gaf aan de handdoek nog niet in de ring ge gooien, omdat hij vroeg of laat voor mij zal gaan kiezen. Als het zover is, plaats ik voor jou opnieuw een recentie. Dank je voor je geduld en consult. Liefs P.

Review van 5   geplaatst door Penelope (uit Middelburg)
review voor paragnoste Lili
Zeer ervaren medium. Heel erg byzonder en mooi hoe Sammy de reading doet. Zij geeft zuivere inzichten waarmee je duidelijkheid krijgt in situaties zowel actueel als naar de toekomst toe. Is eerlijk puur en to the point. Superbedankt voor de geweldige reading. Lilly.

Review van 5   geplaatst door Lilly (uit Harlingen)
review voor paragnoste Sammy
Gazali, wat ben ik blij dat ik jou gisteren gesproken hebt. Het voelde gelijk vertrouwt, het is net of ik je al jaren ken. Alles klopte in jouw reading zonder ook maar iets te zeggen over wie het ging, heel knap. Ik heb nu alle vertrouwen erin. Elena x

Review van 5   geplaatst door Elena (uit Lisse)
review voor paragnost Gazali
Lieve Tineke. Ik ben heel blij dat ik je heb kunnen spreken. De onrust die ik had heb jij voor mij kunnen minderen. Geen vraag is je teveel. Ik bel je al een hele poos en het klopt altijd en het komt ook altijd uit. Heel erg bedankt. Kamila.

Review van 4   geplaatst door Kamila (uit Bladel)
review voor paragnoste Tineke
Bedankt lieve Gazali. Je bent een echte ware topper. Lilli x

Review van 4   geplaatst door Lilli (uit Ommen)
review voor paragnost Gazali
Valentine is een heel vlot medium die zonder aarzeling directe antwoorden geeft op de vraagstelling. Geeft ook juiste analyse over het gevraagde en de verdere ontwikkeling ervan. Was verbaasd. Milana.

Review van 4   geplaatst door Milana (uit Reimerswaal)
review voor paragnoste Valentine
Sofhia. De spijker op zijn kop. ongelofelijk kei en kei goed eerste klas. Liefs van mij S.

Review van 5   geplaatst door Skylar (uit Bunschoten)
review voor paragnoste Sofhia
Kaatje Bedankt voor het consult over mijn zoon dit wist ik al langer maar niemand geloofde mij Dus bedankt voor de bevestiging Fijne dag nog

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Kaatje
Liefste Eloise, ik kan niet veel meer zeggen buiten het feit dat je echt zeer goed bent in uw gave. En dat uw rustige zelve mij inzichten heeft gegeven die ik nodig had om verder te gaan. U bent absoluut een aanrader en ik ben zo blij dat ik de kans heb gekregen om met jou te kunnen praten. Dank je wel voor uw mooie lezing en wij spreken elkaar zeker nog. Liefs Jamilla.

Review van 4   geplaatst door Jamila (uit Druten)
review voor paragnoste Eloise
Olivia Wel u heb me toch met de mond doen open staan ! Dit was de eerste keer dat we mekaar hebben gesproken heb u terug gebeld omdat u zo gedetailleerd was De vriendschap zou ik waarderen verder zien we wel ! De dame die met de zaken man waarschijnlijk naar dominicaanse Republiek gaat

Review van 5   geplaatst door Anoniem
review voor paragnoste Olivia
Lieve Thaiis, ik heb duidelijkheid gekregen over de situatie en goede praktische tips. Dankje wel Francis.

Review van 5   geplaatst door Francis (uit Borne)
review voor paragnoste Thaiis
Liefdevol en helder, fijne ervaring! Heb weer vertrouwen, dankjewel.

Review van 5   geplaatst door Maaike
review voor paragnoste Dorien
Liefdevol en helder, fijne ervaring! Heb weer vertrouwen, dankjewel.

