reviews spirituele paragnoste

reviews paragnosten REVIEWS OVER ONZE SPIRITUELE PARAGNOSTEN

Hieronder kan je reviews lezen van andere mensen die contact hebben gehad met paragnoste Bo. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonadvies van paragnoste Bo.

Deze reviews kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of paragnoste Bo aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

Integere paragnosten staan klaar voor u, lees hieronder de reviews. Lees hier wat anderen over onze spirituele paragnosten schrijven in een review.

Door onderstaande reviews grondig door te nemen, krijg je een beter beeld van de verschillende vaardigheden, specialisaties en eigenschappen van de paranormaal paragnosten die beschikbaar zijn op deze site. Je kunt de reviews lezen . Dit stelt je in staat om een paragnost te kiezen die perfect aansluit bij jouw specifieke interesses.

Dus voordat je een beslissing neemt, neem de tijd om de reviews door te nemen. Laat je inspireren door de verhalen van anderen en gebruik deze waardevolle informatie om een weloverwogen keuze van paragnoste te maken. Een paragnost kan je inzichten en begeleiding bieden die je kunnen helpen om helderheid te krijgen, obstakels te overwinnen en je levenspad met vertrouwen te bewandelen. Maak gebruik van de ervaringen van anderen en geef jezelf de kans om een positieve en transformerende ervaring te beleven met een paragnost.
Bedankt Sita ik weet dat ik het geduld moet hebben voor alles uitkomt, geloof er nog steeds in, bedankt om me verder te helpen heb veel vertrouwen in je, je voelt heel goed aan zowel het positief als negatieve, nogmaals dank Kira.

Review van 5   geplaatst door Kira (uit Hilversum)
review voor paragnoste Sita
Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Louisa. Ik hou contact .De dingen die je zegt beginnen uit te komen . Liefs F.

Review van 4   geplaatst door Felien (uit Veere)
review voor paragnoste Louisa

spirituele paragnost Sid
Sid
Lieve Sid. Heel erg bedankt voor het inzicht wat u mij gisteravond heeft gegeven. Het heeft mijn innerlijke onrust weggenomen. Ik bel zeker terug. Hanna.

Review van 4   geplaatst door Hanna (uit Bladel)
review voor paragnost Sid

spirituele paragnost Sid
Sid
Lieve Sid. Wat ben jij goed, je heb mij enorm goed geholpen door jou zijn mijn twijfels weg ivm werk situatie en ook betreft de liefde. je vertelde mij iets die niemand kan weten. Je verdiend dan ook meer dan 5 sterren en ik bel je zeker nog terug. Veel groetjes Stefanie.

Review van 5   geplaatst door Stefanie (uit Woudenberg)
review voor paragnost Sid

spirituele paragnoste Bo
Bo
Deze dame is zeer goed. Ik vond het een verhelderend gesprek en zij voelde heel goed aan. Ik ga u zeker nog eens bellen. Ga zo door Bo, heel duidelijk en aardig bent u. Lyn.

Review van 5   geplaatst door Lyn (uit Westervoort)
review voor paragnoste Bo
Wat een geweldige ervaring! Ik heb Dorien gebeld omdat geen van mijn gebruikelijke paragnosten (Odette, Layla, Niamh, Anouk) beschikbaar waren. Dorien is echt fantastisch. Ze bevestigde wat ik al van haar collega’s had gehoord en gaf antwoord op mijn resterende vragen. Ik zal haar zeker weer bellen en ze is nu ook een van mijn favorieten op de lijn.

Review van 5   geplaatst door Lin
review voor paragnoste Dorien
Beste Johannes, dat was een wel heel bijzonder en vooral zeer gedetailleerd consult. Voor het eerst werkelijk een richting gekregen die me kan helpen een enorme stap voorwaarts te maken. Je was duidelijk en zeer overtuigd. Liefs Mya.

