telefoonadvies paragnost GAZALI

2454PARAGNOST GAZALI IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnost Gazali is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnost Gazali, momenteel is deze paragnost offline. Integer paragnost Gazali komt pas later online.

PARAGNOST GAZALI - HELDERWETEND

PARAGNOST GAZALI - HELDERWETEND

Een paragnost zoals paragnost Gazali met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij paragnost Gazali binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij paragnost Gazali binnen te komen.

Een paragnost zoals paragnost Gazali die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij paragnost Gazali in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt paragnost Gazali dan weer naar uw wereld en in uw taal.

PARAGNOST GAZALI - LICHTKENNIS

De lichtverschijnselen die er bestaan zijn o.a. (geesten/engelen), bollen, puntjes, flitsen, kolommen, lijntjes, X-lichten, smogslierten, lijnen & vormen en een sluier, er zijn nog allerlei andere lichtverschijnselen.

Lichtverschijnselen zijn zeer constant aanwezig in onze huidige realiteit en niet in een parallel universum of een andere dimensie wat vaak wordt gedacht. Ook al wordt gedacht dat het lijkt alsof je er met andere ogen naar kijkt. Het zijn geen andere ogen die de lichtverschijnselen bekijken, maar andere sensoren in de ogen die voorbij ons normale scala waar kunnen nemen en paragnost Gazali aan u kan uitleggen. Wat er waargenomen wordt aan lichtverschijnselen zijn etherische energie of licht, onstoffelijke energieën.

Heb je ook interesse in lichtverschijnselen die voor jou iets kunnen betekenen. Wacht dan niet langer en bel paragnost Gazali: laat ze u meer vertellen over lichtverschijnselen.

 PARAGNOST GAZALI AGENDA JUNI PARAGNOST GAZALI

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOST GAZALI

DAG

paragnost Gazali heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnost Gazali heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnost zoals Gazali, mailsessies met paragnosten, stel paragnost Gazali in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnost Gazali, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOST GAZALI

Geeft sinds 11 november 2016 spiritueel telefoonadvies op deze website.

HELDERWETEND

Paragnost Gazali gebruikt als
persoonlijke pincode 2454

LICHTKENNIS

Gazali gaf laatste telefoonadvies op
24 juni 2024 om 04u13

glazen bol  paragnost Gazali Nederland

9 JAAR ERVARING

Gazali is al 9 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnost Gazali is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOST

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOST

Gazali is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.78 out of 5
569 reviews

GAZALI PARAGNOST GAZALI

Hallo mijn naam is Gazali, en ik ben 45 jaar een medium met meer dan 20 jaar ervaring van kinds af aan heb ik een gave voelde ik dingen aan.

Daarnaast heb ik me verdiept en verder ontwikkeld in sjamanisme, mediumschap en coaching. Ik kan u helpen met al uw levens vragen.

Liefde gerelateerde vragen, verslavingen, om te gaan met angsten en teleurstellingen, geestelijke klachten, om het zelfvertrouwen terug te krijgen, en u volledig in uw kracht terug te zetten. In dien gewenst leg ik ook de kaarten en pendel, het liefst werk met mijn gidsen.

U bent altijd welkom.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOST GAZALI

TOP