Review van 5   geplaatst door Maaike
review voor paragnoste Dorien
Lieve Gazali. Ik heb je pas voor de eerste keer gebeld en ik moet zeggen dat het een supergesprek was. Gazali, je bent een fantastisch medium. Je sloeg nagels op de kop. Ongelooflijk.

Review van 5   geplaatst door Bea (uit Oldenzaal)
review voor paragnost Gazali
Heel Zuiver. Een aanrader, draait er niet lang om heen, concreet, helder en duidelijk. Dankjewel Gazali, voor je Heldere Kijk. Hannie xx.

Review van 4   geplaatst door Hannie (uit Oldambt)
review voor paragnost Gazali
Isha Wel ik moet en mag zeggen na ons laatste gesprek en ook mijn review dat ik toen geschreven heb ! Bent u toch bij u standpunt gebleven en is het nog uitgekomen ook. Dus bij deze bedankt en zeker tot later

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Isha
Een lieve vrouw die heel accuraat is met haar voorspellingen. klopte allemaal wat Olga zei. goede inzichten. bel je over een paar weken weer. x

Review van 5   geplaatst door Lea (uit Meerssen)
review voor paragnoste Olga
Ik was zo onder de indruk van Anouk. Ze was erg empathisch en begripvol. Ze heeft me geholpen om verder te gaan. Liefs Jessica.

Review van 5   geplaatst door Jessica (uit Asten)
review voor paragnoste Anouk
Heb jou vanavond voor het eerst gesproken en vond het eenvoudig eerlijk en open gesprek. Alles wat naar voren kwam klopte. Je zal mij zeker nog horen. Super bedankt nogmaals. Gr, A.

Review van 5   geplaatst door A.
review voor paragnoste Waffa
Louisa. Humoristische rationele dame die zegt waar het op staat zonder nonsens. Bevestigde dingen zonder op voorhand er wat over te weten. De dame is het waard van gebeld te worden. Liefs Abby.

Review van 5   geplaatst door Abby (uit Renswoude)
review voor paragnoste Louisa
Ik kan een ieder Louisa aanraden als medium, ze werkt zuiver en liefdevol. Dankjewel Louisa voor al je liefde, geduld en hulp. Ik wil je laten weten dat ik je een mooi mens vind en je zeer waardeer. Lucille

Review van 5   geplaatst door Lucille (uit Amsterdam)
review voor paragnoste Louisa
Bedankt Sita ik weet dat ik het geduld moet hebben voor alles uitkomt, geloof er nog steeds in, bedankt om me verder te helpen heb veel vertrouwen in je, je voelt heel goed aan zowel het positief als negatieve, nogmaals dank Kira.

Review van 5   geplaatst door Kira (uit Hilversum)
review voor paragnoste Sita
Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Louisa. Ik hou contact .De dingen die je zegt beginnen uit te komen . Liefs F.

Review van 4   geplaatst door Felien (uit Veere)
review voor paragnoste Louisa

spirituele paragnost Sid
Sid
Lieve Sid. Heel erg bedankt voor het inzicht wat u mij gisteravond heeft gegeven. Het heeft mijn innerlijke onrust weggenomen. Ik bel zeker terug. Hanna.

Review van 4   geplaatst door Hanna (uit Bladel)
review voor paragnost Sid

spirituele paragnost Sid
Sid
Lieve Sid. Wat ben jij goed, je heb mij enorm goed geholpen door jou zijn mijn twijfels weg ivm werk situatie en ook betreft de liefde. je vertelde mij iets die niemand kan weten. Je verdiend dan ook meer dan 5 sterren en ik bel je zeker nog terug. Veel groetjes Stefanie.

Review van 5   geplaatst door Stefanie (uit Woudenberg)
review voor paragnost Sid

spirituele paragnoste Bo
Bo
Deze dame is zeer goed. Ik vond het een verhelderend gesprek en zij voelde heel goed aan. Ik ga u zeker nog eens bellen. Ga zo door Bo, heel duidelijk en aardig bent u. Lyn.