Review van 4   geplaatst door Mya (uit Bergen op Zoom)
review voor paragnost Johannes
Toppie KIki. bel je snel weer.Super. Heel accuraat met het invoelen van situaties en personen. Heeft mij ook goed gedaan dit Gesprek. Mooie Reading. Nogmaals dank Maud.

Review van 5   geplaatst door Maud (uit Losser)
review voor paragnoste Kiki
Je had gelijk, het is weer goed gekomen met mijn vriendinnen dankzij jouw tips betreffende de email. Hopelijk volgende voorspelling ook!

Review van 5   geplaatst door Marian
review voor paragnoste Louisa
Hallo Sofia. Heel erg Bedankt voor je exacte waarnemingen en bevestigingen. Bij jouw staat Zuiverheid en Eerlijkheid op de 1e plaats. Dat siert je. En dat waardeer ik ten zeerste. Liefs Benthe.

Review van 5   geplaatst door Benthe (uit Hillegom)
review voor paragnoste Sofia
Shiloh. Wat een geruststellende woorden en nogmaals bedankt voor het consult, ik heb je kunnen bereiken en ben heel dankbaar. Maxime x.

Review van 5   geplaatst door Maxine (uit Oldenzaal)
review voor paragnoste Shiloh
Lieve Nina, ik ben verbaast met uw voorspellingen die dus toch uitgekomen zijn over de liefde . Ik kan het nog steeds niet geloven omdat het hopeloos eruit zag, je bent mega sterk lk ben benieuwd voor het vervolg, groetjes Viola

Review van 5   geplaatst door Viola (uit Alblasserdam)
review voor paragnoste Nina
Lieve Ananya Zonder vragen te stellen over de situatie wist je mijn situatie precies te benoemen zoals het is. Je hebt me zoveel rust gebracht omtrent de zorgen om mijn zoon. Dankjewel! Lin.

Review van 5   geplaatst door Lin
review voor paragnoste Anaya
Vera Ann, heb een fantastisch consult gehad. U bent een uitzonderlijk Paragnost. U bent de sterren zeker waard. Bedankt Elsa.

Review van 5   geplaatst door Elsa (uit Tubbergen)
review voor paragnoste Vera Ann
Lieve Stefaan. Super bedankt voor je reading. Je bent goed medium en zuiver. Je geeft mensen een goed gevoel. Bedank voor de alles. Alia.

Review van 4   geplaatst door Alia (uit Heiloo)
review voor paragnost Stefaan
Hele fijne en goede Reading gehad van jou. Super ben je en grote een aanrader, ga je zeker nog vaker bellen. Groetjes

Review van 5   geplaatst door Rosy
review voor paragnost Allex
Allex heeft mij enorm goed geholpen. Is snel met invoelen, duidelijk en heeft dingen gezegd die hij niet kon weten. Ik bel je snel terug. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Tracy.

Review van 5   geplaatst door Tracy (uit Haarlem)
review voor paragnost Allex
Wat een ontzettend goed medium. Topmedium mag je haar noemen. Lieve Louisa blij met jou. Liefs Luus.

Review van 5   geplaatst door Luus (uit Roozendaal)
review voor paragnoste Louisa
Dag Tineke. Dank je wel, wat ben ik blij met jou telkens ik in de put zit weet jij er mij uit te halen met je goede inzichten en raad. ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Liefs Elysia.

Review van 4   geplaatst door Elysia (uit Amsterdam)
review voor paragnoste Tineke
Karlien. Bedankt voor het mooie consult, vond het een eerlijk gesprek. ik ga met u goeie raad aan de slag, nogmaals bedankt voor je geduld, ik hou u op de hoogte, tot horens Tanja.

Review van 4   geplaatst door Tanja (uit Den Haag)
review voor paragnoste Karlien
Nina is echt een aanrader.Het is ongelofelijk. Gister zei je morgen ontvang je een bericht van iemand uit het verleden. Vandaag heb ik die ook echt ontvangen. Kippenvel, moest gelijk aan je denken. Het is ongelofelijk, maar waar. Ik hoop zo dat je andere voorspellingen ook uitkomen. Liefs Marianne.

