telefoonadvies paragnoste VITTA

2565 VITTA IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Vitta is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Vitta, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Vitta komt pas later online.

PARAGNOSTE VITTA - RAADGEVER

PARAGNOSTE VITTA - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

paragnoste Vitta beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

paragnoste Vitta heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met paragnoste Vitta om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

PARAGNOSTE VITTA - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt paragnoste Vitta al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan paragnoste Vitta om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt paragnoste Vitta het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt paragnoste Vitta eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende paragnoste. Pendelaars zoals paragnoste Vitta schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met paragnoste Vitta en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 PARAGNOSTE VITTA AGENDA JULI PARAGNOSTE VITTA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE VITTA

DAG

paragnoste Vitta heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Vitta heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Vitta, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Vitta in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Vitta, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE VITTA

Geeft sinds 11 september 2018 spiritueel telefoonadvies op deze website.

RAADGEVER

Paragnoste Vitta gebruikt als
persoonlijke pincode 2565

PENDELEN

Vitta gaf laatste telefoonadvies op
13 juli 2024 om 14u27

glazen bol  paragnoste Vitta Nederland

7 JAAR ERVARING

Vitta is al 7 jaar actief op paragnost.nl

VAAK ONLINE

Paragnoste Vitta is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, degelijkheid & aanvoelen van toekomst

TOP PARAGNOSTE

Vitta is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.69 out of 5
111 reviews

VITTA PARAGNOSTE VITTA

Mijn naam is Vitta, Ik werk vanuit mijn innerlijke spiritualiteit, die me al heel vroeg is meegegeven, en als paragnoste help ik een ieder.

Zo tracht ik een ieder naar waarde iets aan te reiken, wat mijn aanvoelen, mijn beelden en de kaarten kunnen aangeven.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE VITTA

TOP