Review van 5   geplaatst door Lyn (uit Westervoort)
review voor paragnoste Bo
Wat een geweldige ervaring! Ik heb Dorien gebeld omdat geen van mijn gebruikelijke paragnosten (Odette, Layla, Niamh, Anouk) beschikbaar waren. Dorien is echt fantastisch. Ze bevestigde wat ik al van haar collega’s had gehoord en gaf antwoord op mijn resterende vragen. Ik zal haar zeker weer bellen en ze is nu ook een van mijn favorieten op de lijn.

Review van 5   geplaatst door Lin
review voor paragnoste Dorien
Beste Johannes, dat was een wel heel bijzonder en vooral zeer gedetailleerd consult. Voor het eerst werkelijk een richting gekregen die me kan helpen een enorme stap voorwaarts te maken. Je was duidelijk en zeer overtuigd. Liefs Mya.

Review van 4   geplaatst door Mya (uit Bergen op Zoom)
review voor paragnost Johannes
Toppie KIki. bel je snel weer.Super. Heel accuraat met het invoelen van situaties en personen. Heeft mij ook goed gedaan dit Gesprek. Mooie Reading. Nogmaals dank Maud.

Review van 5   geplaatst door Maud (uit Losser)
review voor paragnoste Kiki
Je had gelijk, het is weer goed gekomen met mijn vriendinnen dankzij jouw tips betreffende de email. Hopelijk volgende voorspelling ook!

Review van 5   geplaatst door Marian
review voor paragnoste Louisa
Hallo Sofia. Heel erg Bedankt voor je exacte waarnemingen en bevestigingen. Bij jouw staat Zuiverheid en Eerlijkheid op de 1e plaats. Dat siert je. En dat waardeer ik ten zeerste. Liefs Benthe.

Review van 5   geplaatst door Benthe (uit Hillegom)
review voor paragnoste Sofia
Shiloh. Wat een geruststellende woorden en nogmaals bedankt voor het consult, ik heb je kunnen bereiken en ben heel dankbaar. Maxime x.

Review van 5   geplaatst door Maxine (uit Oldenzaal)
review voor paragnoste Shiloh
Lieve Nina, ik ben verbaast met uw voorspellingen die dus toch uitgekomen zijn over de liefde . Ik kan het nog steeds niet geloven omdat het hopeloos eruit zag, je bent mega sterk lk ben benieuwd voor het vervolg, groetjes Viola

Review van 5   geplaatst door Viola (uit Alblasserdam)
review voor paragnoste Nina
Lieve Ananya Zonder vragen te stellen over de situatie wist je mijn situatie precies te benoemen zoals het is. Je hebt me zoveel rust gebracht omtrent de zorgen om mijn zoon. Dankjewel! Lin.

Review van 5   geplaatst door Lin
review voor paragnoste Anaya
Vera Ann, heb een fantastisch consult gehad. U bent een uitzonderlijk Paragnost. U bent de sterren zeker waard. Bedankt Elsa.

Review van 5   geplaatst door Elsa (uit Tubbergen)
review voor paragnoste Vera Ann
Lieve Stefaan. Super bedankt voor je reading. Je bent goed medium en zuiver. Je geeft mensen een goed gevoel. Bedank voor de alles. Alia.

Review van 4   geplaatst door Alia (uit Heiloo)
review voor paragnost Stefaan
Hele fijne en goede Reading gehad van jou. Super ben je en grote een aanrader, ga je zeker nog vaker bellen. Groetjes

Review van 5   geplaatst door Rosy
review voor paragnost Allex
Allex heeft mij enorm goed geholpen. Is snel met invoelen, duidelijk en heeft dingen gezegd die hij niet kon weten. Ik bel je snel terug. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Tracy.

Review van 5   geplaatst door Tracy (uit Haarlem)
review voor paragnost Allex
Wat een ontzettend goed medium. Topmedium mag je haar noemen. Lieve Louisa blij met jou. Liefs Luus.