Review van 4   geplaatst door Marianne (uit Uitgeest)
review voor paragnoste Nina
Je zag het heel goed in de kaarten. Ik heb bericht gekregen over iemand die overleden is, en dat letterlijk op de zelfde dag dat ik je belde. Kan niks anders zeggen dan dat je echt de max bent Lola. Liefs, je weet wel wie.

Review van 4   geplaatst door Ode (uit Gouda)
review voor paragnoste Lola
Beste Gunter, ik was erg onder de indruk van uw samenvatting na een foto analyse samen met de kaarten. U vertelde me dingen die ik nog niet wist maar toch bleken waar te zijn. Ik zal u in de toekomst zeker nog contacteren.

Review van 5   geplaatst door Neyla (uit Dordrecht)
review voor paragnost Gunter
Lieve Monique. Je voorspellingen van vorige jaar komen allemaal uit. Super bedankt topper. xxPeggy.

Review van 5   geplaatst door Peggy (uit Losser)
review voor paragnoste Monique
Dank Sofhia voor je verduidelijking. Je blijft geduldig en ik heb er veel vertrouwen in. Ik vind je oprecht en betrouwbaar helderziende, niet zweverig en toch heel warm. Liefs van Yelena.

Review van 4   geplaatst door Yelena (uit Teylingen)
review voor paragnoste Sofhia
Bedankt Sabina voor het gesprek je hebt me volle moed gegeven om door te zetten en er weer in te geloven. Hoop echt dat je voorspelling mag uitkomen en als deze heeft plaatsgevonden bel ik je zeker terug op Alie.

Review van 4   geplaatst door Alie (uit Leiden)
review voor paragnoste Sabina

spirituele paragnost Sid
Sid
Sid. Je bent eng hoor, want je hebt weer gelijk. Wederom dus een voorspelling uitgekomen tot in het detail aan toe. en tot nu toe heb je geen enkele keer ongelijk gehad. Paula xx

Review van 4   geplaatst door Paloma (uit Roerdalen)
review voor paragnost Sid

spirituele paragnost Sid
Sid
Zeer goed en zuiver consult. Geeft adviezen mee waar je wat mee kan. Duidelijk en Sid komt snel tot de kern 5 sterren waard liefs Suzan.

Review van 5   geplaatst door Suzan (uit Bladel)
review voor paragnost Sid
De dingen die Roos me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Toekomst is even afwachten. Verder vond ik het een heel fijn gesprek. Ben blij dat ik haar gesproken heb. Een sympathieke, warme dame, die snel en duidelijk is.

Review van 4   geplaatst door Eefje (uit Wormerland)
review voor paragnoste Roos
Pas een heel fijn gesprek gehad met Ellize, wat de situatie waarin ik zit flink heeft opgehelderd. Heel hartelijk bedankt. Aan zulke inzichten heb ik werkelijk iets. Liefs van Elsa.

Review van 4   geplaatst door Elsa (uit Meerssen)
review voor paragnoste Ellize
Hoi Isha Wel na ons gesprek gisteren heb ik besloten dat het voor mij stopt ! Ik ga niet meer trekken aan en dood paard en ga en andere richting uit Tot later.

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Isha
Luna Kon je niet meer bedanken ! Dus hierbij bedankt. Deze dame ziet de situaties zoals ze zich voor doet ,heel zuiver en duidelijk

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Luna
Wat een top dame! Zij is de enige echte die je moet raadplegen…ze vertelt jou alles-in-één details en de waarheid! Voor mij geen andere !!!xxxA

Review van 5   geplaatst door A
review voor paragnoste Lavin
Gunter voelt situaties zo mooi aan alle puzzel stukjes vallen op zijn plek. Wederom heb je mij met je gave en enorme levenservaring goed advies en heldere inzichten mogen te geven je bent een grote aanwinst. Romy.

