telefoonadvies paragnoste ANOUK

2316 ANOUK IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Anouk is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Anouk, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Anouk komt pas later online.

PARAGNOSTE ANOUK - MEDIUM

PARAGNOSTE ANOUK - MEDIUM

Een medium zoals paragnoste Anouk communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan paragnoste Anouk en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met paragnoste Anouk en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals paragnoste Anouk is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

PARAGNOSTE ANOUK - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals paragnoste Anouk ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door paragnoste Anouk, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van paragnoste Anouk is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat paragnoste Anouk zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

 PARAGNOSTE ANOUK AGENDA JULI PARAGNOSTE ANOUK

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE ANOUK

DAG

paragnoste Anouk heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Anouk heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Anouk, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Anouk in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Anouk, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE ANOUK

Geeft sinds 30 januari 2015 spiritueel telefoonadvies op deze website.

MEDIUM

Paragnoste Anouk gebruikt als
persoonlijke pincode 2316

HELDERZIEND

Anouk gaf laatste telefoonadvies op
15 juli 2024 om 02u07

glazen bol  paragnoste Anouk Nederland

10 JAAR ERVARING

Anouk is al 10 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Anouk is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Anouk is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.78 out of 5
598 reviews

ANOUK PARAGNOSTE ANOUK

Hoi, ik ben Anouk, ondertussen 45 jaar bezig met spiritualiteit en kaartleggen.

Ik ben een hoogsensitief medium en gebruik de Lenormandkaartjes ter bevestiging van mijn intuitie. Verder ben ik heldervoelend , relatiecoach en heb ervaring met de benadering van angsten, paniekaanvallen, verslavingen, narcisme en andere psychologische aandoeningen vanuit mijn opleiding.

Heb tevens een heldere kijk op relaties en werk en andere dagelijkse zorgen. Ik sta open voor alle vragen en neem elke vraag ernstig, ik heb naast een spirituele inkijk ook voeling voor de realiteit door een grote dosis levenservaring op alle vlakken.

No nonsense antwoorden maar met alle empathie sta ik je graag te woord.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE ANOUK

TOP