Review van 5   geplaatst door Luus (uit Roozendaal)
review voor paragnoste Louisa
Dag Tineke. Dank je wel, wat ben ik blij met jou telkens ik in de put zit weet jij er mij uit te halen met je goede inzichten en raad. ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Liefs Elysia.

Review van 4   geplaatst door Elysia (uit Amsterdam)
review voor paragnoste Tineke
Karlien. Bedankt voor het mooie consult, vond het een eerlijk gesprek. ik ga met u goeie raad aan de slag, nogmaals bedankt voor je geduld, ik hou u op de hoogte, tot horens Tanja.

Review van 4   geplaatst door Tanja (uit Den Haag)
review voor paragnoste Karlien
Nina is echt een aanrader.Het is ongelofelijk. Gister zei je morgen ontvang je een bericht van iemand uit het verleden. Vandaag heb ik die ook echt ontvangen. Kippenvel, moest gelijk aan je denken. Het is ongelofelijk, maar waar. Ik hoop zo dat je andere voorspellingen ook uitkomen. Liefs Marianne.

Review van 4   geplaatst door Marianne (uit Uitgeest)
review voor paragnoste Nina
Je zag het heel goed in de kaarten. Ik heb bericht gekregen over iemand die overleden is, en dat letterlijk op de zelfde dag dat ik je belde. Kan niks anders zeggen dan dat je echt de max bent Lola. Liefs, je weet wel wie.

Review van 4   geplaatst door Ode (uit Gouda)
review voor paragnoste Lola
Beste Gunter, ik was erg onder de indruk van uw samenvatting na een foto analyse samen met de kaarten. U vertelde me dingen die ik nog niet wist maar toch bleken waar te zijn. Ik zal u in de toekomst zeker nog contacteren.

Review van 5   geplaatst door Neyla (uit Dordrecht)
review voor paragnost Gunter
Lieve Monique. Je voorspellingen van vorige jaar komen allemaal uit. Super bedankt topper. xxPeggy.

Review van 5   geplaatst door Peggy (uit Losser)
review voor paragnoste Monique
Dank Sofhia voor je verduidelijking. Je blijft geduldig en ik heb er veel vertrouwen in. Ik vind je oprecht en betrouwbaar helderziende, niet zweverig en toch heel warm. Liefs van Yelena.

Review van 4   geplaatst door Yelena (uit Teylingen)
review voor paragnoste Sofhia
Bedankt Sabina voor het gesprek je hebt me volle moed gegeven om door te zetten en er weer in te geloven. Hoop echt dat je voorspelling mag uitkomen en als deze heeft plaatsgevonden bel ik je zeker terug op Alie.

Review van 4   geplaatst door Alie (uit Leiden)
review voor paragnoste Sabina

spirituele paragnost Sid
Sid
Sid. Je bent eng hoor, want je hebt weer gelijk. Wederom dus een voorspelling uitgekomen tot in het detail aan toe. en tot nu toe heb je geen enkele keer ongelijk gehad. Paula xx

Review van 4   geplaatst door Paloma (uit Roerdalen)
review voor paragnost Sid

spirituele paragnost Sid
Sid
Zeer goed en zuiver consult. Geeft adviezen mee waar je wat mee kan. Duidelijk en Sid komt snel tot de kern 5 sterren waard liefs Suzan.

Review van 5   geplaatst door Suzan (uit Bladel)
review voor paragnost Sid
De dingen die Roos me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Toekomst is even afwachten. Verder vond ik het een heel fijn gesprek. Ben blij dat ik haar gesproken heb. Een sympathieke, warme dame, die snel en duidelijk is.

Review van 4   geplaatst door Eefje (uit Wormerland)
review voor paragnoste Roos
Pas een heel fijn gesprek gehad met Ellize, wat de situatie waarin ik zit flink heeft opgehelderd. Heel hartelijk bedankt. Aan zulke inzichten heb ik werkelijk iets. Liefs van Elsa.