Review van 5   geplaatst door Romy (uit Zeist)
review voor paragnost Gunter
Wat een top dame! Zij is de enige echte die je moet raadplegen…ze vertelt jou alles-in-één details en de waarheid! Voor mij geen andere !!!xxxA

Review van 5   geplaatst door A
review voor paragnoste Lavin
Annick U bevestigde mijn intuïtie bedank Ook voor het goede advies

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Annick
Sofhia Je bent zo goed in zien van dingen tot in de details. Soms kan ik het nog niet plaatsten maar als het uitgekomen is dan snap ik wat je bedoelde. Dankjewel Anna.

Review van 5   geplaatst door Anna (uit Amersfoort)
review voor paragnoste Sofhia
Lobke Bedankt ,laat je zeker weten of hij heeft geantwoord.

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Lobke
Lieve Shiloh, bij deze wil ik u heel hartelijk bedanken voor je geruststellende woorden, en gebeden. En de steun voor de afgelopen periode. Liefs Inna.

Review van 4   geplaatst door Inna (uit Den Haag)
review voor paragnoste Shiloh
Anais Bedankt kon dit niet meer doen dus bij deze en ook voor de juiste info te geven !! Mooie Reading

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Anais
Wow. Dankjewel Youss, super mooi.Heel goed medium. draait er niet omheen, maar ziet het snel en goed. en is een fijn iemand om mee te praten.

Review van 5   geplaatst door Alie (uit Lisse)
review voor paragnoste Youss
Wat je mij allemaal voorspeld hebt, is aan het uitkomen. Alles klopte gewoon. Het is echt ongelofelijk. sta met mijn mond vol tanden. Nu heb ik in alle andere voorspellingen van Derya ook vertrouwen. Bedankt Sharida. Tot snel weer, Steffie.

Review van 5   geplaatst door Steffie (uit Bergen)
review voor paragnoste Sharida
Beau Wel was lang geleden dat we mekaar nog gesproken hadden maar was weer leuk goed gelachen ???? En de rest komt wel op mijn pad

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnost Beau

spirituele paragnost Sid
Sid
Beste Sid, ik wil je enorm bedanken voor je steun. Je bent een topper. Ik wil je voor je adviezen bedanken en bel je gauw weer Emmy.

Review van 5   geplaatst door Emmy (uit Oss)
review voor paragnost Sid
Tineke, je bent een top vrouw. Je geeft me zo goed gevoel en ik voel dat ik rustig word. Je voorspellingen kloppen, hij heeft me vandaag al gebeld. U geeft me ook rust tijdens ons gesprekken ik geef je 5 sterren het liefst 10 xx Ali

Review van 5   geplaatst door Ali (uit Heerlen)
review voor paragnoste Tineke

spirituele paragnoste Wen
Wen
Lieve Wen, Zoals je eerder voorspeld hebt is er weer contact en ook andere zaken zijn al uitgekomen. Ik kan je dan ook bij iedereen aanraden, want je bent een lieve, integere vrouw die direct antwoord weet te geven en ook niet afwijkt van wat je zegt. Je bent alle sterren waard en zelfs meer dan dat. Hoop je snel weer te spreken. Liefs Ann.

Review van 5   geplaatst door Ann (uit Wageningen)
review voor paragnoste Wen
Ik wacht af tot de voorspelling uitkomt, een aangename vrouw om mee te praten hoor. IK hou je op de hoogte Thaiis, als het bericht het positieve bericht komt. Groetjes Paula.

Review van 4   geplaatst door Paula (uit Blaricum)
review voor paragnoste Thaiis
Lieve Gunter, iedere keer als ik je bel doe je voorspellingen die uitkomen en zelfs op de dag nauwkeurig. Soms kan ik het even niet plaatsen, maar al snel blijkt dan dat wat je zegt klopt. Je bent een goede steun voor mij en geeft mij oprechte tips en antwoorden. Bedankt voor de mooie consulten en tot gauw, groetjes Ingrid.

Review van 4   geplaatst door Ingrid (uit Leusden)
review voor paragnost Gunter
Arend Beste wensen voor het nieuwe jaar . Grt .

