telefoonadvies Paragnoste FENNIE

2382 PARAGNOSTE FENNIE IS BESCHIKBAAR

Integer paragnoste Fennie staat klaar voor u, ontvang duidelijke visies en spirituele inzichten. Bel nu met paragnoste Fennie, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJparagnoste Fennie

PIN 2382 PARAGNOSTE FENNIE

telefoonadvies  paragnosten
Welkom . Mijn Naam is Fennie. Medium. Ik ben Reiki Master en gebruik ter ondersteuning de tarot kaarten. Tijdens ons gesprek maak ik contact met u en ik geef u inzicht en kan u op afstand begeleiden. Hoe eerlijker vraag des te duidelijker mijn antwoord. Ik wens u veel liefde, licht en kracht en zit klaar om u te woord te staan. Vriendelijke groet van Fennie.
Medium - Reikimaster - Tarotkaarten - Nederlands

PARAGNOSTE FENNIE - AURAREADING

PARAGNOSTE FENNIE - AURAREADING

Ieder mens heeft een aura, dit is een energieveld wat zich om de mens heen bevindt. De gekleurde aura van een persoon is een uitstraling die zeer bekend is, deze aura kan zelfs gefotografeerd worden met Kirilianfotografie.

Een gekleurde aura is slechts een enkele uitstraling van een persoon. Elk mens heeft meerdere uitstralingen in totaal zelfs 7 stuks. De energie van het lichaam, geest en de ziel zorgen voor energievelden om maar ook in de persoon. Het meest bekend is de gekleurde aura, er bestaat echter ook een witte/witgrijze aura. De emoties het karakter en de ongezondheid van een persoon komen in de aura tot uitdrukking.

Deze eigenschappen zijn ook zichtbaar in het gezicht van de persoon en in de uitstraling, deze beïnvloedt zo de gesteldheid van de persoon, die helaas op deze manier wordt aangetast. Wanneer de energie vrij kan stromen, kan het zijn doel bereiken, maar wanneer iemand het wil beheersen wordt de energie beperkt en kan de energie niet zijn doel bereiken. Wat je aan wil trekken stoot je af en wat je afstoot komt naar je toe. Laat door paragnoste Fennie een Aurareading uitvoeren.

PARAGNOSTE FENNIE - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals paragnoste Fennie ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door paragnoste Fennie, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van paragnoste Fennie is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat paragnoste Fennie zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

 PARAGNOSTE FENNIE AGENDA SEPTEMBER PARAGNOSTE FENNIE

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE FENNIE

DAG

paragnoste Fennie heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DAG

paragnoste Fennie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Fennie, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Fennie in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Fennie, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE FENNIE

Geeft sinds 7 januari 2016 spiritueel advies op deze website.

AURAREADING

Paragnoste Fennie gebruikt als
persoonlijke pincode 2382

HELDERZIEND

Fennie gaf laatste consult op
21 september 2023 om 20u18

glazen bol  paragnoste Fennie Nederland

8 JAAR ERVARING

Fennie is al 8 jaar actief op paragnost.nl

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Fennie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP PARAGNOSTE

Fennie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.21 out of 5
19 reviews

FENNIE PARAGNOSTE FENNIE

Welkom .

Mijn Naam is Fennie. Medium.

Ik ben Reiki Master en gebruik ter ondersteuning de tarot kaarten. Tijdens ons gesprek maak ik contact met u en ik geef u inzicht en kan u op afstand begeleiden.

Hoe eerlijker vraag des te duidelijker mijn antwoord. Ik wens u veel liefde, licht en kracht en zit klaar om u te woord te staan.

Vriendelijke groet van Fennie.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE FENNIE

TOP