Review van 4   geplaatst door Elsa (uit Meerssen)
review voor paragnoste Ellize
Hoi Isha Wel na ons gesprek gisteren heb ik besloten dat het voor mij stopt ! Ik ga niet meer trekken aan en dood paard en ga en andere richting uit Tot later.

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Isha
Luna Kon je niet meer bedanken ! Dus hierbij bedankt. Deze dame ziet de situaties zoals ze zich voor doet ,heel zuiver en duidelijk

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Luna
Wat een top dame! Zij is de enige echte die je moet raadplegen…ze vertelt jou alles-in-één details en de waarheid! Voor mij geen andere !!!xxxA

Review van 5   geplaatst door A
review voor paragnoste Lavin
Gunter voelt situaties zo mooi aan alle puzzel stukjes vallen op zijn plek. Wederom heb je mij met je gave en enorme levenservaring goed advies en heldere inzichten mogen te geven je bent een grote aanwinst. Romy.

Review van 5   geplaatst door Romy (uit Zeist)
review voor paragnost Gunter
Wat een top dame! Zij is de enige echte die je moet raadplegen…ze vertelt jou alles-in-één details en de waarheid! Voor mij geen andere !!!xxxA

Review van 5   geplaatst door A
review voor paragnoste Lavin
Annick U bevestigde mijn intuïtie bedank Ook voor het goede advies

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Annick
Sofhia Je bent zo goed in zien van dingen tot in de details. Soms kan ik het nog niet plaatsten maar als het uitgekomen is dan snap ik wat je bedoelde. Dankjewel Anna.

Review van 5   geplaatst door Anna (uit Amersfoort)
review voor paragnoste Sofhia
Lobke Bedankt ,laat je zeker weten of hij heeft geantwoord.

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Lobke
Lieve Shiloh, bij deze wil ik u heel hartelijk bedanken voor je geruststellende woorden, en gebeden. En de steun voor de afgelopen periode. Liefs Inna.

Review van 4   geplaatst door Inna (uit Den Haag)
review voor paragnoste Shiloh
Anais Bedankt kon dit niet meer doen dus bij deze en ook voor de juiste info te geven !! Mooie Reading

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Anais
Wow. Dankjewel Youss, super mooi.Heel goed medium. draait er niet omheen, maar ziet het snel en goed. en is een fijn iemand om mee te praten.

Review van 5   geplaatst door Alie (uit Lisse)
review voor paragnoste Youss
Wat je mij allemaal voorspeld hebt, is aan het uitkomen. Alles klopte gewoon. Het is echt ongelofelijk. sta met mijn mond vol tanden. Nu heb ik in alle andere voorspellingen van Derya ook vertrouwen. Bedankt Sharida. Tot snel weer, Steffie.

Review van 5   geplaatst door Steffie (uit Bergen)
review voor paragnoste Sharida
Beau Wel was lang geleden dat we mekaar nog gesproken hadden maar was weer leuk goed gelachen ???? En de rest komt wel op mijn pad

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnost Beau

spirituele paragnost Sid
Sid
Beste Sid, ik wil je enorm bedanken voor je steun. Je bent een topper. Ik wil je voor je adviezen bedanken en bel je gauw weer Emmy.

Review van 5   geplaatst door Emmy (uit Oss)
review voor paragnost Sid
Tineke, je bent een top vrouw. Je geeft me zo goed gevoel en ik voel dat ik rustig word. Je voorspellingen kloppen, hij heeft me vandaag al gebeld. U geeft me ook rust tijdens ons gesprekken ik geef je 5 sterren het liefst 10 xx Ali

Review van 5   geplaatst door Ali (uit Heerlen)
review voor paragnoste Tineke

spirituele paragnoste Wen
Wen
Lieve Wen, Zoals je eerder voorspeld hebt is er weer contact en ook andere zaken zijn al uitgekomen. Ik kan je dan ook bij iedereen aanraden, want je bent een lieve, integere vrouw die direct antwoord weet te geven en ook niet afwijkt van wat je zegt. Je bent alle sterren waard en zelfs meer dan dat. Hoop je snel weer te spreken. Liefs Ann.