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnost Arend
Sofia, ik bel u al geruime tijd. in het begin voor advies en toekomstvoorspellingen en de laatste tijd puur vanwege de vreugde die het geeft om te merken dat de gave die u bezit waar is en altijd juist. Dat sterkt mijn geloof in mijn eigen intuitie. Want alles, maar dan ook alles, klopte en klopt. De manier waarop u werkt is puur, dikke xxx en mooi 2024 Elodie.

Review van 4   geplaatst door Elodie (uit Reimerswaal)
review voor paragnoste Sofia
Anouk haar voorspellingen zijn uitgekomen!


Review van 5   geplaatst door Onbekend
review voor paragnoste Anouk
Laila Mensen dit moet gezegd worden ,deze dame heeft me 7maanden iets gezegd en is daar bij gebleven dus nu moet ik,echt zeggen dat ik van mijn stoel gevallen ben alls ik dit nogmaals gehoord heb dus maar 1 ding te zeggen super dame !!!!

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Laila
Gesprek met John gehad. Gewoon supernuchter. Geen zweverig gedoe. Had in het begin het gevoel dat er niets spiritueels aan was, maar uiteindelijk sloeg hij de spijker helemaal op de kop. Wat bruikbare tips mee gekregen. Redelijk kort van stof maar dat was prima. Liefs Essie.

Review van 5   geplaatst door Essie (uit Lopik)
review voor paragnost John
Lieve Anouk, het zou mij eigenlijk niet meer moeten verbazen want er is alweer een zoveelste voorspelling van je uitgekomen, ongelooflijk! Voor mij ben en blijf je de beste! Dank voor je eerlijkheid, je luisterend oor, je adviezen en je rake leggingen. Langs deze weg wens ik je fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024! Een dikke knuffel van mij en ik spreek je snel weer!

Review van 5   geplaatst door Sweety
review voor paragnoste Anouk
INAYA Bedankt voor de goede raad En fijne feestdagen

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Inaya
Isha Fijne feestdagen en tot volgend jaar.


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Isha
Veroniek Fijne feestdagen en tot snel


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Veroniek
Patries Fijne feestdagen


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Patries
Olga Fijne feestdagen van de dame van Antwerpen Tot snel

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Olga
MB Rhais Fine feestdagen en tot snel


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste MB Rhais

spirituele paragnoste Evs
Evs
Evs Fijne feestdagen en tot snel ????


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Evs
je bent goed Johannes. je voorspelling is uitgekomen, het zal wel tijd nodig hebben om te verwerken. Bedank Yara.

Review van 5   geplaatst door Yara (uit Roerdalen)
review voor paragnost Johannes
Hey lieve Monique het contact is er gekomen en jij hebt dat ook altijd gezegd dus jij bent voor mij ook een topmedium dikke knuffel en hartstikke bedankt. Echt een topper. xx Mira.

Review van 5   geplaatst door Mira (uit Bladel)
review voor paragnoste Monique
Valentine. Heel erg bedankt voor het fijne consult. U bent een lieve, rustige vrouw wat ik erg prettig vind. Bedankt voor uw geduld, u nam echt de tijd om mij te helpen, super. Dank je wel Laura.

Review van 4   geplaatst door Laura (uit Zevenaar)
review voor paragnoste Valentine
Beste Jeanette je bent een medium met een hart van goud, je zegt de dingen zoals ze zijn. je bent eerlijk en oprecht, ik bel je zeker terug. Liefs Aaf.

Review van 5   geplaatst door Aaf (uit Simpelveld)
review voor paragnoste Jeanette
Hartelijk dank Maaike voor een supermooie reading. Na al die tijd eindelijk iets positiefs voor de komende tijd, hopenlijk komt echt uit, laat je ik je nog weten. Liefs Grada.

Review van 5   geplaatst door Grada (uit Ameland)
review voor paragnoste Maaike
Lieve Lobke, ik waardeer jouw inzicht enorm jouw adviezen zijn uitgekomen. Jij bent een zuivere medium top.

Review van 5   geplaatst door Sabrina (uit Lelystad)
review voor paragnoste Lobke
Remon Juist gesproken, moet zeggen to the point en ik hoop dat hij de stappen naar voor zet !! Dat zijn cirkel rond is.

Review van 5   geplaatst door Anoniem
review voor paragnoste Remon
Isha Je woorden waren nog niet koud of dochter heeft contact gezocht !! Dus nu naar de volgende voorspelling ??????

Review van 5   geplaatst door Riya
review voor paragnoste Isha
Eerste x gesproken maar spot one !!


Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Merlin
Sinds enige tijd spreek ik Carola. Ze neemt alle tijd, niet alleen begeleidt zij mij door een lastige periode, zij heeft voorspellingen gedaan die tot nu toe allemaal zijn uitgekomen. Zelfs de voorspellingen waarbij alles juist het tegenovergestelde leek zijn uitgekomen. Werk, mijn relatie. Toppertje is het dikke xxx Eva.

Review van 5   geplaatst door Eva (uit Oostzaan)
review voor paragnoste Carola
Bedankt veroniek Kon dit niet meer doen credits waren op ! Maar zeer duidelijk en heel vriendelijk dame

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Veroniek
Zonder een woord te vertellen wist Kiki, onmiddellijk wat er allemaal speelde, knap heel erg knap. Bedankt Kiki, ik bel je zeker terug. Heel duidelijk consult,oprechte waarnemingen. ,ontzettende aanrader. dank U wel. liefs Keyla.

Review van 4   geplaatst door Keyla (uit Lopik)
review voor paragnoste Kiki
Lieve Lineke, TOPPER ben je ongelooflijk. Dank voor al je inzichten. Heerlijk hoe direct je bent. Voor mij ben je een toppertje, xxx Colinda.

Review van 5   geplaatst door Colinda (uit Borsele)
review voor paragnoste Lineke
Zeer zuivere medium, u bent echt geweldig in hoe alles uitlegt en binnen krijgt. u aanpak is zeer helder en oprecht. ik ben heel blij dat ik u ben tegen gekomen in mijn leven en ik ben dankbaar voor uw oprechtheid, uw zuiverheid en uw werkwijze zijn van hoog niveau en daarom lieve Biba je krijgt meer als 10 sterren van mij. Biba is een betrouwbare, zeer zuivere medium die er geen doekjes om windt en zij is zeer zeker aan te raden. Dank u wel voor alles mijn lieve schat. Hartegroet Elena.

Review van 4   geplaatst door Elena (uit Roerdalen)
review voor paragnoste Biba
Altijd heel erg fijn om met Carola te spreken, alles wat ze tot nu toe heeft gezegd is uitgekomen, dus de voorspellingen die er nog niet zijn komen. Je geeft antwoorden waar bijna niemand wat van af weet. Super.

Review van 4   geplaatst door Naila (uit Woudenberg)
review voor paragnoste Carola
lieve Marie, fijn je weer gesproken te hebben. Je hebt weer heel wat twijfels bij me weg genomen. Ik kan weer even verder, heb er weer helemaal vertrouwen in. Ben ik blij dat wij op elkaars pad zijn gekomen. Via deze weg wil ik je nog eens extra bedanken voor alles wat je al voor me betekend hebt. We bellen weer snel dikke knuffel Nisa xxx

Review van 5   geplaatst door Nisa (uit Eemsdelta)
review voor paragnoste Marie
Lieve Bhartie, Ik heb je nu echt vaak gesproken en iedere keer voel je feilloos aan wat er speelt en wat er aan de hand is. Je voorspellingen komen ook steeds uit. Thank you honey. Ik bel je snel weer Groetjes, Nessa.

Review van 5   geplaatst door Nessa (uit Zundert)
review voor paragnoste Bhartie
Met Yuorah gesproken over een sollicitatie en de liefde. Ik hoop dat haar mooie voorspellingen uitkomen. Yuorah kon de situaties in ieder geval exact zo beschrijven als ze zijn. Een volgende keer zal ik haar zeker weer raadplegen want het klopte allemaal. Janne.

Review van 4   geplaatst door Janne (uit Vaals)
review voor paragnoste Yuorah
Isha, Was weer leuk en aangenaam hè ! Maar hopelijk zoals je zegt een leuke man.

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Isha
Gisteren Johannes gebeld en zoveel geweldige informatie gekregen. Hij heeft me zo bemoedigd met de reading die hij me gaf. Dat had ik nodig in de situatie waar ik nu inzit. Ook hoe ik in elkaar zit, mijn vader die doorkwam en uit de sterke familie (voorouders) ik kom. Waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Zo fijn allemaal om te horen. Verder heb ik al jaren geen nacht meer helemaal door kunnen slapen en vannacht is dat wel gebeurd, een hele lange aaneengesloten nacht geslapen. Johannes is zo geweldige paragnost, vriendelijk en bemoedigend. To the point, zuiver. Een zekere aanrader! Als ik echt wil weten hoe het zit zal ik Johannes bellen. Bedankt Johannes

Review van 5   geplaatst door Anja
review voor paragnost Johannes
Lieve Romyna, wederom kwam ik bij je met allerlei levensvragen. En dat kan bij jou, niets is je te veel. Je uitgebreide kaartlegging is bijzonder gedetailleerd en je weet de karaktereigenschappen van mensen goed te beschrijven en deze kloppen ook. Eigenlijk komt er heel veel uit van wat je zegt, zelfs al een dag later en soms duurt het wat langer, maar het komt uit. Ik ben ongelooflijk blij, dat ik je gevonden heb en met enorm veel geduld beantwoord jij altijd weer mijn vragen. Tot de volgende keer, liefs Celeste.

Review van 5   geplaatst door Celeste (uit Berkelland)
review voor paragnoste Romyna
Wat een leuke vrouw is Louisa. Ze geeft zo duidelijk aan wat er nu echt speelt dat ik er stil van ben geworden. Dikke knuffel Valeria.

Review van 4   geplaatst door Valeria (uit Drechterland)
review voor paragnoste Louisa
Wel Isha weer heb je goed advies gegeven !! Niemand kan zeggen dat ik daar geen koffie kan gaan drinken. Dus verleden ligt in verleden bouwen nieuwe tijd op. Love you for your straight advice always.

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Isha

spirituele paragnoste Wen
Wen
haar voorspellingen komen uit. ik ben enorm blij met haar voorspellingen. Voor mij de beste op dat vlak.Mooi gesprek. Lieve vrouw is Wen . Wat ze vertelde klopte helemaal. Dank je wel .

Review van 5   geplaatst door Amely (uit Middelburg)
review voor paragnoste Wen
Snap niet hoe ze het doet maar ze doet het en al jaren, stelt geen overbodige vragen, enkel een duidelijke verklaring en heel erg heldere antwoorden. U bent een schat Louisa en je heb me al door heel wat watertjes helpen zwemmen. Aanrader van formaat.Een topmedium. Voelt precies wat je nodig hebt om verder te kunnen bloeien en groeien. Een aanrader, dank Liesbeth.

Review van 5   geplaatst door Liesbeth (uit Oostzaan)
review voor paragnoste Louisa
Lieve Yuorah, dankjewel dat je er vanmorgen weer voor mij was. Je bent echt super. Je bent altijd eerlijk, draait nergens om heen en je vertelt eerlijk wat je voelt. Je bent een echte kanjer. Thx Safie.

Review van 4   geplaatst door Safie (uit Tiel)
review voor paragnoste Yuorah
Sharida, heb een fantastisch consult gehad. U bent een uitzonderlijk Paragnost. U bent de sterren zeker waard. Bedankt olivia xxx

Review van 4   geplaatst door Oliva (uit Putten)
review voor paragnoste Sharida
Je bent echt speciaal voor Mij Olga, mijn rots in de branding, altijd geduldig, vriendelijk en eerlijk, je hebt een mooie gave en benut die ook heel goed. Grote Knuffel van Vlinder.

Review van 5   geplaatst door Vlinder (uit Roermond)
review voor paragnoste Olga
Lieve Louisa ik wil je bedanken. jij bent enorm goed voor mij geweest de afgelopen tijd. Door jouw adviezen ben ik zeker door mijn moeilijke processen heen gekomen. Jij bent een enorm steun en toeverlaat. Ik hoop dat je nog veel mensen de juiste wegen in mag helpen. Mocht ik weer vragen hebben bel ik je direct op. Bedankt en liefs van Ella.

Review van 4   geplaatst door Ella (uit Papendrecht)
review voor paragnoste Louisa
Bedankt voor Uw eerlijke en correcte reading Johannes. een dikke knuffel. Cora.

Review van 5   geplaatst door Cora (uit Roerdalen)
review voor paragnost Johannes

spirituele paragnoste Wen
Wen
Wen Langst deze weg wil ik je bedanken !! Was kort maar krachtig ,maar wachten nee Grt

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Wen
Valentine. jij bent echt een prachtige vrouw die mij steunt en mij altijd goed advies geeft over mijn situatie. Ik ken je nu ruim 6 maanden en telkens weer voel je de situatie zo goed aan dat ik na een paar weken het geen werkelijk meemaak die jij had voorspelt. Ik ben je echt gelijk al bij het eerste gesprek al gaan vertrouwen het voelt onwijs goed als ik je elke keer spreek. Tot gauw lieve vriendin. A

Review van 5   geplaatst door A (uit Landsmeer)
review voor paragnoste Valentine
Zachte, aangename stem heeft Sharida. Kon alles duiden in haar kaarten, wat er speelt. Moest niks zeggen. Of de toekomst brengt wat zij zegt, zal de tijd uitwijzen. Het gesprek heeft me een stuk rustiger gemaakt. Bedankt voor het fijne gesprek x Valerie

Review van 5   geplaatst door Valerie (uit Leeuwarden)
review voor paragnoste Sharida
Jeannet, U waard heel duidelijk in u Reading ,hopelijk krijgt u gelijk Bedankt alvast groetjes Rita

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Jeannet
Lieve Thaiis, laatst sprak ik je. Wat een fijn gesprek had ik met jou. Ik had snel het idee dat je heel goed was. Het heeft mij goed gedaan. Je bent eerlijk, oprecht, direct en liefdevol. Zoals ik al zei: ik ga jou nogmaals bellen. Veel liefs en bedankt.

Review van 4   geplaatst door Lore (uit Oldebroek)
review voor paragnoste Thaiis
Tineke je bent top. en we voelen elkaar goed aan, voor mij ben je een top medium maar ook vertouwd gevoel bij je, ik bel je gauw Kathy.

Review van 5   geplaatst door Kathy (uit Bergeijk)
review voor paragnoste Tineke
Laila zegt tegen mij zou je niet een andere makelaar nemen meid? Ze zag dat ik met de makelaar onenigheid zou krijgen. Ik geloofde haar niet! Maar ze had het goed hoor. Ze zei me de prijs is niet goed. Ik heb de prijs voor de woning aangepast en ja hoor het loopt nu lekker! Drie bezichtigingen in twee dagen tijd met serieuze kopers. Ik bel Laila al een tijdje. Ik moest even wennen aan haar Belg. Termen maar als je echt wilt weten hoe iets echt zit!! Bel Laila

Review van 5   geplaatst door Lin
review voor paragnoste Laila
Louisa je had gelijk! Ik had je advies opgevolgd en indd ze hebben nu een regeling voor me gesloten. Heb ook als laatste de kdv gebeld want ze deed moeilijk maar alles is opgelost! Je bent me redder in nood??

Review van 5   geplaatst door Safaa
review voor paragnoste Louisa
Patricia 1wow zo goed aangevoeld. En laat dat andere maar komen.

Review van 5   geplaatst door Rita
review voor paragnoste Patricia

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Bo, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.