Review van 5   geplaatst door Ann (uit Wageningen)
review voor paragnoste Wen
Ik wacht af tot de voorspelling uitkomt, een aangename vrouw om mee te praten hoor. IK hou je op de hoogte Thaiis, als het bericht het positieve bericht komt. Groetjes Paula.

Review van 4   geplaatst door Paula (uit Blaricum)
review voor paragnoste Thaiis
Lieve Gunter, iedere keer als ik je bel doe je voorspellingen die uitkomen en zelfs op de dag nauwkeurig. Soms kan ik het even niet plaatsen, maar al snel blijkt dan dat wat je zegt klopt. Je bent een goede steun voor mij en geeft mij oprechte tips en antwoorden. Bedankt voor de mooie consulten en tot gauw, groetjes Ingrid.

Review van 4   geplaatst door Ingrid (uit Leusden)
review voor paragnost Gunter
Arend Beste wensen voor het nieuwe jaar . Grt .

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnost Arend
Sofia, ik bel u al geruime tijd. in het begin voor advies en toekomstvoorspellingen en de laatste tijd puur vanwege de vreugde die het geeft om te merken dat de gave die u bezit waar is en altijd juist. Dat sterkt mijn geloof in mijn eigen intuitie. Want alles, maar dan ook alles, klopte en klopt. De manier waarop u werkt is puur, dikke xxx en mooi 2024 Elodie.

Review van 4   geplaatst door Elodie (uit Reimerswaal)
review voor paragnoste Sofia
Anouk haar voorspellingen zijn uitgekomen!


Review van 5   geplaatst door Onbekend
review voor paragnoste Anouk
Laila Mensen dit moet gezegd worden ,deze dame heeft me 7maanden iets gezegd en is daar bij gebleven dus nu moet ik,echt zeggen dat ik van mijn stoel gevallen ben alls ik dit nogmaals gehoord heb dus maar 1 ding te zeggen super dame !!!!

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Laila
Gesprek met John gehad. Gewoon supernuchter. Geen zweverig gedoe. Had in het begin het gevoel dat er niets spiritueels aan was, maar uiteindelijk sloeg hij de spijker helemaal op de kop. Wat bruikbare tips mee gekregen. Redelijk kort van stof maar dat was prima. Liefs Essie.

Review van 5   geplaatst door Essie (uit Lopik)
review voor paragnost John
Lieve Anouk, het zou mij eigenlijk niet meer moeten verbazen want er is alweer een zoveelste voorspelling van je uitgekomen, ongelooflijk! Voor mij ben en blijf je de beste! Dank voor je eerlijkheid, je luisterend oor, je adviezen en je rake leggingen. Langs deze weg wens ik je fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024! Een dikke knuffel van mij en ik spreek je snel weer!

Review van 5   geplaatst door Sweety
review voor paragnoste Anouk
INAYA Bedankt voor de goede raad En fijne feestdagen

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Inaya
Isha Fijne feestdagen en tot volgend jaar.


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Isha
Veroniek Fijne feestdagen en tot snel


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Veroniek
Patries Fijne feestdagen


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Patries
Olga Fijne feestdagen van de dame van Antwerpen Tot snel

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Olga
MB Rhais Fine feestdagen en tot snel


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste MB Rhais

spirituele paragnoste Evs
Evs
Evs Fijne feestdagen en tot snel ????


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Evs
je bent goed Johannes. je voorspelling is uitgekomen, het zal wel tijd nodig hebben om te verwerken. Bedank Yara.

Review van 5   geplaatst door Yara (uit Roerdalen)
review voor paragnost Johannes

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnost, mailsessies met paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP